Merhabalar eşimle boşanma aşamasındayım psikolojik olarak zor süreçlerden geçiyorum.Kafamda milyon tane soru var bundan sonra nasıl bir hayat beni bekliyor diye bir yandan da iş yerinde amirimle aram kötü ilçede çalışıyorum ile tayin istemiştim çünkü artık kızımla tek yaşacayacağım için iş çıkışı zor oluyor ilçeden kreş çıkışına yetişesiye saat 6 da oluyor amirim ne yaptı ne etti tayinime çomak soktu asla vermem dedi yerine personel yok dedi aylardırda personel aradıkları yok iki üç aydır tayin istediğimi söylüyorum zaten bana senin psikolojin bozuk daha kötü yere sürerim seni dedi tehdit etti çocuğunu kullanıyorsun dedi kızım hasta olduğunda izin istesem sıkıntı oluyor özel hayatımı takip ediyor bana ne kadar kargo geliyor kimle küsüm barışığım iş yerinde ben de benim özel hayatımı takip etmeyin dedim şimdi eşimle ayrılma aşamasında olduğumu anlatmış insanlar oh iyi olmuş diyen varmış iş yerinde dedikodu peşinde herkes farkındayım ben gelip geçerken fısır fısır kahkahalar havada uçuşuyor imtihan yarabbi geçecek diyorum hem iş yerimde böyle olması hem de boşanıyor olmak çok koydu bana psikolojik açıdan....eve gttiğimde tek teselli bulduğum kızım...