Yasak Aşk !

aldatmak istedikten snra bahane çok...
yok kocamı sevmiyom artık, benle ilgilenmiyor, o da beni aldatıyor, hep sorunlarımız var, benimle vakit geçirmiyor, söylediklerimi dinlemiyor,,......
ooo aldatmak istedikten snra çooookkkk sebep var...
muhakkak eşlerimizin bizimle ilgilenmediği zamanlar oluyordur bazen çok severiz bazen sinir oluruz ama asla bunlar aldatmaya sebep olmamalı...

her kadın aldatılır bizler farketmeden neler oluyor neler, bu sadace beniöm eşim için geçerli değil bunları neden görmezden geliyorsunuz

her kadın demeyelim biz ona şimdi eğer öle dersen farklı kavrama girer burdaki herkadın aldatıyor gibi olur yada her mutsuz kadın aldatıyor gibi bişe olur .senin dediğin canım farklı evet aldatan kadın çok erkekler kadar hemde günümüzde neler duyuyoruz görüyoruz neler biliyoruz herkes bunların farkında biliyorda kimsede bunları görmezden gelmiyor ama herkesin kendi özel hayatı kimsede dışarıdan bişe demez çünkü desede bi anlamı olmaz. sen burda derdini paylaştın aççtın. aslında sanırım sende içinde bi ikilemdesin acaba hatamı yapıyorum diyosun veya eşine çocuklarına karşı yanlış yaptığının farkına varıyor bazen kendini kötü hissediyorsun ama karşı tarafdan gördüğün ilgi şevkat seni hemen bunları unutmanı sağlıyor ... biz kadınlar ilgi sevgi şevkatle büyürüz çocukları gibiyiz iilgi şevkat olmassa mutsuz hissediriz kendimizi buna kabulum ama bu yönde eksikliğimiz varsa çoğu bayan ya evliliğini bozmayıp mantığını kullanıp aman eşimden ilgi sevgi olmasın çocuklarıma bende aşık olur onların sevgisinle büyürüm diyip evliliğini sürdürür,bazı bayanlarda bu durumdan kurtulmak isteyip evliliğini son verir boşanır ve hayatında olmasını istediği insanı sokar yeni bi hayata başlar. iki seçenek vardır başka türlüsü yanlıştır diyoruz sadece hadi biz bu düşüncemizde yanlış olalım senin düşüncen doğru olsun oda kabul ama peki sen sölermisin bize sonun nereye gidiyor neolucak eşinle evliyken başkasınla aşk yaşamak nekadar doğru???

Son düzenleme:
her kadın aldatılır bizler farketmeden neler oluyor neler, bu sadace beniöm eşim için geçerli değil bunları neden görmezden geliyorsunuz

sen şimdi eşini savunmya mı geçtin naaptın?
e o zaman anlaşıcan eşinle..
her ikinizde dışarıdan sevgili ediniceksiniz, çocuklara karşı da yalandna bir aradaymış gibi aile portresi çizeceksiniz.

Bence asıl sen çıkart kafanı gömdüğün kumdan..
Kocasının koynundan çıkıp, kendi koynuna gelen, sonra tekrar kocasının yatağına dönen bir kadına hiçbir erkek aşık olamaz..
Aşık olsa zaten bu durumu kaldıramaz..
Halinden memnundur, aldığı haz onu yeterince tatmin ediyordur ve sesini çıkartmıyordur.
Hiç bir beklentisi olmayan bir kadına, hangi erkek hayır der ki?
Büyük ihtimal o sevgilin olan adam da evli..
Ve sen bundan ayrı bir haz alıyorsun..
Bak onun karısı da benim gibi "aldatılıyor" diyorsun..
Buradan da "her erkek aldatır" yorumunu uyduruyorsun..
Ben sana anlayışla yaklaşayım dedim, ama olmadı..
Sen 2 erkekle aynı anda beraber olmak istiyorsun..
Birinden birini bırakma niyetin yok..
Paçavraya dönmüşsün, haberin yok..:19:

boşanmak istediğimi zaten kendisine söyledim kabullenmiyor bırakmam seni diyor, evi terk edip sığınacağım bir ailemde olmadığı için bekliyorum, ne kadınlık görevimi yerine getiriyorum ne de başka bir şey, evi otel gibi kullanıyor o kadar... evli iken de çıkıp onun yanına gidemem herhalde dimi, sorulan soruların cevabı olarak algılarsınız herhalde bunu

aldatmak istedikten snra bahane çok...
yok kocamı sevmiyom artık, benle ilgilenmiyor, o da beni aldatıyor, hep sorunlarımız var, benimle vakit geçirmiyor, söylediklerimi dinlemiyor,,......
ooo aldatmak istedikten snra çooookkkk sebep var...
muhakkak eşlerimizin bizimle ilgilenmediği zamanlar oluyordur bazen çok severiz bazen sinir oluruz ama asla bunlar aldatmaya sebep olmamalı...

bencede olmamlı evlilikler hergün günlük güneşlik geçmeyebilir illa sorunlar çıkar herkes eşiyle tartışır. arkadaşımın eşi arkadaşıma neler yaptı ama o çocuğu için herşeye katlanıyo bi kere bile kız aldatmayı düşünmedi eşini neden herşeye rağmen sevio çünkü eşini ve ailesine bağlı. boşuna mı evlenirken hastalıkta sağlıkta diyolar. eşini eve bağlamaya çalışıcaksın olmuyo mu eşin eve bağlanmıyo mu aldatıyo mu seni hiç umuramıyo mu evine bakmıyo mu ekmek getirmiyo mu sna kötü mü davranıyo boşan gitsin

boşanmak istediğimi zaten kendisine söyledim kabullenmiyor bırakmam seni diyor, evi terk edip sığınacağım bir ailemde olmadığı için bekliyorum, ne kadınlık görevimi yerine getiriyorum ne de başka bir şey, evi otel gibi kullanıyor o kadar... evli iken de çıkıp onun yanına gidemem herhalde dimi, sorulan soruların cevabı olarak algılarsınız herhalde bunu

sabretmek en büyük erdemdir sabret o zaman eşini eve tekrar bağlamak için elinden geleni yap emin ol ilerde mutlu günler seni bekler o zaman

peki bu adam nasıl bir kişilğe sahip ki SÖZDE! sevdiği, ona yıllar sonra özlediği sevgiyi ilgiyi verdiği kadını bir başka erkekle paylaşabiliyor???
seven erkek sevdiğini PAY-LA-ŞA-MAZ !! peki sizin büyük aşkınız sizi görüyor görüşüyor akşam olunca da sizi bir başka erkeğin yatağına evine nasıl geri gönderebiliyor??
böylesine bir çıkmazdasınız gidecek sığınacak yeriniz yok ( böyle söylüyorsunuz ya ) neden bu büyük aşkınızı sığınılabilecek bir yer olarak göremiyorsunuz?

büyük aşkınız da evli biri mi yoksa??
karşınızdaki adamın da size iyi gözle baktığını sanmıyorum
hatta kesinlikle sanmıyorum
tekrar ediyorum HİÇBİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI BAŞKASIYLA PAYLAŞAMAZ
VE HİÇ BİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI EVLİYKEN BİR BİRLİKTELİK YAŞAYACAK KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRMEZ!

Konu sahibi, tamam esini aldatiyorsun, ve seninle ilgilenmeyerek bu duruma onun seni ittigini soyluyorsun... Ve esini sevmiyorsun...

Peki ayrilmani engelleyen durum ney? Neden hala evlisin?

Bu soruya cok net cevap ver lutfen.. 'Neden evlenilir?' veya 'tamam siz mutlusunuz, beni kendinizle kiyaslamayayin' gibi cevaplar vererek lafi dolandirma...

Senden sadece sorunun cevabini bekliyorum.. Ne yaptigin ile seni yargilamiyorum...

screamaway bende bir soru sordum beklemedeyim canım. ama arkadaşın cevap verebileceğini de sanmıyorum nedense :97:

konu sahibi arkadaşımmm
sen boşanmak istediğini söylemişsin tamam ama neden boşanmak istediğini söyledin mi eşine...
o zaman açık açık söyle bir başkasından hoşlanıyorum de... söyle yani madem bitti kocana olan sevgin...

bak ne demişssin evli ikende çıkıp onun yanına gidemem herhalde dimi ??? neden evliyken aşk yaşıyorsunuzda yanına neden gidemeyesin duyulmasında olcaklardanmı korkuyorsun yoksa neyani yanına gidemem olmaz yakışı kalmaz ama eşimin evinde otururum aşkımıda paşa paşa yaşarım zamanı geldiğinde kalıcak yer bulursam boşanırım ya olurmu arkadaşım olurmu hiç bukadarıda çok seviyosan bişelerden vazgeçip gözünü karartıp yapacaksın hem sokakda kalmassın seni seven bi adam var ev açar bi çare bulur !!!!

Onun boşanmayı kabullenmemek gibi bir seçeneği yok, Medeni Kanun diye bişey çıktı şimdilerde, size eşiniz kabul etmese de boşanma davası açma hakkı veriyor..

2 secenek aklima geliyor..

1. ailenden kimse mi yok? ne bileyim, teyzen, dayin, amcan... tek bir akraba bile mi yok? veya samimi bir komsun, samimi bir arkadasin??? git onlarin yanina otur bir sure, ve gonder bosanma kagitlarini...

2. calismiyormusun? git bir minik ev tut kendine.. orda otur, yerin gizli tutulsun, gonder bosanma kagitlarini...

sen bosanmak istedikten sonra yol bulursun... ama sen ne kadar istiyorsun, asil problem bu...

Bizi bazı şeylere inandırmaya çalışıyorsun canım ama bence önce kendine bir sor ben sonuna kadar inanıyormuyum diye.eger inanıyosan sana azını açmaya yorulmaz kimse

konu sahibi arkadaşımmm
sen boşanmak istediğini söylemişsin tamam ama neden boşanmak istediğini söyledin mi eşine...
o zaman açık açık söyle bir başkasından hoşlanıyorum de... söyle yani madem bitti kocana olan sevgin...

Adam da onu vursun alnının ortasından..:66:

Onun boşanmayı kabullenmemek gibi bir seçeneği yok, Medeni Kanun diye bişey çıktı şimdilerde, size eşiniz kabul etmese de boşanma davası açma hakkı veriyor..

ve ne zaman sonuçlanacağı belli olmuyor, seni sevmiyorum artık başka birisi ile ilgileniyorum dedim dayağımı yeyip oturdum aşağı, biz öyle gül gibi geçinip sonra arası bozulan çiftlerden değiliz, bilmediğiniz çok şey var hayatıma dair, yeter artık lütfen acıtmayın canımı :(

yasaklar herzaman cazip gelmiştir insanlara

örnekte olduğu gibi DatluCadu arf selinpolat sonsuz00 xpapatyamx ecz.sn+ durusuuuu DENİZKOYDUMADIMI eslemnaz hatunice HLO seherrr abukk screamaway scuba pasifuye ykyy fatos0808 paristebirgece+ why_be rdlpstck ezq_i:1:

Bizi bazı şeylere inandırmaya çalışıyorsun canım ama bence önce kendine bir sor ben sonuna kadar inanıyormuyum diye.eger inanıyosan sana azını açmaya yorulmaz kimse

kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim, bu anlattıklarım benim gerçeğim ister inanın ister inanmayın

ve ne zaman sonuçlanacağı belli olmuyor, seni sevmiyorum artık başka birisi ile ilgileniyorum dedim dayağımı yeyip oturdum aşağı, biz öyle gül gibi geçinip sonra arası bozulan çiftlerden değiliz, bilmediğiniz çok şey var hayatıma dair, yeter artık lütfen acıtmayın canımı :(

Canını acıtmak gibi bir amacım yok..:59:
Peki sen eşine "başkası var" dedin, e bu adam seni kapıdan dışarı bırakmaz şimdi veya takip eder..
Ya yakalanırsan diğeriyle görüşürken?

üfürükten teyyâre selam söyle o yâre....
ben giderim o gider arkamdan tin tin eder... :24::24::24:

hiç te birşey danışmak için başlık açmış gibi gelmiyorsunuz bana. çünkü işinize gelmeyen hiçbirşeye cevap vermiyorsunuz.
tek derdiniz var vicdanınıza karşı kendinizi savunmak
bunu da burada yapıyorsunuz

boşuna yazmış oluyoruz size.. burada da boşuna zaman harcamış oluyoruz. gerçekten birşeyler danışmak fikrinde olduğunuzu düşünebilsem amenna ama ben giderim topiğime ve size de Allah tan akıl fikir vermesini dilerim..

son olarak : tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :10::10:

Back
X