evet görüşüyoruz neden sordunuz ?
Seni çocuklarınla kabul ediyorsa, al çocuklarını git yanına?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet görüşüyoruz neden sordunuz ?
her kadın aldatılır bizler farketmeden neler oluyor neler, bu sadace beniöm eşim için geçerli değil bunları neden görmezden geliyorsunuz
her kadın aldatılır bizler farketmeden neler oluyor neler, bu sadace beniöm eşim için geçerli değil bunları neden görmezden geliyorsunuz
aldatmak istedikten snra bahane çok...
yok kocamı sevmiyom artık, benle ilgilenmiyor, o da beni aldatıyor, hep sorunlarımız var, benimle vakit geçirmiyor, söylediklerimi dinlemiyor,,......
ooo aldatmak istedikten snra çooookkkk sebep var...
muhakkak eşlerimizin bizimle ilgilenmediği zamanlar oluyordur bazen çok severiz bazen sinir oluruz ama asla bunlar aldatmaya sebep olmamalı...
boşanmak istediğimi zaten kendisine söyledim kabullenmiyor bırakmam seni diyor, evi terk edip sığınacağım bir ailemde olmadığı için bekliyorum, ne kadınlık görevimi yerine getiriyorum ne de başka bir şey, evi otel gibi kullanıyor o kadar... evli iken de çıkıp onun yanına gidemem herhalde dimi, sorulan soruların cevabı olarak algılarsınız herhalde bunu
peki bu adam nasıl bir kişilğe sahip ki SÖZDE! sevdiği, ona yıllar sonra özlediği sevgiyi ilgiyi verdiği kadını bir başka erkekle paylaşabiliyor???
seven erkek sevdiğini PAY-LA-ŞA-MAZ !! peki sizin büyük aşkınız sizi görüyor görüşüyor akşam olunca da sizi bir başka erkeğin yatağına evine nasıl geri gönderebiliyor??
böylesine bir çıkmazdasınız gidecek sığınacak yeriniz yok ( böyle söylüyorsunuz ya ) neden bu büyük aşkınızı sığınılabilecek bir yer olarak göremiyorsunuz?
büyük aşkınız da evli biri mi yoksa??
karşınızdaki adamın da size iyi gözle baktığını sanmıyorum
hatta kesinlikle sanmıyorum
tekrar ediyorum HİÇBİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI BAŞKASIYLA PAYLAŞAMAZ
VE HİÇ BİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI EVLİYKEN BİR BİRLİKTELİK YAŞAYACAK KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRMEZ!
Konu sahibi, tamam esini aldatiyorsun, ve seninle ilgilenmeyerek bu duruma onun seni ittigini soyluyorsun... Ve esini sevmiyorsun...
Peki ayrilmani engelleyen durum ney? Neden hala evlisin?
Bu soruya cok net cevap ver lutfen.. 'Neden evlenilir?' veya 'tamam siz mutlusunuz, beni kendinizle kiyaslamayayin' gibi cevaplar vererek lafi dolandirma...
Senden sadece sorunun cevabini bekliyorum.. Ne yaptigin ile seni yargilamiyorum...
boşanmak istediğimi zaten kendisine söyledim kabullenmiyor bırakmam seni diyor, evi terk edip sığınacağım bir ailemde olmadığı için bekliyorum, ne kadınlık görevimi yerine getiriyorum ne de başka bir şey, evi otel gibi kullanıyor o kadar... evli iken de çıkıp onun yanına gidemem herhalde dimi, sorulan soruların cevabı olarak algılarsınız herhalde bunu
konu sahibi arkadaşımmm
sen boşanmak istediğini söylemişsin tamam ama neden boşanmak istediğini söyledin mi eşine...
o zaman açık açık söyle bir başkasından hoşlanıyorum de... söyle yani madem bitti kocana olan sevgin...
Onun boşanmayı kabullenmemek gibi bir seçeneği yok, Medeni Kanun diye bişey çıktı şimdilerde, size eşiniz kabul etmese de boşanma davası açma hakkı veriyor..
Bizi bazı şeylere inandırmaya çalışıyorsun canım ama bence önce kendine bir sor ben sonuna kadar inanıyormuyum diye.eger inanıyosan sana azını açmaya yorulmaz kimse
ve ne zaman sonuçlanacağı belli olmuyor, seni sevmiyorum artık başka birisi ile ilgileniyorum dedim dayağımı yeyip oturdum aşağı, biz öyle gül gibi geçinip sonra arası bozulan çiftlerden değiliz, bilmediğiniz çok şey var hayatıma dair, yeter artık lütfen acıtmayın canımı![]()