Yasak aşk

Düzenli yazmak mı gerekiyor anlamıyorum neyin hesabı soruyorsunuz sprularımaçıkmve net ister cevap ver ister verme emin olmasam burayada yazmam herhalde hiç bir çıkarım yok ama beni bu kadar adi muamelesi yapan bir kişininde huzurlu olmasını istemiyorum. Beni defalarca kez uyarmama rağmen salak yerine koymaya çalışmaları ayrıca buluşmak için kullanmalarını kabullenemiyorum herkes düşüncesinde özgür

Soruların hiçbirine cevap vermediniz. Arkadaşınızla olan sorununuz nedir ? Ortada gerçekten bir aldatma olduğunu nasıl iddia edebiliyorsunuz ?

İkiside aynı anda çevrim içi olup çıkıyorlar sabah 6:30 gece 12:30 ve daha bir çok zaman arkadaşın istirahatli olduğu saatleri veya evdeki rutinini bildiğim için boş olduğu saatlerde öyle bir bakıyorum biri geliyor diğeri hazırda hemen içeride
WhatsApp tan onları takip ettiginize inanamıyorum 😂😂😂

İkiside aynı anda çevrim içi olup çıkıyorlar sabah 6:30 gece 12:30 ve daha bir çok zaman arkadaşın istirahatli olduğu saatleri veya evdeki rutinini bildiğim için boş olduğu saatlerde öyle bir bakıyorum biri geliyor diğeri hazırda hemen içeride

Onların çevrimiçi olduğunu görebilmeniz için sizin de aynı zamanda çevrimiçi olmanız gerekiyor. Bu varsayımın sağlıklı olmadığı buradan dahi anlaşılabilir.

Hikaye gerçekse şimdi arkadaşınız kademe atlar, genelde böyle olur bu işler acaba kademe atlamasını mi istemiyorsunuz,sizdenciyo bor konuma gelecek.Yönetici derken genel müdür? Yoksa basit departman müdürü? Yoksaaa Yönetim Kurulu Baskani mi ? Piyon yani "hayalet bir maşa" ama deliliniz nedir bunun icin delil,yoksa bu plan islemez 😬

Düzenli yazmak mı gerekiyor anlamıyorum neyin hesabı soruyorsunuz sprularımaçıkmve net ister cevap ver ister verme emin olmasam burayada yazmam herhalde hiç bir çıkarım yok ama beni bu kadar adi muamelesi yapan bir kişininde huzurlu olmasını istemiyorum. Beni defalarca kez uyarmama rağmen salak yerine koymaya çalışmaları ayrıca buluşmak için kullanmalarını kabullenemiyorum herkes düşüncesinde özgür
Size ters geliyorsa arkadaşlığınızı bitirirsiniz, şayet ben olsam eşine bile rahatça yalan söyleyen birinin beni aptal yerine koymasına hiç şaşırmam, böyle birine daha güvenip de arkadaşlık etmem. Siz neden hala arkadaşım diyorsunuz bu kadar kin güttüğünüz birine?

Yöneticiye hediye edilmiş bir kitap ve içinde onun tarafından eşine yazıldığı söylenen bir not ama not kitap hediyesinden sonra içine giri veriyor ve ben bu notu orada birşey olacağından emin olarak ilk elimi atmam ile buldum
İnsanlarin hayatına hep bu kadar burnunuzu sokar mısınız ?

Bu kadar takıntı sizi hasta eder. Bırakın ne halleri varsa görsünler.

Yöneticiye hediye edilmiş bir kitap ve içinde onun tarafından eşine yazıldığı söylenen bir not ama not kitap hediyesinden sonra içine giri veriyor ve ben bu notu orada birşey olacağından emin olarak ilk elimi atmam ile buldum

Yönetici olan kişi , bu arkadaşlarınızdan biri mi ? Hediye paketi yapılmamış bir kitap içine , insan eşinin kitabı sanıp içine notta koyabilir , imkansız bir durum değil.

Elinizde somut bir delil yok , gözünüzle 3 kere ve hatta yanınızda şahitlerle bakıp gördüğünüz bir durum da yok.

Whatsapp çevrimiçi durumlarına bakıp , kendi kendinize olmadık sonuçlara varıyor gibi duruyorsunuz.

Ben söylerdim eşlerine galiba. Çünkü bu şekilde söylemezsem kendimi kötü hissederdim.

Taktım çünkü ben her uyarışımda beni hep tersledi sen bana nasıl yakıştırırsın bunu fln diye bende yanlış düşünüyorum diye düşündüm ve tabiki eminim birlikteler ikisi ilede ailecek görüşüyoruz
Ailecek görüşüyorsanız. Eşlerine söyleyin. Hiç tanımasanız karışmayın derdim ama o insanların salak yerine konulmasına sizde göz yummuş oluyorsunuz.. Bence kötü bi durum.

Sizden tek şey istiyorum Allah aşkına bu olay ortaya çıkar mı
Neden bu kadar hırs yaptınız ki?
Ayrıca yazdığınız şeylerin hiç biri %100 kanıtlamaz.
Eğer gerçekten böyle bir şey yoksa ve sizde ortaya böyle bir şey atarsanız hem o iki kişi çok zor durumda kalır hemde çok büyük vebal altına girersiniz.
Sizin şuan yapmanız hereken tek doğru bir hareket var oda arkadaşınızı uyarım aranıza mesafe koymak.
Ötesi fesatlığa ve fesatçılığa girer.

Kusura bakmayın ama bu davranışınız ve takıntınızın boyutu çok ciddi.yardım almanız lazım.

Ailecek görüşüyorsanız. Eşlerine söyleyin. Hiç tanımasanız karışmayın derdim ama o insanların salak yerine konulmasına sizde göz yummuş oluyorsunuz.. Bence kötü bi durum.

Konu sahibinin yorumlarını okuyun. Whatsappta aynı saatlerde çevrimiçi olmalarını delil sayıyor , ancak onların çevrimiçi olup olmadığını takip etmek için aynı saatlerde kendisinin de çevrimiçi olduğunu unutuyor.

Ay size ne ? Bu kadar peşine düştünüz
Sizin gibi arkadaş evlerden ırak valla

Konu sahibinin yorumlarını okuyun. Whatsappta aynı saatlerde çevrimiçi olmalarını delil sayıyor , ancak onların çevrimiçi olup olmadığını takip etmek için aynı saatlerde kendisinin de çevrimiçi olduğunu unutuyor.
Bende arkadaşı itiraf etmiş sandım.🤦🏻‍♀️

Back
X