Eşimin ailesinin sorumsuzca kendine müslüman bencil tavırları,gelinleri hizmetçi olarak kullanmak isteyişleri bana uymayışları ama benim bunları hep takıntı haline getirmem..eşimin zaman zaman onlara hak verip zaman zaman bana karşı anlayışsızlığı.kaba saba tavırları, yeni bir işe geçip hala başarılı olamayışı,Annemin eşimin ailesini diline dolayıp iki de bir bana onları kötülemesi yetmeyip kocamı hiç sevmediğini palavracı olduğunu doğru dürüst işi olmadığını bir türkü varya'' kız asiye asiye tütün koydum......Baban seni veriyor da bir bağ pırasaya,'' orda ki asiyeden bile ucuza gittiğimi söylemesi:)Üstelik onun evini işgal ettiğimizi söylemesi bir şekilde ona hep yük olmamız hala o evde oturmamız.Kimsenin çocuğuma bakmayı kabul etmemesinden dolayı çalışamamam; eşittir bütün yükler sonucu anksiyete bozukluğum olduğunu söyledi (Kaygı boz.)doktor ve ilaç verdi.bu durumlar düzelmeden bu sorunum nasıl halolacak benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ilaç kullanmak istemiyorum ama nasıl atlatırım offf bilmiyorum