- Konu Sahibi selda_berrak
-
benim bir tanıdğım var....kocasıyle seve seve evlendi
ama evlendikten kısa bir süre önce evli 2 çocuk babası bir adamla aşk yaşamaya başlamış....2,3 sene devam ettiler bu arada bununda çocuğu oldu kocasından...sonunda bu o adamla kaçtı hem kendi yuvasını hemde adamın yuvasını el birliğiyle yıktılar
şimdi çocuğuna hasret
ama eski kocası iyi çıktı çocuğu görmesine izin veriyor
şimdide kadın hastaymış kaçtığı adam doktora falan götürmüyormuş
hıÇbırzaman buyuk konuŞmamak lazım ...
Bız bekarlar olarak artık evlenmetende korkar olduk ben sahsen..
Bunları yazıları okuyup gÖrdÜkÇe kÖtÜ oluorum...
Aldatan aldanır derler dogru bı laf...
Bekarlar bırbırını aldatıo evlenlere nedenır bılmem..
Ortamlar bozulmuŞ artık..
Sadık durust bırını bulmak zor...
Nasıl evlenıcez nasıl guvenıcez karŞımızdakıne bılmem...
benimde bi tanıdığım var komşu sayılır hatta kadın on yıllık evliliğini iki çocugunu bırakıp başka evli bir adamla üstelik onunda iki çocugu var onunla kaçmış sonrasında güzel mutlu mesut bi yıl yaşamışlar kaçtığı adam tekrar eski eşine dönmüş ben onu seviyorum diye kadın üç aylık bi kızla kaldı ortalıkta sen şaşırtma YaRABBİ şeytana uydurma nefsimize uydurma yuva bozanın yuvası olur mu
Yasaklar hep tatlıdır bide boşluktaysa insan dahamı tatlı gelir bilmem ama çevremde yaşanan birçok olaydan şunu anladımki hiç kimse bu duruma isteyerek düşmez ve bunu yaşamış insanları hor görüp eleştirmemek lazım çünkü ALLAHIN adeleti öyleki kim karşıdakini hatasından dolayı yargılarsa ölmeden aynısını ona yaşatırmış o yüzden şu hayatta kimseyi yargılamamak lazım ama doğruyuda söylemek gerekirse insan iradesini ve zekasını kullanmalı ve bu duruma düşebilecek ortamlar ve durumlardan uzak durmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?