- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Maalesef oluyor bu... Bir an önce yaşadıklarınla barış kabul edemediklerini kabul et. Yaşanması gerekiyordu, yaşandı. Net.
Olanı olduğu gibi sevgiyle kabul ettim ommmmm![]()
Bana bir kitabi animsatti yazdiklariniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef oluyor bu... Bir an önce yaşadıklarınla barış kabul edemediklerini kabul et. Yaşanması gerekiyordu, yaşandı. Net.
Olanı olduğu gibi sevgiyle kabul ettim ommmmm![]()
Başınız sağolsun, gerçekten içim cız etti.Tebrik ederim gerçekten. Bizimde başımıza geldi. Bizde atlatmıştık hatta eskisinden dahada düzeltmiştikki durumu eşimi kaybettim. Sürekli çalışalım toplayalım eskiye dönelim derken hem manevi hem fiziken kendimizi mahvetmişiz. Hiç ruhumuzla ilgilenmemişiz. Paranın hükmü yokmuş geç anladım tek başıma anladım.
Var tabıkı hayat tecrübesi diye bırsey var sonra acılar insanı olgunlaştırırmis falan elbetteki var.Herkese selam arkadaşlar .
Yaşadıklarımız bizi daha ağır bir insan yapar mı hiç? Herkes bana değiştin çok sevecen ve hayat dolu gülücük saçan bir insandin ama sanki elli yaşında olgun bir kadın gibi oldun diyorlar . Alakası varmı sizce . Varsa kendimi nasıl eski halime dönüştürebilirim? Benim gibi olan varmi
Sağol ablamm Allah razı olsunKüçüğüm sen daha ne gördün ki bu dünyada. Burası bir sürü acı hikayesi olan kadınlarla dolu. Ama bir çoğu ayaklarının üzerine kalkıp yürüdüler hatta koşarak uzaklaştılar acılarından, acı veren insanlardan. Senin hikayeni bilemeyiz tabi! Sen ne yaşadın ve hassas ruhun ne kadar etkilendi bu durumdan bilemeyiz. Ama bu yaştan bakınca (bu kadar görüp geçirmişlikten sonra) artık o yaştaki üzüntüler çok da sarsmıyor insanı. Aman, amma da boş üzüntüler! yaşamışım diyorsun. Bir de seni sen yapan her şeyin içinde o üzüntüler de var. İnsan yek mutluluktan ibaret değil ki. Kendini olduğun gibi sevmeyi, olduğun gibi kabullenmeyi bir tek sen başarabilirsin. Etrafındaki yanlış insanları uzaklaştırmayı, yanlışa doğruyla cevap vermeyi, düşünce kalkmayı yine sen tek başına yapabilirsin. Bizler burada sadece bir sesin, düşünceyiz bazen de nefesis! İstediğin zaman anlat dök içini.
Ağır kelimesi yaşadıklarımin yanında çok hafif kalır . Kimseye guvencim inancım yok.oz babam tarafından cinsel tacize uğradım annem bana inanmadı ve beni reddetti evlenmek zorunda kaldım üstüne iki çocuk .kv zaten başlı başına bir dert hangisini anlatıyım güzel ablamAgir seyler yasadiysaniz muhtemelen daha temkinli olmaya calisiyorsunuz ve insanlarin yaninda rahat davranamiyorsunuz.
Siz nasil istiyorsaniz öyle davranin. Insanlar hep elestirecek birseyler bulurlar.
Güzelim senin duygusal olarak zorlanmandan daha normal hiçbir şey yok ki bu yazdıklarından sonraAğır kelimesi yaşadıklarımin yanında çok hafif kalır . Kimseye guvencim inancım yok.oz babam tarafından cinsel tacize uğradım annem bana inanmadı ve beni reddetti evlenmek zorunda kaldım üstüne iki çocuk .kv zaten başlı başına bir dert hangisini anlatıyım güzel ablam
Kimsenin inanmamasi daha da üzdü beni bir tek eşim anladı . Beni bosamasi için o kadar çok yalan söyledi ki çocuğumun ondan olduğunu bile söyledi.ama esim bildiği için tabikide inanmadiGüzelim senin duygusal olarak zorlanmandan daha normal hiçbir şey yok ki bu yazdıklarından sonra
Üzüldüm bu genç yaşta yaşadıklarına
Bir an önce psikolojik destek al bence
Kendi selametin için en azından
Daha yolun çok başındasın
Kim söylediKimsenin inanmamasi daha da üzdü beni bir tek eşim anladı . Beni bosamasi için o kadar çok yalan söyledi ki çocuğumun ondan olduğunu bile söyledi.ama esim bildiği için tabikide inanmadi
Evet mesela ben son 3 yilda komple çöktüm kendim 34 yaşındayım ama sanki çok daha yaşlıyım.Herkese selam arkadaşlar .
Yaşadıklarımız bizi daha ağır bir insan yapar mı hiç? Herkes bana değiştin çok sevecen ve hayat dolu gülücük saçan bir insandin ama sanki elli yaşında olgun bir kadın gibi oldun diyorlar . Alakası varmı sizce . Varsa kendimi nasıl eski halime dönüştürebilirim? Benim gibi olan varmi
Çok zor şeyler yasamissiniz maddi durumunuz varsa psikolojik yardım almanızı tavsiye ederimAğır kelimesi yaşadıklarımin yanında çok hafif kalır . Kimseye guvencim inancım yok.oz babam tarafından cinsel tacize uğradım annem bana inanmadı ve beni reddetti evlenmek zorunda kaldım üstüne iki çocuk .kv zaten başlı başına bir dert hangisini anlatıyım güzel ablam
Öz babamKim söyledi![]()
Galiba herkesin ikinci yüzünü gördükten sonra veya acılar çektikten sonra insan daha da uzaklaşıyor
Bu durumu kendime yediremiyorum ki ben anlatırken utanıyorum kendimi kötü hissediyorumÇok zor şeyler yasamissiniz maddi durumunuz varsa psikolojik yardım almanızı tavsiye ederim
Allah ıslah etsin öyle babayıÖz babam
Olabilir bütün bu hisleriniz normal fakat geleceğinizi sürekli geçmişi düşünerek kuramazsınız. Ben de ust uste hastaliklar ve sevdiklerimin ölümünü gördüm, psikolojik yardım aldım . Ayıp bir şey değil ki...Bu durumu kendime yediremiyorum ki ben anlatırken utanıyorum kendimi kötü hissediyorum