Yasak aşk

Çok fazla insan sana ne demiş ama konu sahibini ilgilendiren kısım çok bariz değil mi ya?
WhatsApp takipleri yapmak, gizli gizli eşya karıştırmak, bu kadar hırs falan sebebi bence çok belli . Konu sahibi, bu ilişkideki adama aşık. Yoksa bu kadar takmasının falan başka bir açıklaması olamaz bence

Çok fazla insan sana ne demiş ama konu sahibini ilgilendiren kısım çok bariz değil mi ya?
WhatsApp takipleri yapmak, gizli gizli eşya karıştırmak, bu kadar hırs falan sebebi bence çok belli . Konu sahibi, bu ilişkideki adama aşık. Yoksa bu kadar takmasının falan başka bir açıklaması olamaz bence
Aşk değil menfaat odaklı sanki. O arkadaşı ile de aralarında sidik yarışı var, hani şu yüzüne canım cicim birbirlerinin arkasından kuyusunu kazan arkadaşlardan. Konu sahibi saflık yapmış söylemiş arkadaşına ben hoşlanıyorum yöneticiden diye (e tabi alacam yöneticiyi, arkam sağlam olacak diyemez, romantize etmek lazım ), arkadaşı uyanmış, yönetici adamın kaymağını önden yemiş. Konu sahibi kuyruğu alev almış kedi gibi ondan dönüp duruyor napsam da bozsam diye. Altta kalanın canı çıksın. 🥶

Aşk değil menfaat odaklı sanki. O arkadaşı ile de aralarında sidik yarışı var, hani şu yüzüne canım cicim birbirlerinin arkasından kuyusunu kazan arkadaşlardan. Konu sahibi saflık yapmış söylemiş arkadaşına ben hoşlanıyorum yöneticiden diye (e tabi alacam yöneticiyi, arkam sağlam olacak diyemez, romantize etmek lazım ), arkadaşı uyanmış, yönetici adamın kaymağını önden yemiş. Konu sahibi kuyruğu alev almış kedi gibi ondan dönüp duruyor napsam da bozsam diye. Altta kalanın canı çıksın. 🥶
Valla bu da olabilir. Ama normal dışı bir durum var yani. Bu kadar hırsın başka bir sebebi olamaz. Eğer böyle ilişkisi olan biriyle arkadaş olmaktan rahatsızsa en fazla uyarır, arkadaşlığını bitirirsin. Ortaya çıkması için sinsi planlar falan yapmak değişik, ne biliyim🙄

Çok yakın arkadaşım iş yerinde ki yönetici konumunda biri ile aşk yaşıyor ikiside evli ve ben defalarca kez uyardım ama hep inkar edip benimle sen bana nasıl böyle birşry sorarsın sürekli aynı şeyler diyerek konuşmuyor ve defalarca kez kavga ettik artık öyle birşry ki ondan nefret ediyorum ve yakalanmalarını istiyorum yanlış mı düşünüyorum ve buna şahit olan neden kimse birşey anlatamaz
bence hiç dahil olmayın bırakın günahları kendi boyunlarına uzak durun derim iyilikten herzaman maraz doğmuştur.

Back
X