Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında tamda konusu işte "siz öncelikle kendisinin geldiğini hayatta ondan önemli bir şey olmadığını ve aşıksa aşkını yaşamasını söylediniz" bu demek ki yaptığını desetkliyor ve saygı duyuyorsunuz. İşte bu düşünceler zaten toplumu yerinden oynattı. başka tarafa çekmedim, ne yazdıysanız ona cevap verdim. Yanlış yaptığı çok yanlış öncelikle kendisine yazık ediyor...
Kimse bu dünyaya çivi çakmayacak illaki öleceğiz hepimiz. Bu gün tatlı tatlı ..... yarın acı acı ... olur... ben uyarayımda isteyen istediğini yapsın...
Arkadaşım birincisi konu ben değilim
İkincisi daha önceki yorumlarıma bakarsan anneliği pek düşünmediğimi hatta çocukları eşimin ve benim pek sevmediğimide okumuşsundur. Bana göre çocuksuzda hayatta eşimle beraber çok güzel geçiyor... Siz çocuk için ölebilirsiniz ama ben ölmeyenlerdenim.... Ve son noktayıda koyuyorum. İstirham ediyorum lütfen konu hakkında yorumlarda bulununuz benim hakkımda değil...
ben konu o değil derken verdiğiniz kayseri örneği hakkında öyle demiştim. anlaşamıyoruz arkadaşım sizinle. ben nerde kime dedim sen haklısın , hayatta önemli bişey yok,aşkını yaşa' diyeyazdıklarımdan bunu mu çıkardınız siz
konu sahibi arkadaşım, aydınlat bizi ben öyle birşey dedim mi.![]()
ben konu o değil derken verdiğiniz kayseri örneği hakkında öyle demiştim. anlaşamıyoruz arkadaşım sizinle. ben nerde kime dedim sen haklısın , hayatta önemli bişey yok,aşkını yaşa' diyeyazdıklarımdan bunu mu çıkardınız siz
konu sahibi arkadaşım, aydınlat bizi ben öyle birşey dedim mi.![]()
Şimdi geriye dönüp bakamıyorum belki yanlış görmüş olabilrim iş yerimdeyim, atlamış olabilirim. Benim yazdığım saygı ile ilgili mevzu böyle yorum yapan bir arkadaşaydı. Sende üstüne yorum yazınca kaırşmış olabilir üzeirne alınma kusura bakma :)
bana kimse hak vermedi, bir arkadaş verir gibi yaptı sonra tepkilerden korktuğu için cümleciğini düzeltti, kimse kimsenin günahını almasın , paylaştığıma pişman oldum...
kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,
olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi![]()
paylaştığıma pişman oldum demişssin arkadaşım en fazla konunu kapatırsın geçer gider bence sen HAYATINI MAHVETTİĞİNE PİŞMAN OL!!!!!
evet pişmanım evlendiğim için, hayatımı mahvettim![]()
Ben de çok küçükken kaybettim annemi.
Feci bir baba ve üvey anneyle aç, açık büyüdüm. Anlatsam ağzın açık kalır.
Ama geçmişte yaşadığımız bu acılar, bugün bize dilediğimizce hata yapma lüksü vermiyor malesef..
Bugün yaptığın hataların hesabını, geçmişte çektiğin çilelerden düşmezler arkadaşım, hayatın öyle bir matematiği yok.
Ne hata edersen ebdelini çeker ve çocuklarına da çektirirsin..
Bak anne olmuşsun, bir sorumluluk almışsın.
Bu sorumluluğun karşılığını da verecek yaştasın tahmin ediyorum.
Madem kendine güveniyorsun, herkesten iyi eğitirsin kızlarını, o halde sığınacak bir aileye neden ihtiyacın var?
Sırf gidecek yerin yok diye mi eşinle berabersin? 2 çocuklu evli bir kadına aklı başında bir adam evlenme de teklif etmez haliyle, seni kim çekip çıkaracak eşinin yanından?
kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,
olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi![]()
evet pişmanım evlendiğim için, hayatımı mahvettim![]()
her mesajını görüyorum okuyorum ama nedense hiç hak verilir bir yan bulamıyorum yaptığına
şimdi senin bu sevdiğin adam da seni seviyor ve siz görüşüyorsunuz değil mi
evet görüşüyoruz neden sordunuz ?