• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım Benim Sinavimdi

Neden el kadınından bu kadar ilgi bekliyorsunuz?

Anneninz babanız sağ, eşiniz ve çocuğunuz var bunlar mutlu olmanız için yeterli

El kadınından anne olmaz. El kızından da öz evlat olmaz beklentinizi düşürün.

Türk kadınlarının çoğunun problemli olduğunu düşünüyorum artık. Görümce saysın kv sevsin kp peşimden koşsun...kendi hayatınıza bakmak bu kadar mı zor?

Belli ki kv de kp de sizi takmıyor. Sırtıma çivi yedim yazmışsınız hala buraya gelip kv diye konu açmışsınız. Daha ciddi bir şeyiniz olmadığına dua edin evladınıza sarılın.

+10000000000000000000000000000000

ben yetim ve öksüz olmama ragmen mustakbel KV 40 sene aramasa fark etmem... nasil bir ilgi acligi anlamadim.

Aynen öyle kendimi okudum desem yeridir kesin ve kati kararim kilimi kipirdatmamak
Arkadaşım inan bu kadar dertlencek bi şey yok. Eşimin ailesine maddi manevi kendi çocuklarından fazla koştum fakat hiçbi rahatsızlığımda kötü günümde bi nasılsın bile demediler. Özel günlerde hediyelerini alıp gittim doğum günümde hatırlanmadım bile.. Ve dedim ki eveeettt elime koz geçti özel günlerde asla aramam ciddi sağlık sorunları dışında kılım kıpırdamaz. Bu kadar bitti gitti. Yani kendini yıpratcak hiçbi şey yok.

Faydası dokunmadıkları gibi habire huzurumuzu kaçırıyolardı çok edepsiz insanlar ne yazık ki. Şimdi benim mesafemden dolayı benden daha çok nefret ediyolar ve ortalığı rahatça karıştıramıyolar :)) umrumda bile değil. Herkes ederi kadar yoksa bu hayat çekilmez yaşanmaz.. Bu ömür bitmez..

E kadın çocuğa bakıyormuş ya nasıl gelsinler hastaneye. 2 yaşında çocuk annesini öyle görse üzülür kötü olur.

Ama geçmiş olsun demedigi için ayip etmiş. O kadar da takmayin çok mu önemli? Kendi aileniz gelmiş zaten. Benim aklıma bile gelmezlerdi.

+10000000000000000000000000000000

ben yetim ve öksüz olmama ragmen mustakbel KV 40 sene aramasa fark etmem... nasil bir ilgi acligi anlamadim.
Ilgi açlığı oldugunuda nerden çıkardınız? Bunlar insani2 vasıflar ananelerimiz hastaya geçmiş olsun denmesi önceki konuma bi nebze gondermeydi .

iyi de beğenmiyorsanız çocuk baktırmayın siz de.
Bende nerde kaldiniz diyordum . Bakicaklar efendim torun torun deyip bakıcaz deyip beni bu yola sokup zaten 1 yıl hic gormeyerek gösterdiler asıl yüzünü kimseden kendim için bisey beklemiyorum . Benim için degil oğullarının kızı diye bakacaklar . Çünkü baştan beri çocuğum olursa yabancı birine baktiramam demistim. Siz neden böyle sürekli hayata böyle zorluklarla karsilasmamis relax insan modunda cevaplar yazıyorsunuz. Reelde yapamadıklarınizi burda mı tatmin ediyorsunuz

B
Bende nerde kaldiniz diyordum . Bakicaklar efendim torun torun deyip bakıcaz deyip beni bu yola sokup zaten 1 yıl hic gormeyerek gösterdiler asıl yüzünü kimseden kendim için bisey beklemiyorum . Benim için degil oğullarının kızı diye bakacaklar . Çünkü baştan beri çocuğum olursa yabancı birine baktiramam demistim. Siz neden böyle sürekli hayata böyle zorluklarla karsilasmamis relax insan modunda cevaplar yazıyorsunuz. Reelde yapamadıklarınizi burda mı tatmin ediyorsunuz
Babaannesi diye bakmak zorunda mı? Çocuk yap diye kafanıza silah mı dayadilar? Nedir yani.
Yanlış düşünüyorsunuz bence. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.

hah. sizinle aynı fikirde olmayan birini görünce nasıl da saldırıya geçiyorsunuz. aynen tatmin ediyorum kendimi.

E kadın çocuğa bakıyormuş ya nasıl gelsinler hastaneye. 2 yaşında çocuk annesini öyle görse üzülür kötü olur.

Ama geçmiş olsun demedigi için ayip etmiş. O kadar da takmayin çok mu önemli? Kendi aileniz gelmiş zaten. Benim aklıma bile gelmezlerdi.
Yok gelmesinler aklımi iyice başıma getirdikleri için minnettarimda . Esim her serde var bi hayır. Gor de bunları artik onlar gibi ol diye hep kızardı zaten. Kv işi olunca bi alışveriş kuafor başka bisey sabahtan çikip saatlerle gelmez çünkü kizim uyumludur kalir dedesiyle de. Yanı bunlar bahane edilmezdi. Ama inanin derdim bile degiller bu Ameliyat oldukça acılı ve sıkıntılı . Kendime geldim.

B

Babaannesi diye bakmak zorunda mı? Çocuk yap diye kafanıza silah mı dayadilar? Nedir yani.
Yanlış düşünüyorsunuz bence. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.
Biliyor musunuz aynen öyle torun bakıcam artik falancanın gelini de hamileymiş deyip bayginliklar geçirirdi kv.

Biliyor musunuz aynen öyle torun bakıcam artik falancanın gelini de hamileymiş deyip bayginliklar geçirirdi kv.
Ve hatta dün bi yakinlarini2 aratmis çünkü onun istihbaratcisidir o. Kadın bana bi durumda 2.çocuk için problem var mi dedi. Daha geçmiş olsun demeden. Sanırım kuluçka makinesi olarak goruluyorum sadece.

geçmiş olsun.
ama torununa bakmaları her şeye bedel. bak biz bakıcılarla uğraşıp duruyoruz.
fazla bilenmeyin bence.

geçmiş olsun.
ama torununa bakmaları her şeye bedel. bak biz bakıcılarla uğraşıp duruyoruz.
fazla bilenmeyin bence.
Teşekkür ederim inanin bilenmiyorum beklentim de yok. Ama böyle vicdansizliklar bana göre değil. Onların başına gelirse ilgilenir miyim sanmam. Ama kuru bi geçmiş olsun u esirgmemem .

Ve hatta dün bi yakinlarini2 aratmis çünkü onun istihbaratcisidir o. Kadın bana bi durumda 2.çocuk için problem var mi dedi. Daha geçmiş olsun demeden. Sanırım kuluçka makinesi olarak goruluyorum sadece.
Kimsenin lafiyla çocuk yapmak zorunda değilsiniz. He deyin geçin.

Çok geçmiş olsun onemli ve zor bir ameliyat geçirmişsiniz. Şimdi yapmanız gereken evinize hemen bir bakıcı ayarlayıp hazır siz ve anneniz evdeyken kızınızı bakıcıya alıştırmak. Ve kayınvalidenize mesafe koymak yani bayramda düğünde falan görüşmek.

Ama kiziniza baktirirsaniz hala yaptıkları herşeye katlanmanız gerekir onlara muhtaç olmayın.

Ilgi açlığı oldugunuda nerden çıkardınız? Bunlar insani2 vasıflar ananelerimiz hastaya geçmiş olsun denmesi önceki konuma bi nebze gondermeydi .

evet canim ilgi acligi.
sen caninla mücadele ediyorsun. 1,5 sene icinde 3 agir ameliyat gecirmissin. Kücük bir cocugun var- ailen var, kocan arkanda--- ama sirtinda 6 vida ile KVyi dert ediyorsun. Suanda 100% relax olup kendine konzentre olman gerekirdi! KV, KP, Görümce kim? Niye senin beynini bu derece kemiriyorlar? Bence bu sorulari kendine sor ve cevapla. Arindir kendini.

Back
X