- 15 Aralık 2009
- 8.460
- 19.259
- 773
Demek sende farkındasın kaale alınmayacak kadar basit olduğununbence deşifre olursam biz bunu bu ciddiye aldık bee diyip siz ağlamayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek sende farkındasın kaale alınmayacak kadar basit olduğununbence deşifre olursam biz bunu bu ciddiye aldık bee diyip siz ağlamayın
ergenlik dediğin geçip giden dönemdir değil mi :))ergenlere hakaret etmeyelim bu olsa olsa enbesil olabilir![]()
ve farkındayım sizin basit beni mal mal kaale aldığınızın çünkü benim kadar basit olduğunuzunDemek sende farkındasın kaale alınmayacak kadar basit olduğunun
benim yüzünden banlanırsanız ağlarım ;((yavrum bu saf yüzünden banlanıcaz bırak Allah aşkına kendi kumunda oynasın ..
Benim merak ettiğim konunun fakr olduğunu neden düşündünüz?
Ben yeni olduğum için mi bilmem ama böyle bir şey sezemedim![]()
yavrum bu saf yüzünden banlanıcaz bırak Allah aşkına kendi kumunda oynasın ..
beyni gelişen seni görünce de şükrediyorum <3belli belli beyin hariç herşey gelişmiş
bekle gardaşDeşifre anını bekliyorum![]()
bende sıkıldım annemin kafama modemle vuracağı anı heyecanla bekliyorum <3La bu saatte ne isimiz olacak sazan avlıyoruz
Annen modemin fişini çekip kafana vurur birazdan hadi git yat ablacım
eeee abi size çok sokmuşlar profosyanelleşmişsinizmadem dalga geçmeye geldin bi kaç sayfa sürseydi, daha ilk sayfada niye belli ediyosun hemen kendini![]()
Paçalarından şükür akıyorbeyni gelişen seni görünce de şükrediyorum <3
ergenlik dediğin geçip giden dönemdir değil mi :))
ay trollemeye geliyorum ve ban atçak kişiler olmuyor missEditörler nereye gitmiş kkyi maymun basmış![]()
madem dalga geçmeye geldin bi kaç sayfa sürseydi, daha ilk sayfada niye belli ediyosun hemen kendini![]()
Sorma leydim kimse yok buna haddini bildiricekEditörler nereye gitmiş kkyi maymun basmış![]()
demek benim için üzülüyosun <3 çok şekersin <3sendeki kalıcı üzgünüm![]()