- Konu Sahibi selda_berrak
-
evet katılıyorum bu hep böyle olmuştur gerisi insanın değer yargılarına kalır..bu konuda bildiğim tek şey yasaklar herzaman cazip gelir..
Arkadaşlar yasak aşklar vardır ya yaşayanlar hep kendini haklı görür diğerleri nefretle onları kınar,her gün 3. sayfalarda okuruz,tv da kadın programlarında izleriz..Ama korkarız konuşmaktan toplumun tepkisinden.Hadi bugün bunu konuşalım varmı bildiğiniz duyduğunuz,sonu hüsran yada mutlu (biraz zor ama)biten bir YASAK AŞK öyküsü.Sizce ne yapmalı nasıl önüne geçilmeli bu yasağın hadi paylaşalım...:1hug:
Arkadaşlar yasak aşklar vardır ya yaşayanlar hep kendini haklı görür diğerleri nefretle onları kınar,her gün 3. sayfalarda okuruz,tv da kadın programlarında izleriz..Ama korkarız konuşmaktan toplumun tepkisinden.Hadi bugün bunu konuşalım varmı bildiğiniz duyduğunuz,sonu hüsran yada mutlu (biraz zor ama)biten bir YASAK AŞK öyküsü.Sizce ne yapmalı nasıl önüne geçilmeli bu yasağın hadi paylaşalım...:1hug:
arkadaşım kadını suçlamıyorum ki bunu yapan yine kadın derken kendi başına gelince yıklıacağı bir şeyi karşısındakine yapıyor diyorum.Sadece kadın değil erkek de aynı diyorum empati hayatın her alanında gerekli ama çoğumuz yapmıyoruz.İnsanların duygularının esiri olmasına karşıyım olabilir hissedilebilinir ama herşeyden önemlisi çocuklar düşünülerek gem vurulmalı bu duygulara o da kendine hükmetmekle ilgili özgürlüklerinde bir sınırı var bu dünya tekelinde değil kimsenin yaptığın bir çok kimseyi etkileyip hayatlarını değiştiryorsa oturup binlerce kez düşünmek lazım..Evet kadına bunları yaşatan hemcinsi bu doğru.
Ama bana göre bu kadını suçlamaktansa önce eşlerde hata aranmalı.
Çünkü bana sadık olması gereken eşim. Bazıları hastalıklı ilişkilerle
uğraşmayı seviyor, acı çekselerde bundan kendilerine pay çıkarıyorlar.
Ya da eninde sonunda karşılarındaki elde etmek için garip bir hırsa bürünüyorlar.
Diyelim oldu; amacına ulaştı. O evlilik bitti ve artık biraradalar. Ne olacak?
Bir kere bu kez o kadın başlar sorgulamaya;
acaba beni de aldatırmı? çünkü böyle bir hikayeyle başlamıştır herşey.
Ya yaparsa vs vs....Yok neresinden bakarsak bakalım mantık yürüterek
çözülmeyecek işler bunlar. Çünkü son derece mantık dışı yaşanıyor herşey.
Duygusal anlamda düşünsek; o zaman da belki uzak olmak onu cazip kılıyordu.
elde ettiğinde o eski heyecan kalmayacak, herşey rutine binecek...
Bu çok doğru kesinlikle katılıyorum.arkadaşım kadını suçlamıyorum ki bunu yapan yine kadın derken kendi başına gelince yıklıacağı bir şeyi karşısındakine yapıyor diyorum.Sadece kadın değil erkek de aynı diyorum empati hayatın her alanında gerekli ama çoğumuz yapmıyoruz.İnsanların duygularının esiri olmasına karşıyım olabilir hissedilebilinir ama herşeyden önemlisi çocuklar düşünülerek gem vurulmalı bu duygulara o da kendine hükmetmekle ilgili özgürlüklerinde bir sınırı var bu dünya tekelinde değil kimsenin yaptığın bir çok kimseyi etkileyip hayatlarını değiştiryorsa oturup binlerce kez düşünmek lazım..
Adı üstünde eğer Yasaksa bir taraf mutlu olurken,
diğer taraf mutsuz olmaya mahkumdur...
kimi gördünüz ki,yasak aşk yaşayıp,
hem kendileri,hem çevresindekiler mutlu olmuş...
belki yanlış,belki doğru buda çok tartışıldı,
gönül ferman mı dinlemiyor acaba,yoksa
açgözlülük mü,yoksa başkalrının mutsuzluğundan beslenmek mi....
ne dersek diyelim yasaksa yasak olarak kalmalı,
diye düşünüyorum...
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?