Yaşadığınız şehirde yalnız mısınız?

Womanlikewoman

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
712
90
13
Merhaba hanımlar evlenipte gurbete giden var mı evlilik dolayısıyla ben geldim 2 senedir yaşıyorum eşimin yaşadığı yerlerde bir kaç kişiyle tanıştım ama canım sıkkın olunca omzunda ağlayacağım bir dost edinemedim bekarken yaşadığım başka ilde daha çok arkadaşım olurdu ben şehirden kasabaya geldim bu arada zaten baya bocaladim ama alistiran da olmadı ne yapicam ben ne zaman canım sıkılsa gidip oturcağım bir arkadaş yok hep o dakika işleri çıkıyor nedense ama mutluyken işleri yok ama ben kiminede moralim bozuk geleyim bile demiyorum nedense hep bu şekil denk geliyor sizce ne yapmalıyım?

Çalışmıyor musunuz? Öyle omzunda ağlanacak dost bulmak iki senede olmaz, kısa sürede bulanlar çok şanslıdır

Çalışmıyor musunuz? Öyle omzunda ağlanacak dost bulmak iki senede olmaz, kısa sürede bulanlar çok şanslıdır
Yok ev hanimiyim yasadigim yerde iş imkani kısıtlı canım sıkılıyor haliyle kaynanamlar yan evde oturuyor ama okonuşulacak insan değil zaten anlaşamıyoruz ne kadar süre geçmesi gerekiyor ki napmaliyim bu süre zarfinda

Evet evlenince tanidigim olmayan bir şehre geldim.
Tanidiklarimin olduğu yerde kalsaydim da bana bir şey farketmezdi. Milletin omzunda ağlayan biri olmadim hiç. 🤷 Bana sacma geliyor.
E nasıl vakit geciriyorsunuz heryere yanliz giderek mi bir cafede yanliz çay kahve içerek mi evde surekli yanliz oturarak mi arada insan farkli bir ses istemez mi

Merhaba hanımlar evlenipte gurbete giden var mı evlilik dolayısıyla ben geldim 2 senedir yaşıyorum eşimin yaşadığı yerlerde bir kaç kişiyle tanıştım ama canım sıkkın olunca omzunda ağlayacağım bir dost edinemedim bekarken yaşadığım başka ilde daha çok arkadaşım olurdu ben şehirden kasabaya geldim bu arada zaten baya bocaladim ama alistiran da olmadı ne yapicam ben ne zaman canım sıkılsa gidip oturcağım bir arkadaş yok hep o dakika işleri çıkıyor nedense ama mutluyken işleri yok ama ben kiminede moralim bozuk geleyim bile demiyorum nedense hep bu şekil denk geliyor sizce ne yapmalıyım?
Evlendim gelin geldim kocamın ailesi dışında tanıdığım birileri pek yok. Çıkıp gezmeyi de sevmem. İşten eve evden işe sonrada kocayla gezme derdinde olan biriyim

Evlenince bende farklı bir şehire geldim, kimseyi tanımıyordum. Uzun süre oldu hala pek kimseyle görüşmem, tek başıma kafam rahat
-Evden çalışıyorum
-Komşum yok
Tek başıma yapacak o kadar çok şeyim var ki ciddi anlamda kimseye ihtiyaç duymuyorum

E nasıl vakit geciriyorsunuz heryere yanliz giderek mi bir cafede yanliz çay kahve içerek mi evde surekli yanliz oturarak mi arada insan farkli bir ses istemez mi

Paten, resim, yoga yapiyorum. Kitap, film dizi izliyorum.
Haftaiçi aksamlari da eşimle kahvemizi alip sohbet edip yuruyuş yapmaya gidiyoruz 1-2 saat.
Ki gunduzleri gayet yalniz da cikabilirim.

Arada da tabi ki oturup bi kahve ictigim bir kaç kişi oluyor ama her gun ya da her hafta yanima birilerini aramiyorum. Birilerine aglayacak durumum yok genel olarak mutluyum hayatimdan ama canimin sikkin oldugu dönemlerde de kimseyi kahve icmeye diye cagirip dert anlatip darlamadim acikcasi.
Devamli dert konusmaya cagiran insanlarla da goruşmek istemem.

Merhaba eskiden çok kalabalık arkadaş gruplarım vardı.Hayatımdan hepsini çıkardım. o kadar kutluyum o kada kimsenin eksikliğini aramıyorum ki size anlatamam.Zaten çalışmaktan insan evde ya da dışarıda kendiyle ya da eşiyle vakti geçirmeye hasret kalıyor.Kendinize böyle şeyler için üzülmek yerine acil bir meşgale edinin.Size çok iyi gelecek

Paten, resim, yoga yapiyorum. Kitap, film dizi izliyorum.
Haftaiçi aksamlari da eşimle kahvemizi alip sohbet edip yuruyuş yapmaya gidiyoruz 1-2 saat.
Ki gunduzleri gayet yalniz da cikabilirim.

Arada da tabi ki oturup bi kahve ictigim bir kaç kişi oluyor ama her gun ya da her hafta yanima birilerini aramiyorum. Birilerine aglayacak durumum yok genel olarak mutluyum hayatimdan ama canimin sikkin oldugu dönemlerde de kimseyi kahve icmeye diye cagirip dert anlatip darlamadim acikcasi.
Devamli dert konusmaya cagiran insanlarla da goruşmek istemem.
Valla benim İzmir'de cok can dostlarım var, ama isim gücüm makara, eğlenmek için bir araya gelinir benim bildigim. Kötü günde tabii ki yanlarindayim ama aglamayi hayat bicimi haline getirmek benlik degil

Evlilik nedeniyle bende memleketimde degilim gurbete gelin geldim 4 sene olcak halen ayni moddayim sagolsun esimle arkadas gibiyim ama bazen dedigin gibi bi tanidik yuz bi arkadas ariyorum. Bence bic bisey yapma oylesine prim verme 3 ay once bebegim oldu ondan sonra kimseyi aramiyorum vakit kalmiyo zaten🤣

Valla benim İzmir'de cok can dostlarım var, ama isim gücüm makara, eğlenmek için bir araya gelinir benim bildigim. Kötü günde tabii ki yanlarindayim ama aglamayi hayat bicimi haline getirmek benlik degil

Aynen. Ben ciddi manada kotu dönemden de gectiğim de oldu ama çevremden kimseye didik didik anlatip, aglamadim.
Bugun derdim olsa en fazla buraya yazarim bir konu. 😁

Back
X