- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Sen ergen olmadığına emin Mısın
öyle bir şey yapamaz, yarrakçanın ihlaline girer ah tatlım keşke az yarrakça bileydin.......
senin derdin isin gucun yok mu senin insanlari niye bosu bosuna mesgul ediyosun boyle bos bos seylerle ugrasiyonee malesef herkes göremiyor bence yarrakçayı tamamen öğrenirsen göreceksin tam gaz devam
tam takım ergenim çok şükür <3Sen ergen olmadığına emin Mısın
benim fake durumumla meşgül olabilecek insanlar galp <3senin derdin isin gucun yok mu senin insanlari niye bosu bosuna mesgul ediyosun boyle bos bos seylerle ugrasiyon
ergenlere hakaret etmeyelim bu olsa olsa enbesil olabilir
belli belli beyin hariç herşey gelişmiştam takım ergenim çok şükür <3
demek yarrakça yasak ama kıç değil siteyi yeni yeni çözmeye başlıyorum...Muhtemelen yeni ergensin. Liseye gidiyorsun ve arkadaşlarınla kk hakkında konuşurken aklına buraya üye olup konu açmak geldi.
Konunun buralara gelmesini istediğin içinde böyle bir hikaye uydurdun:
Ama bak çocuğum buradakiler senin sandığın gibi 17'lik genç kız değil.
Çoğu annen , ablan yaşında olgun kadınlar.
Bu iğrençliği yaparken aklına hiç mi değer verdiğin bir kadın gelmiyor?
Belki şu an iğrençliklerini yazdığın kadınların arasında senin çevrenden de bir kadın vardır?
Biliyorum, o kıt aklınla beni anlamayacaksın.
"yarakça, ehuehueh" diye saçma sapan bir cevap vereceksin ama ben genede %1 ihtimal anlarsın diye yazıyorum.
Hadi şimdi git , yat.
Üstünü iyi örtki kıçın açıkta kalmasın.
Sonra rüyanda muzları falan görürsün , mazaallah!
cidden haklısın mk işleri onlarından yok işte işsizler kadrosu <3Ya kızlar gerçekten çok garipsiniz sizde kusura bakmayın.Fake fake diyorsunuz 23 sayfa yazmışsınız ya.Niye prim veriyorsunuz bu kadar? Ziyaretçi sayısı 61,amaç belli.Niye yazıyorsunuz durmadan.Konuşmayın,ilgilenmeyin,kendi kendine yazıp çizsin.
Bence gelişmediği için takıntı yapmış eLmayRa ablabelli belli beyin hariç herşey gelişmiş
bence deşifre olursam biz bunu bu ciddiye aldık bee diyip siz ağlamayınErgenus birazdan desifre olursan ağlama.
acı bana ;(İnsanın kendine ait bir hayatı olmayınca boş boş burda fake konu açıyor. Acıyorum yazık bu insancıklara
La bu saatte ne isimiz olacak sazan avlıyoruzcidden haklısın mk işleri onlarından yok işte işsizler kadrosu <3
Bence gelişmediği için takıntı yapmış eLmayRa abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?