Yaşadıklarım Benim Sinavimdi

tukenmiskalem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
131
145
33
40
Iyi geceler ...
Yaşadıklarım benim sinavimdi bu anlarda bana nasıl davrandiginizda sizin sınavınızdı.. Nasıl anlamlı bir söz .
Geçen perşembe bel agrım nedeniyle zor da olsa kendimi acil servise attım. Belim çok kötüydü geçmişte de bir ameliyat öyküm var.Daha 1 sene olmadi.
Esim şehir dışında akşam dönecek . Kp ve kv bakıyor kizima. Haber verdim çok agrım var 2 defa iğne yaptırmama rağmen geçmedi diye . Amacım daha etkili bir ağrı kesici yapılması ancak durum dusundugumden ciddi bir hal almış ve içeri alıp yatıracaklar. Bunu belirtmeme rağmen ısrarla gelirken çocuğa süt al diyor tabi mesajla (Daha önceki konumu bilenler sıkıntımı bilir)
Ben anlatmaya çalıştıkça süt deyip duruyor eee kalk yerinden 2 tl bi sut al. Bende anlatamadım galiba durum ciddi dedim. Içeri geçtim yatış yapildi mr falan çekildi esim geldi ve acil ameliyat dendi. Ve ben ertesi gün ameliyata alındım 6 saat kaldım. 6 vida takildi. Ablam annem geldi. Hastane yakın olmasına rağmen kp ve kv gelmedi . Geçtim hergun
tonlarca mesaj atan adam tek kelime yazmadı .Aramadı .
Kv ben kızımı sormak için aradığımda nasılsın dedi bu kadar. Eve geçtim yine arayan gelen yok.
Geçen konumda beni eleştiren arkadaşlar bazen detay bilmeden fazla mi ağır eleştiriyorsunuz bizi diye sormak istiyorum. Gelmeme nedeni içeri alıyorlar mesajınıza cevap veremem zaten acım çok demem.
Bu nasıl bir ego ? Nasıl bir Vicdan?

Neden el kadınından bu kadar ilgi bekliyorsunuz?

Anneninz babanız sağ, eşiniz ve çocuğunuz var bunlar mutlu olmanız için yeterli

El kadınından anne olmaz. El kızından da öz evlat olmaz beklentinizi düşürün.

Türk kadınlarının çoğunun problemli olduğunu düşünüyorum artık. Görümce saysın kv sevsin kp peşimden koşsun...kendi hayatınıza bakmak bu kadar mı zor?

Belli ki kv de kp de sizi takmıyor. Sırtıma çivi yedim yazmışsınız hala buraya gelip kv diye konu açmışsınız. Daha ciddi bir şeyiniz olmadığına dua edin evladınıza sarılın.

Son düzenleme:
Eski konunuzu hatırlıyorum. Bu seferki içerik bambaşka ama.

Buradaki asıl soru, çocuğa bakmaya devam edecekler mi bu olaylardan sonra? Hala? Yanılmıyorsam siz çalışıyorsunuz, onlar da çocuğa bakıyorlardı. Cevap evetse bu insanlarla uzlaşmanın veya onları görmezden gelmenin bi yolunu bulmak zorundasınız.

Öncelikle geçmiş olsun. Hastaneye gelmeleri lazımdı ama gelmemişler. Eğer çocuğa bakmayacaklarsa artık dile getirip tavır alabilirsiniz. Size kalmış ha yok bakacaklarsa el mahkum sabredeceksiniz. Aksi takdirde iyice kinleneceksiniz. Emin olun sizin hissettiğiniz öfke sadece size zarar verecek. Beklentiyi tamamen sıfıra indirmek en makul hareket olacak.

Bunun farkına varacak olaylar yaşayali çok oldu. Bu bambaska tanimadiginiz birini bile hasta görseniz bir geçmiş olsun u esirgemezsiniz

Türk kadınlarının çoğunun problemli olduğunu düşünüyorum artık. Görümce saysın kv sevsin kp peşimden koşsun...kendi hayatınıza bakmak bu kadar mı zor?

Şu durumda evet çünkü ablam geri dönmek zorunda istemesede. Annem ancak bana bakıyor çünkü durumum oldukça sıkıntılı. Esim tavrını bana da onlarada koydu bana söylediği kesinlikle iyi niyetli olup beklenti içine girmeyeceksin. Onlarada yaptıklarının ayıp olduğunu aynı durumda esim sıze aynisini yaparsa arkamda olacağını . Çocuğu sabah işe giderken bırakıp akşam alıyor o kadar. Akşamda annem ve esim bakıyorlar . Calisirken gün içerisinde foto atarlardı o da yok artık.Su an ancak sağlığımı düşünüyorum çünkü anladım ki bende iyi olursam kizima faydalı olabilirim
Eski konunuzu hatırlıyorum. Bu seferki içerik bambaşka ama.

Buradaki asıl soru, çocuğa bakmaya devam edecekler mi bu olaylardan sonra? Hala? Yanılmıyorsam siz çalışıyorsunuz, onlar da çocuğa bakıyorlardı. Cevap evetse bu insanlarla uzlaşmanın veya onları görmezden gelmenin bi yolunu bulmak zorundasınız.

Geçmiş olsun
Beklentiye girmeyin bundan sonra
Kızınız kaç yaşında kreşe falan verseniz ya da bakıcı tutsanız bundan sonrası için

Öncelikle geçmiş olsun. Hastaneye gelmeleri lazımdı ama gelmemişler. Eğer çocuğa bakmayacaklarsa artık dile getirip tavır alabilirsiniz. Size kalmış ha yok bakacaklarsa el mahkum sabredeceksiniz. Aksi takdirde iyice kinleneceksiniz. Emin olun sizin hissettiğiniz öfke sadece size zarar verecek. Beklentiyi tamamen sıfıra indirmek en makul hareket olacak.
Inanın onlarla savaşacak gücüm de yok. Çünkü degismiyorlar degismeyecekler bende gösterdiğim iyi niyetin karşılığını beklemeyi minimuma indireceğim . Buna benzer çok sey yaşadım ve hep uzuldum . Neden dedim ben böyle düşünürken onlar kötü olmayı seciyorlar inanin cevabını bulamıyorum .

Geçmiş olsun
Beklentiye girmeyin bundan sonra
Kızınız kaç yaşında kreşe falan verseniz ya da bakıcı tutsanız bundan sonrası için
Teşekkür ederim. Kizim 19 aylık. Sağlık durumum ne zaman el verip ise dönerim inan bilmiyorum. Maddi sıkıntılar olmasa 5 dk bırakmam. Ailemden kimse yok yanimda. Bu anlamda çaresiz kalmak beni kahrediyor .

Belli ki kv de kp de sizi takmıyor. Sırtıma çivi yedim yazmışsınız hala buraya gelip kv diye konu açmışsınız. Daha ciddi bir şeyiniz olmadığına dua edin evladınıza sarılın.
Daha önceki konumda oldukça eleştirmiştim çivi yedim kizima 4 elle sarılıyorum esimede herşeyin farkındayım . Buraya kadar hem fikiriz . Ancak burda çok detay verince (takip ettigim konularda) çok uzun okumadım vs cevaplar . Detay vermeyince yine acımasız cevaplar . Demem o ki derdini anlatmaya gelen ınsanlara bazen yorum yapayım diye her konuda cevap yazanlar fazla acimasiz davranıyor. Konu yazma sebebim tamamen bu. Yoksa kp kv değil asıl derdim. Vicdanları çöpe atılasi insanlar (!) Onlar.

Arkadaşım inan bu kadar dertlencek bi şey yok. Eşimin ailesine maddi manevi kendi çocuklarından fazla koştum fakat hiçbi rahatsızlığımda kötü günümde bi nasılsın bile demediler. Özel günlerde hediyelerini alıp gittim doğum günümde hatırlanmadım bile.. Ve dedim ki eveeettt elime koz geçti özel günlerde asla aramam ciddi sağlık sorunları dışında kılım kıpırdamaz. Bu kadar bitti gitti. Yani kendini yıpratcak hiçbi şey yok.

Faydası dokunmadıkları gibi habire huzurumuzu kaçırıyolardı çok edepsiz insanlar ne yazık ki. Şimdi benim mesafemden dolayı benden daha çok nefret ediyolar ve ortalığı rahatça karıştıramıyolar :)) umrumda bile değil. Herkes ederi kadar yoksa bu hayat çekilmez yaşanmaz.. Bu ömür bitmez..

Back
X