- Konu Sahibi kazandibi3434
dün aradı hemde defalarca açtım en sonunda olduğu gibi aktarıyorum:)ne var ne ne istiyosun daha ne kaldı söylenmedik dedim tercihlerini yaptın sen dedim sustu.ne aldım senden dedi.niye arıyosun dedim dayanamıyorum dedi dedim bi karar aldın ve gittin dayancaksın ..sesi çok kötü geliyodu çok hastaydı ailesini yanına alamamış evde bulamamış doğu çok soğuk hasta olmuş hemen konuşmalar böyle devam etti derken dedimki bak ben gidiyorum farkındamısın dediki farkındayım dedim bişey yap yarın öbürgün birine evet dicem evlenicem ve pişman olucaksın mecnun leylaya kavuştumuki dedi ama sesi felaket kötü bak derdin derdim olur sarılmak istersen senle birlikte taşırım bu ailevi problemleri biz istemedik dedim başederiz dedim ben iyi günler için sevmedimki sadece dedim. sarılmak istiyorum ama senin hayatını mahfetmek istemiyorum dedi kızıyodum ona için bunları söylemiyo bana sokma akılla konuşma dedi dedimki sana kızmıyorum bak dedim iş yerinde 3 defa biri benle kahve içmek istediğini söyledi adam gibi başımda dur duramıyosan defol dedim sustu kapadım yüzüne teli sona yine aradı susuyor çok üzgün.uyu dedim işe gitceksin kapadım telefonu sonra ben buna 1 saat sonra mesaj attım dedimki bana ulaşabilceğin herşeyi ortadan kaldırıyorum unutursun unuturum,umarım her işin rast gider böyle alışmamız zor olcak kolay olur bana ulaşamazsan umudu kesersin dedim sonsuza kadar hoşçakal yazdım ve telefonu kapattım.tel kapalıyken maile yönlendirmiştim sabah maillerime bi baktım aramış ben ne halt edicem yaa düşünün arkadaşlarım ortada 5 yıllık bi ilişki var ve ne yapacağımı bilemiyorum