- 31 Mayıs 2019
- 311
- 920
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni anlatmışsın. Keşke bende 6 yıl önceki halime geri dönsemHerkese selam arkadaşlar .
Yaşadıklarımız bizi daha ağır bir insan yapar mı hiç? Herkes bana değiştin çok sevecen ve hayat dolu gülücük saçan bir insandin ama sanki elli yaşında olgun bir kadın gibi oldun diyorlar . Alakası varmı sizce . Varsa kendimi nasıl eski halime dönüştürebilirim? Benim gibi olan varmi
43 yaşındayım, birkaç yil önce eşim iflas etti, milyonluk mal varlığımızı kaybettik.
Son yıllarımızda icra mesajlarına aşina olduk. Suyu yatırıyoruz elektrigimiz kesiliyor, elektriği yatırıyoruz su kesiliyor..
Elektrik kesildiğinde mum yakıp şarkı söylüyoruz. Basket sahasına gidip çocuklarımızla maç yapıyoruz. Evde yemek masasına file geçirdik eşimle tenis oynuyoruz. Parka gittiğimizde çocuklarımla beraber ben de kayıyorum, kumdan kale yapıyorum, evde müzik açıp manyaklar gibi dans ediyoruz :)
Yaşadıklarımız beni cok yıprattı. Midemde bir dolu ülser çıktı, spastik kolon oldum, eskisi kadar güzel de değilim ki ciddi anlamda güzel bir kadındım
Ama ruhumdaki çocuğu bu acımasız dünyaya kaptırmamak için direniyorum. Ruhunuzdaki çocuk ölürse, yaşayan sadece bir beden olur.
Her ne yasamış olursanız olun, daha 21 yaşında yaşlanmış gibi yaşamayı kabul etmeyin. Kimsenin de sizi bu şekilde etiketlemesine izin vermeyin.
"Insan hissettiği yaştadır" lafina çok inanıyorum. Ben ruhen 43 yaşına hiç-birzaman girmeyeceğim.
Keşke hep çocuk kalsakBeni anlatmışsın. Keşke bende 6 yıl önceki halime geri dönsembazı insanlar yaşadıkları olaylardan sonra değişiyor.
İlk zamanlar üzülüyorum sonra kendime gülüyorum bir zman sonra ben ne çok ağlayıp kendimi uzmusum diyeEvet yaşlandırır enerji meselesi çünkü özellikle üst üste gelen sıkıntılar insanı çok içe çekiyor
Boşa yıpratıyoruz biz kadınlar kendimizi. Sonra iş işten geçiyor daha 21 yaşındasın düşünme o kadar hayatta sıkıntılar hep var ve olacakİlk zamanlar üzülüyorum sonra kendime gülüyorum bir zman sonra ben ne çok ağlayıp kendimi uzmusum diye