Yasak aşk yaşıyorum ne yapmalıyım? ://

Muhtemelen yeni ergensin. Liseye gidiyorsun ve arkadaşlarınla kk hakkında konuşurken aklına buraya üye olup konu açmak geldi.
Konunun buralara gelmesini istediğin içinde böyle bir hikaye uydurdun:

Ama bak çocuğum buradakiler senin sandığın gibi 17'lik genç kız değil.
Çoğu annen , ablan yaşında olgun kadınlar.
Bu iğrençliği yaparken aklına hiç mi değer verdiğin bir kadın gelmiyor?
Belki şu an iğrençliklerini yazdığın kadınların arasında senin çevrenden de bir kadın vardır?

Biliyorum, o kıt aklınla beni anlamayacaksın.
"yarakça, ehuehueh" diye saçma sapan bir cevap vereceksin ama ben genede %1 ihtimal anlarsın diye yazıyorum.
Hadi şimdi git , yat.
Üstünü iyi örtki kıçın açıkta kalmasın.
Sonra rüyanda muzları falan görürsün , mazaallah!

Ya kızlar gerçekten çok garipsiniz sizde kusura bakmayın.Fake fake diyorsunuz 23 sayfa yazmışsınız ya.Niye prim veriyorsunuz bu kadar? Ziyaretçi sayısı 61,amaç belli.Niye yazıyorsunuz durmadan.Konuşmayın,ilgilenmeyin,kendi kendine yazıp çizsin.

Ergenus birazdan desifre olursan ağlama.

demek yarrakça yasak ama kıç değil siteyi yeni yeni çözmeye başlıyorum...

İnsanın kendine ait bir hayatı olmayınca boş boş burda fake konu açıyor. Acıyorum yazık bu insancıklara

cidden haklısın mk işleri onlarından yok işte işsizler kadrosu <3

[QU OTE="picama, post: 43301722, member: 179300"]Muhtemelen yeni ergensin. Liseye gidiyorsun ve arkadaşlarınla kk hakkında konuşurken aklına buraya üye olup konu açmak geldi.
Konunun buralara gelmesini istediğin içinde böyle bir hikaye uydurdun:

Ama bak çocuğum buradakiler senin sandığın gibi 17'lik genç kız değil.
Çoğu annen , ablan yaşında olgun kadınlar.
Bu iğrençliği yaparken aklına hiç mi değer verdiğin bir kadın gelmiyor?
Belki şu an iğrençliklerini yazdığın kadınların arasında senin çevrenden de bir kadın vardır?

Biliyorum, o kıt aklınla beni anlamayacaksın.
"yarakça, ehuehueh" diye saçma sapan bir cevap vereceksin ama ben genede %1 ihtimal anlarsın diye yazıyorum.
Hadi şimdi git , yat.
Üstünü iyi örtki kıçın açıkta kalmasın.
Sonra rüyanda muzları falan görürsün , mazaallah![/QUOTE]

Ne kadar ezikse artık, tınlanmadığı arkadaş ortamında kknın kadınlarıyla dalga geçtim diyerek önemseneceğini falan sanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…