Yasak aşk

Alıntı:
milk_shake kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Aşkın her türlüsü bence güzeldir.Kimseyi yadırgamam ve kınamam.

ben milk_shake adlı arkadaşa katılıyorum. aşkın ne zaman nerede kimle başınıza geleceğini bilemezsiniz. bu arkadaşı kınayan yarın böyle bir aşka tutulursa ne olacak. Üstelik çocuklarım, ailem vs derken...

Hayatta herşey insanlar için, iş başa geldikten sonra mantık kalmaz[/COLOR].

Kimseyi kınamadan konuşmam gerekirse ,dilerim yasak aşkı yaşayanın sonu da yasak aşk olur !:Saruboceq:

Dilerim öyle de olur, kınamadım ...Sadece temennide bulundum :1closedeyes:

arkadaşlar başkasının yuvasını üstüne bir yuva kurulurmu
ya o kişi eşiyle ister mutlu olsun ister mutsuz ne yapacaklarsa
nasıl yaşayacaklarsa olay bittikten sonra yaşansın.insannın
herşeyden önce kendisine saygısı olmalı bazı şeyleri bahane
edipte önüne geçilmezbir şey dmeyin lütfen..önüne geçilmeyecek bir şey
yok..ne insanlar görüyoruz.evli adamları ayartıp evliliğni yıkıp çoluğunu
çocuğnu ortada bırakıp sadece kendini düşüünen insanlar var. bu kadar
bencil yaşayamaz insan.

yasak aşk kadınları kendilerini haklı göstermek için ne kadar çaba harcarlarsa harcasınlar toplum onları daima dışlayacaktır...

Onlar daima "yuva yıkan kadın" olacaktır...arkasından hep böyle anılacaktır....başına bir hastalık bir musibet geldiği zaman herkes arkasından diyecek ki "OHHH iyi oldu, milletin yuvasını yıkarmısın Allah seni böyle cezalandırır..alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

yasak aşkı yasak aşk yaşayan kadınlardan başkası savunmaz..

yasak aşkı savunanlara diyeceğim tek şey; yasak aşk mağduru olmanızı diliyorum...

başınıza gelsin ki ne kadar can yakıcı ne kadar kavurucu ne kadar yıkıcı ne kadar travmatik olduğunu yaşayarak anlayın, atalarımız ne demiş "bir musibet bin nasihatten iyidir".

hayatınız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır, ölmek istersiniz, ölmek ve o yakıcı duygudan kurtulmak...ölmeyi deneme şansınız yoksa sabahlara kadar ağlar ağlar içiniz katıla katıla nefesiniz tıkanana kadar ağlarsınız soluğunuz o an kesilsiniz istersiniz, canınızdan çok sevdiğiniz kocanız erkeğiniz o an başka kadının yatağındadır, başka kadına değiyordur teni elleri bedeni...siz de çaresizce katıla katıla ağlarsınız, gelmeyeceğini bile bile kulağınız araba seslerindedir, binaya birisi girip elektriği yaktığı zaman o olmadığını bildiğiniz halde acaba mı diye kapı deliğinden bakarsınız...

içiniz o kadar yanıp kavrulmayacaktır yok olmasına gelmemesine ama o an başka kadın için gelmediğini bildiğiniz başka kadını kollarına alıp uyuduğunu bildiğiniz için acıyla yanar yanar kavrulursunuz.

aldatıldığım zaman kadını asla suçlamadım eşimi suçladım fakat yasak aşk kadınlarının masum melekler olarak görülmek için verdiği çabayı hep nefretle izledim.

yasak aşk kadınları kendilerini haklı göstermek için ne kadar çaba harcarlarsa harcasınlar toplum onları daima dışlayacaktır...

Onlar daima "yuva yıkan kadın" olacaktır...arkasından hep böyle anılacaktır....başına bir hastalık bir musibet geldiği zaman herkes arkasından diyecek ki "OHHH iyi oldu, milletin yuvasını yıkarmısın Allah seni böyle cezalandırır..alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

yasak aşkı yasak aşk yaşayan kadınlardan başkası savunmaz..

yasak aşkı savunanlara diyeceğim tek şey; yasak aşk mağduru olmanızı diliyorum...

başınıza gelsin ki ne kadar can yakıcı ne kadar kavurucu ne kadar yıkıcı ne kadar travmatik olduğunu yaşayarak anlayın, atalarımız ne demiş "bir musibet bin nasihatten iyidir".

hayatınız hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır, ölmek istersiniz, ölmek ve o yakıcı duygudan kurtulmak...ölmeyi deneme şansınız yoksa sabahlara kadar ağlar ağlar içiniz katıla katıla nefesiniz tıkanana kadar ağlarsınız soluğunuz o an kesilsiniz istersiniz, canınızdan çok sevdiğiniz kocanız erkeğiniz o an başka kadının yatağındadır, başka kadına değiyordur teni elleri bedeni...siz de çaresizce katıla katıla ağlarsınız, gelmeyeceğini bile bile kulağınız araba seslerindedir, binaya birisi girip elektriği yaktığı zaman o olmadığını bildiğiniz halde acaba mı diye kapı deliğinden bakarsınız...

içiniz o kadar yanıp kavrulmayacaktır yok olmasına gelmemesine ama o an başka kadın için gelmediğini bildiğiniz başka kadını kollarına alıp uyuduğunu bildiğiniz için acıyla yanar yanar kavrulursunuz.

aldatıldığım zaman kadını asla suçlamadım eşimi suçladım fakat yasak aşk kadınlarının masum melekler olarak görülmek için verdiği çabayı hep nefretle izledim.

kesinlikle katılıyorum sana sardunyacım ağzına sağlık inşallah dediğin gibi olur.kendi tuzaklarına düşerler.:Saruboceq:

evet aşk da mantık yoktur bu tartışılmaz
peki aşk da onur gurur saygı varmıdır?
evet vardır olması gerekir
çünkü insan saygı duymadığı onursuz gurursuz birine aşık olamaz
peki evliyken karısını veya kocasını aldatan bir insanın karakterinde ne bulup ona saygı duyacaksınız
aşk geldi diyelim o kapıya hani sizin gibi düşünenlerin kapısına gelir ya genelde
ya onurlu olup ayrılırsın eşinden yaşarsın aşkını
yada kalbine gömüp devam edersin yaşamına
iki kişiyi idare etmenin adı ne zamandır aşk oluyor
sorun kendinize bu cümleyle
cevabı da yine siz verin
ben bişey demiyorum..

AZ SULANMIŞ TOPRAKLARDA SEVGİLER YEŞERMEZMİŞ
KUPKURU KALPLERDE SADAKAT DEĞERSİZMİŞ...

Bunu size ithaf edesim geldi... şakkıdı

İthaf ettiğiniz güzel söz için teşekkürler. Tabiki çok doğru şeyler ve takibi eşimin beni aldatmasını istemem. Hem fikir olduğumuz konu yasakta olsa aşk başa gelince gönül isterki 2 kişi idare edilmesin. Ama adı üstünde aşk kimin başına gelirse karşısındakinin yapacak bir şeyi kalmıyor maalesef. Eşim bir gün beni aldatsada aşka inancım bitmeyecektir. Allah böyle birşeyle imtihan etmesin demekte lazım tabi :)))))))

Kimseyi kınamadan konuşmam gerekirse ,dilerim yasak aşkı yaşayanın sonu da yasak aşk olur !:Saruboceq:

Dilerim öyle de olur, kınamadım ...Sadece temennide bulundum :1closedeyes:

ne güzel kınamadım temennide bulundum :))))))))))) Yukarıda da bahsettiğim gibi kendimi koyduğum rol "eşimin beni aldatması" böyle birşey yaşarsam ne yaparım bilmiyorum ama aradan çekilirim gibi geliyor çünkü beni istemeyeni ben hiç istemem. Ben eşime büyük bir aşka bağlıyım.Peki ya başka bir kadında ona böyle bir aşkla bağlanırsa ?

Ama her ne olursa olsun aşkın kimin karşısına, ne zaman nerede, ne şartta çıkacağı belli olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya karamel böyle bir şey olabilirmi sen kocamı aldatmam diyosun ..ama eşini başkasını sevmesini aşık olmasını yadırgamıyorsun gerçekten anlayaamdım ...galiba snein çevrande ve senin başına gelmemiş bir şey o yüzden bu kadar rahat konuşuyosun.Ama adı üstünde aşk kimin başına gelirse karşısındakinin yapacak bir şeyi kalmıyor maalesef. Eşim bir gün beni aldatsada aşka inancım bitmeyecektir. Allah böyle birşeyle imtihan etmesin demekte lazım tabi :))))))) bunları yazıyon ve sonuna gülücük işareti koyuyosun anlmak zor gerçekten.

Adem babamız kendisine dokunma dedniği halde elmayı ısırmıştı..
yasaktı ama ona..
yasaklandığı için merak etmişti..o bile dayanamamaışken yasağın cazibesine insanoğlunu horgörmemek lazım bence..
bu tür ilişkilerde aşktan çok yasağın ve gizli paylaşılan anların heyecanı sarıyor insanları..
heyecan merakı..
bunlar tükenince tilki dönüyor kürkçü dükkanına..
sıcak sıcak dinlenmek istiyor..

ya karamel böyle bir şey olabilirmi sen kocamı aldatmam diyosun ..ama eşini başkasını sevmesini aşık olmasını yadırgamıyorsun gerçekten anlayaamdım ...galiba snein çevrande ve senin başına gelmemiş bir şey o yüzden bu kadar rahat konuşuyosun.Ama adı üstünde aşk kimin başına gelirse karşısındakinin yapacak bir şeyi kalmıyor maalesef. Eşim bir gün beni aldatsada aşka inancım bitmeyecektir. Allah böyle birşeyle imtihan etmesin demekte lazım tabi :))))))) bunları yazıyon ve sonuna gülücük işareti koyuyosun anlmak zor gerçekten.

Tamam gülücük işaretini kaldıralım, ağlama işareti koyalım.

Arkadaşım evet başıma gelmedi, ailemde de böyle birşey görmedim. Tabiki görmedim derken bu iş yasaksa bilemeyiz göremem.

Melekciğim ben kendi harketlerimden sorumluyum ben eşimi aldatmam. Ancak eşimde kendi hareketlerinden sorumlu ama o aldattı diyelim ne yapabilirim. Bu yagırgamamak normal karşılamak değil anlatabiliyor muyum ? (Yazı dili farklı işte tam anlatamıyorsun.)

Eşim böyle bir halt etti, demek gözünde bitmişim, aşkımız bitmiş ve gidiyor elimden ne gelir anlamında. Genede anlatamadıysam kusura bakma

davulun sesi uzaktan hoş gelir...

hele bir gelsin kulağınızın dibinde çalsın ondan sonra karar verin.

yasak aşk başkasının hayatını çalmaktır....HAYATINI.

şerefli haysiyetli onurlu bir insan kimsenin hayatını çalmaz...

eşya araba mücevher para çalmak neyse ondan beterdir yapılan hırsızlık...

bitmiş bir aşk varsa aşkı biten taraf çekip gitmeli...

hiç kimsenin kimseye bu kadar büyük bir acı yaşatmaya hakkı yok.

davulun sesi uzaktan hoş gelir...

hele bir gelsin kulağınızın dibinde çalsın ondan sonra karar verin.

yasak aşk başkasının hayatını çalmaktır....HAYATINI.

eşya araba mücevher para çalmak neyse ondan beterdir yapılan hırsızlık...

bitmiş bir aşk varsa aşkı biten taraf çekip gitmeli...

hiç kimsenin kimseye bu kadar büyük bir acı yaşatmaya hakkı yok.

kesinlikle katılıyorum, harfi harfine hem de alkisalkisalkisalkisalkisalkis

[B .!.:
yasak aşk başkasının hayatını çalmaktır....HAYATINI.[/B]

Tamam aynı şeyden bahsediyoruz şerefli, onurlu insan yapmaz,

Peki yaparsa bizde mi onurumuzu ayaklar altına alıp o seviyeye inelim ?

Eşimizin boğazına sarılalım, öbürüne hakaret edelim, aşağıyalım.

Bu mudur yasak aşka verilecek cevap ?

Yapılan onursuzluğa karşı en onurlu duruş hiç ses çıkarmadan gitmektir. Tabiki bence...

Ama insanız başımıza herşey gelir ama ne yaşanırsa yaşansın aşk güzel şeydir.

Peki yaparsa bizde mi onurumuzu ayaklar altına alıp o seviyeye inelim ? Eşimizin boğazına sarılalım, öbürüne hakaret edelim, aşağıyalım.

Yapılan onursuzluğa karşı en onurlu duruş hiç ses çıkarmadan gitmektir. Tabiki bence...

bu söyledğin sözler birbiriyle çelişmiyormu.ilk söylediğiin söz başka son söylediğin söz çok başka ..bu olaya hem onursuzluık diyorsdun hem aşk güzel şey diyorsun bu nasıl şey ya ...:uhm:

Son düzenleme:

başkalarına hem de masum kişiye kişilere zarar veren acı çektiren bir şeyin güzel olduğunu savunan birisine verecek cevabım yok.

bu söyledğin sözler birbiriyle çelişmiyormu.ilk söylediğiin söz başka son söylediğin söz çok başka ..bu olaya hem onursuzluık diyorsdun hem aşk güzel şey diyorsun bu nasıl şey ya ...:uhm:

neresi çelişiyor yasak aşk güzeldir demiyorum. Aşk güzeldir diyorum dikkat ediyorsan.

sadece sizin için güzel olan bir şeyi yaşamak bencilliktir.

bir dakika bir dakika siz benim ne yaptığımı nerden biliyorsunuz da bana bu nasihatlari veriyorsunuz...?

ben sanki eşimin boğazına sarılmışım gibi yazmışsınız...biz burda neyi tartışıyoruz yasak aşk nedir diye...yasak aşk karşısında yapılacak davranışları tartışıyor olsaydık ben neler yaptığımı bir bir gururla anlatırdım...

tamam şimdi konuyu tekrar okudum neler yapılmalı nasıl önüne geçilmeli denmiş....

o halde ilave ediyorum yasak aşkın önüne geçilemez....

ve ayrı bir mesajla devam edeceğim....

Son düzenleme:
annadım..
edfırtnan bizim aşkımızda yasak aşk tanımlamasına giriyo..
osssun yaaa yerim ben onu kaydirigubbakcemile4

başkalarına hem de masum kişiye kişilere zarar veren acı çektiren bir şeyin güzel olduğunu savunan birisine verecek cevabım yok.

Arkadaşlar hepiniz ilişkilerinizi gardınızı alıp öylemi yaşıyorsunuz ? Ben her örneğe kendimi koyarak cevap verdim.

Hep eşim beni aldatırsa diye düşündüm ve yazdım ama sizin kadar katı gene olamadım.

Maalesef her örneğe kendimi koyduğum için farkındamısın bilmem yukarıda bahsettiğin masum ben oluyorum istesende istemesende :)))

Arkadaşlar hepiniz ilişkilerinizi gardınızı alıp öylemi yaşıyorsunuz ? Ben her örneğe kendimi koyarak cevap verdim.

Hep eşim beni aldatırsa diye düşündüm ve yazdım ama sizin kadar katı gene olamadım.

Maalesef her örneğe kendimi koyduğum için farkındamısın bilmem yukarıda bahsettiğin masum ben oluyorum istesende istemesende :)))

bisim aşkımısda da edfırt masum..
ben kendisini kötü emellerime alet ettim :delphin:

Back
X