- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cimcime koni iğrenç bir hal almaya başladı. Uzatmayıp çıkalım. .27.01 buna benzer bisey yazmak istedim . Anaokulu seviyesinde degilsiniz sonuçta burada ne demek istediğimi anlamış olmaliydiniz .
şu platformda kız olduğumu düşünmedilr27.01 buna benzer bisey yazmak istedim . Anaokulu seviyesinde degilsiniz sonuçta burada ne demek istediğimi anlamış olmaliydiniz .
Yarrakçayı öğrendiğin yerle aynı beybi yarın geliyon mu sordular
Cimcime koni iğrenç bir hal almaya başladı. Uzatmayıp çıkalım. .
Anladım seni
Ay evettttYazık yaa.. Şimdi kendi kendine gülüyor banlanınca kendi yalnızlığıyla kalacak. Saf
olsa yanınızda olmazdımİşin gücün yok mu senin muz sever konu sahibi![]()
şu platformda kız olduğumu düşünmedilr
Leş gibisin.hmm bildiğim iyi oldu yarrakçaya mı geçtiniz
en büyük korkumda kendi yalnızlığımda kalmak .......
Ay evetttt![]()
Şu bahsettiğin dili öğrenene kadar Türkçe'yi öğrenseydin keşke..Yarrakçayı öğrendiğin yerle aynı beybi yarın geliyon mu sordular
aynaya bakmadığında emin misin?Leş gibisin.
sen dur,Yarrakçayı öğrendiğin yerle aynı beybi yarın geliyon mu sordular
Ay kız görmemiştim...bak şu da var nasılay kız bu denmişti 2 kere gülüyim bariii
öyle bir şey yapamaz, yarrakçanın ihlaline girer ah tatlım keşke az yarrakça bileydin.......Ah be canısı, keşke biraz çalışıp biraz da öğrenip gelseydin, keşke bilseydin senin gibi çapsızların girdiği adresi kazen'in şak diye orta yere yazıverdiğini..
Yazık sanaaen büyük korkumda kendi yalnızlığımda kalmak .......
Bu koku senden geliyor. Git sınavlarına fln calıs kücük liseliaynaya bakmadığında emin misin?