Yasak Aşk !

eşimin gönlünde biri var ise ve beni görmezden geliyorsa oturup onu bekleyecek halim yok hiç kimse kusura bakmasın, ne o benim sahibim nede ben onu hizmetkarı, adam adam olaydı da çocuklarımıza mutlu bir yuva nasıl olurmuş gösterseydik suçlu ben değilim "O". evet her gün 600 km yol gidip geliyorum görebilmek için; oldu mu ?

tamam o zaman boşan gitsin rahat rahat istediğinle gez dolaş ohhh senden rahatı olmaz anlaşmalı boşanın tek celsede boşanırsınız ikinizde rahat edn

Siz eşinisi aldatın ben saygı duyuyorummu demeliydim :) Yada siz çocuğunuzu kesin saygı duyarım ben mi? Herkesin düşüncesine saygı duyuluyorsa kayseride tecavüz edilen çocukların sapık düşüncelerinedemi saygı duymak gerekir ? Bu bir klişedir, herkese her düşünceye saygı duyulmaz. İnsan ben bunu desteklemiyorum böyle çirkin bur düşünceyede saygı duymuyorum diyebilmeli........

Arkadaşıma katılıyorum hadi o zaman kayserideki sapığa, bebeklerini çöpe atan annelere, eşini döven erkeklere saygı duyalım.Toplumca nereye gidiyoruz ya :14::14:

eşimin gönlünde biri var ise ve beni görmezden geliyorsa oturup onu bekleyecek halim yok hiç kimse kusura bakmasın, ne o benim sahibim nede ben onu hizmetkarı, adam adam olaydı da çocuklarımıza mutlu bir yuva nasıl olurmuş gösterseydik suçlu ben değilim "O". evet her gün 600 km yol gidip geliyorum görebilmek için; oldu mu ?

Olmadı.

Bak bir yanlıştasın. Sana anlatılmak istenen şu; eşin seni aldatmış belki de hala aldatıyor ama bu işin çözümü s.d.k yarıştırmak değildir. Gider efendi gibi boşanırsın. Sonra istediğin adamı hayatına alırsın. Yani o seni aldatsın sen onu aldat. Dünyaya getirdiğin cocuklar ne olacak? O adam değil belki cocuklarını düşünmüyor ama sen de değilsin kusura bakma

Son düzenleme:
buraya böyle bi konu açıyosan olumlu ya da olmsuz her yorumu almaya göze almışsın demektir kimseyi yaptığı yorumdan dolayı kötü görme. herkes haklı söylediklerinde

bunları duyacağımı bile bile açtım bu konuyu ona şikayetim yok, uslubuma dikkat ederek konuşmaya çalışıyorum ama herbir şey oldum onların gözünde :(

ben kimsenin koynuna girmedim, cinsellik düşkünü olduğum için birinin altına yatmadım ne bu yaaa, sadece aşka sevgiye ilgiye ihtiyacı olan bir KADINIM ben KADINNNN; o... ilan edildim yaaa :47::25:

Aşka ve sevgiye ihtiyacın olması gayet doğal..
Bunu eşinden göremiyorsan, çabalamana rağmen olmuyorsa ve bu ilgiyi eşinin başka kadınlara verdiğini dahi gözlemlediysen..
O halde kendine daha fazla acı vermesen de, boşansan be arkadaşım..
Kızların başka erkeğe neden baba desin, var zaten babaları..

Ha ama diyorsan ki, boşansam bile o aşık olduğum adamla evlenemem, çünkü kızlarımı yanıma alamam..
O zaman sen bilinçli bir karar verdin demektir..
Sosyal anlamda evliliğini sürdürüyor gibi görünmeye..
Ama öte yandan aşkını dışarıda yaşamaya..
Koynuna mı girdim diyorsun ama..
Biz kadınlarda zayıf varlıklarız, aşkına karşılık aldığın an koynuna da girersin..
Hakaret olsun diye yazmıyorum, sadece içindeki sevgi açlığını ve çaresizliğini hissettiğim için böyle düşünüyorum..

Siz eşinisi aldatın ben saygı duyuyorummu demeliydim :) Yada siz çocuğunuzu kesin saygı duyarım ben mi? Herkesin düşüncesine saygı duyuluyorsa kayseride tecavüz edilen çocukların sapık düşüncelerinedemi saygı duymak gerekir ? Bu bir klişedir, herkese her düşünceye saygı duyulmaz. İnsan ben bunu desteklemiyorum böyle çirkin bur düşünceyede saygı duymuyorum diyebilmeli........

tekrar söylüyorum . konuyu çok başka yerlere çekmişsiniz. ben kimseyi savunmuyorum.
sadece uslübunuzun diğer arkadaştan pek farklıı olmadığını söylemeye çalıştım. ama yanlış yere çekildi tarafınızca.
ayrıca çocuk kesmek, kayserideki olaylar... bunlara saygı duyulamaz elbet ama konumuz bu değil arakadaşım. konumuz yasak aşk.. diğerlerini başka başlıklarda tartışırız

Nefesimi boşuna tüketmicem..
Nasıl olsa herkes kendi bildiği doğruyu yaşıyor bu dünyada! :24:

"Eşime sadakatsizlik mi yapıyorum, haksızlık mı yapıyorum????????? "

derken acaba gerrçekten bunu merak ettiğin için mi soruyorsun yoksa dalga mı geçiyorsun şaştım kaldım

Yani senin kafadan biri çıksa da aman canııım kocan zaten haketmiş keyfine bak dese ne güzel olur değil mi?

Senin de vicdanın ak pak olur.

Anne olmayı senin gibi bir anneden öğrenecek kızlarına yazık.

acınacak halde bile değilsiniz ne diyelim ki size.. söylenenlerden feyz alma niyetinde değilsiniz
buraya konuyu açmışsınız çünkü size yapılacak eleştirilere cevap vererek bahane üreterek vicdanınızı rahatlatma, vicdanınıza karşı kendinizi haklı çıkarma peşindesiniz.
yoksa danışmakla filan ilginiz yok..
şunu aklınızdan çıkarmayın;ileride yaşayacağınız kayıplar, şu an yaşadıklarınız vebali olacak..
ve bunu er yada geç mutlaka yaşayacaksınız!

Son düzenleme:
insanın sevmediği bi insanla aynı evi paylaşması çok zor ama aldatmak o kadar kötü bişey ki,,

bizim ülkemizde erkekler aldatınca tamam bişey olmaz erkektir yapmış bi hata denilir,,

ama bayanlar aldatınca namussuz diyip taşlanır,,

arkadaşım herşeyden önce bu bi günahtır,, zina yapıyosun sen ve seviyorum kalbime söz dinletemiyorum eşimde aynısı yaptı diyip kendini aklamaya çalışıyosun,, çok yazık,,

Olmadı.

Bak bir yanlıştasın. Sana anlatılmak istenen şu; eşin seni aldatmış belki de hala aldatıyor ama bu işin çözümü s.d.k yarıştırmak değildir. Gider efendi gibi boşanırsın. Sonra istediğin adamı hayatına alırsın. Yani o seni aldatsın sen onu aldat. Dünyaya getirdiğin cocuklar ne olacak? O adam değil belki cocuklarını düşünmüyor ama sen de değilsin kusura bakmaçç

uslubuna dikkat edersen sevinirim

bunları duyacağımı bile bile açtım bu konuyu ona şikayetim yok, uslubuma dikkat ederek konuşmaya çalışıyorum ama herbir şey oldum onların gözünde :(

Aşk bianda vahiyle inmez.Sen kapaklarını açmışsındır.Çoluğuna çocuguna emeğine ragmen kapaklarını açmışsındır.İşte hata burda hata aşk degil hata aşık olmaya megil vermek.Hiçbir hata cezasız kalmaz bence birinden birinde ayrılmalısın hala ikisinide elinde tutmaya çalışmakta kararlısın.Ceza bu dünyada gelmezse bile öbür dünyada gelir.Hiçbir insanın hiçbir insanı böylesine aşagılamaya böylesine kandırmaya hakkı yoktur.

evet kızıyorum ; kendiniz ile kıyaslıyorsunuz çünkü o mutlu yuvanız ile kıymetinizi bilenler ile sizi canından çok sevenler ile kıyaslıyorsunuz.

ben asla kıyaslamam ben evli değilim. mutlu bir alem var. ama her mutsuz oluşumuzda ihanet mi etmemiz gerekir. mutsuz olan bütün kadınlar ihanet mi eder? . . . insan yuvasından bulamadığı mutlluluğu dışarda mı araması lazım ?

bak bende evlenp boşandım eşimde beni aldattı bende cahillikle birileriyle konuştum kısa bi süre :77: :78: :50: :59: ama çok saçma bişeydi hataydı yani. onun yaptığını neden yapıyım o beni aldatsın ben onu nereye kadar o şekilde daha mutsuz oluyo insan en iyisi boşanmak dedim ve zorda olsa boşanmaya ikna ettm ve tek celsede boşandık 2 sene oldu boşanalı ve şuanda hayatımda kimse yok ve gayet mutluyum

al işte... düz mantık ...sana hak vermediysem kesin diğerine hak vermişimdir değil mi?
ben birini desteklemiyorum , nerde gördün 'haklısın , bi tek sen doğrusun , diğerleri yanılıyor. onlar tü, kaka' dediğimi. gösterin bana lütfen.
taraf tutmuyorum ben arkadaşım, burda anlaşalım önce.ben kendinizi haklı çıkarmanıza şaştım. diğer arkadaşı eleştirmişsiniz ama eleştirirken üslübunuzun onunkiden bir farkı kalmamış.

Senin onu desteklemiş olup olmamandan banane arkadaşım ben sana bir noktayı göstermeye çalıştım. bana yada ona hak vermiş olman değil konu, birileri kendisini sürekli desteklesin diye bekleyen insanlar acizdir. Ben aciz değilim... Aslında bunu anlayacak kapasitede görünüyor yazdıkların.... ben Herkese saygı duymak zorundasınız demene takıldım.

Düz mantık tabiki, olması gereken budur. Yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum. O kadar çok kullanılıyor ki bu cümle... Olur olmaz yerde iş olsun diye herkese her düşünceye sadece laf olsun olsun diye saygı duyulmaya başlandığından beri toplumun çivisi çıktı.

uslubuna dikkat edersen sevinirim

Kötü bir şey söylemedim ben. Adam olsaydı da cocuklarına baksaydı demişsin ben de sonuca ulaştım.

Ne söylersek söyleyelim boş sana. Hayat senin nasılsa. Bari burda vicdanını temizlemeye calısma. Herkesin söyleyeceği sey aynı olacak cünkü.

Canım ilgiye ve sevgiye ac olduğu için aldatıyor.

Boşanmaya cesareti olmadığı icin aldatmaya cesaret ediyor :)

hay canımm çok sağol öğrenebildim:1::1::1: hadi tamam adam öküz ilgi göstermiyo sevmiyo bi kadına göstermesi gerekenleri vermesi gerekenleri vermiyo mutsuz bi kadın var ortada tamam anlarım hem cinsimiz üzülürümde mutsuz olmasına yaa ama evlisin çocukların var çek git boşan bukadarmı zor ya eşinde bukadar sana zaten soğuksa oda seni istemiyo bi celsede boşan 2 dkını almaz ondan sor ara dur aşkını bul neden evliyken başkasınal birlikte olmak tabi adı üstünde YAŞAK AŞK.. yasak tatlı gelir ya o yavrular anne sevgisine ihtiyacı olanlar herşeyi geçtim yaa ya kendin??????? başkasına aşık olup eşinle aynı evde kalıyorsun ona eşlik yapıyorsun pekş ya bunu nasıl yutuyorsun????? ya o yasak aşk yaşadığın adamda nasıl bi mide var evli bir kadın başkasına ait bi kadın eşinle evinde akşamları oturan kadını paylaşıyo bu adama sende aşıksın ya arkadaşım seni paylaşan midesiz bir adama nasıl sen aşıksın??? hadi ayrıldın eşinden sevdiğin şimdiki adamla evlendin!!!! sana demicekmi yarın öbür gün sen eşini benle aldattın hep bi eksik yanın olucak beni aldatmıcağın ne malum dediğinde sen nediceksin yıkılan yuvanamı, çocuklarınamı,onun için herşeyden vazgeçtiğinemi kendinemi üzülüceksin??????? sen sanıyosunki eşin kötü bu erkek iyi tatlım geç bu pembe hayelleri emin ol eşinden daha midesiz adam olmayan biri o. eşim kötü diyosun ama çocuklarının babası 8 senedir senin evinin direği sizi karnınızı doyuran bi adam bugun başına bi felaket gelse eşinden başkası koşmaz..ekmeğini yediğin hiçbir insanın günahına girme

tekrar söylüyorum . konuyu çok başka yerlere çekmişsiniz. ben kimseyi savunmuyorum.
sadece uslübunuzun diğer arkadaştan pek farklıı olmadığını söylemeye çalıştım. ama yanlış yere çekildi tarafınızca.
ayrıca çocuk kesmek, kayserideki olaylar... bunlara saygı duyulamaz elbet ama konumuz bu değil arakadaşım. konumuz yasak aşk.. diğerlerini başka başlıklarda tartışırız

Aslında tamda konusu işte "siz öncelikle kendisinin geldiğini hayatta ondan önemli bir şey olmadığını ve aşıksa aşkını yaşamasını söylediniz" bu demek ki yaptığını desetkliyor ve saygı duyuyorsunuz. İşte bu düşünceler zaten toplumu yerinden oynattı. başka tarafa çekmedim, ne yazdıysanız ona cevap verdim. Yanlış yaptığı çok yanlış öncelikle kendisine yazık ediyor...

Kimse bu dünyaya çivi çakmayacak illaki öleceğiz hepimiz. Bu gün tatlı tatlı ..... yarın acı acı ... olur... ben uyarayımda isteyen istediğini yapsın...

kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,

olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi :52::52::52::52:

Senin onu desteklemiş olup olmamandan banane arkadaşım ben sana bir noktayı göstermeye çalıştım. bana yada ona hak vermiş olman değil konu, birileri kendisini sürekli desteklesin diye bekleyen insanlar acizdir. Ben aciz değilim... Aslında bunu anlayacak kapasitede görünüyor yazdıkların.... ben Herkese saygı duymak zorundasınız demene takıldım.

Düz mantık tabiki, olması gereken budur. Yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum. O kadar çok kullanılıyor ki bu cümle... Olur olmaz yerde iş olsun diye herkese her düşünceye sadece laf olsun olsun diye saygı duyulmaya başlandığından beri toplumun çivisi çıktı.
kapasite meselesini hiç açma istersen. konuyu başka yere çekmeyelim

Back
X