Yasak Aşk !

kimse bana ahlak dersi veremez, size mutlu yuvanızda mutluluklar dilerim... Benden bu kadar benim hakkımda ne düşünmek istiyor iseniz düşünün, ben buyum kardeşim. SON

evet görüşüyoruz neden sordunuz ?

peki bu adam nasıl bir kişilğe sahip ki SÖZDE! sevdiği, ona yıllar sonra özlediği sevgiyi ilgiyi verdiği kadını bir başka erkekle paylaşabiliyor???
seven erkek sevdiğini PAY-LA-ŞA-MAZ !! peki sizin büyük aşkınız sizi görüyor görüşüyor akşam olunca da sizi bir başka erkeğin yatağına evine nasıl geri gönderebiliyor??
böylesine bir çıkmazdasınız gidecek sığınacak yeriniz yok ( böyle söylüyorsunuz ya ) neden bu büyük aşkınızı sığınılabilecek bir yer olarak göremiyorsunuz?

büyük aşkınız da evli biri mi yoksa??
karşınızdaki adamın da size iyi gözle baktığını sanmıyorum
hatta kesinlikle sanmıyorum
tekrar ediyorum HİÇBİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI BAŞKASIYLA PAYLAŞAMAZ
VE HİÇ BİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI EVLİYKEN BİR BİRLİKTELİK YAŞAYACAK KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRMEZ!

eşini sevmiyor artık soğumuş olabirsin bunu yaşayan milyonlarca çift var hem kadın hem erkek bu bahaneye sığınıp aldatmaya kalkarsa oooo ...boşanmaktan korkuyorsun aldatmaktan korkmuyorsun bunun açıklaması da
kendimce şöyle;boşansan eğer o adamla rahat görüşemezsin gidecek yerin yok çünkü
şimdi evin var birileri sana bakıyor ee sende rahat rahat başkasıyla görüşüyosun toplumda
hala evli kadın sıfatın var ...tabi boşanmazsın bir de boşanınca evli olduğunu bildiği halde senle görüşen adam senle evlencek mi ? o da muaamma buna da güvenmiyorsun böyle gül gibi geçinip gidiyorsunuz bakım eşinden sevgi şefkat başkasından.

Yok hakikaten kafaya alıyor bizi ? Hiç halini hatrını sormak için sormuştur..

:1: değil mi ama... yazık gerçekten çok yazık... böyle birşey gerçek olmasa bile hayal dünyasında olsa bile bir insanın bu durumu savunabilmesi ne kadar acı...

Son düzenleme:
kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,

olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi :52::52::52::52:

bu mesajım her ne hikmet ise görmezden gelinmiş yada görünmemiş, keşke herşey anlattığınız kadar kolay ve basit olsa idi

herkes hayatda tek başınadır kimse kimseye el uzatmaz boşanmanız için ailenizin size destek olması şart değil nasıl bu benim hayatım başkasınıda severim eşimide aldatmak zorunda kalabilirim diyorsanız kimsenin hayatına karışmasına izin vermeden ozaman demekki ayaklarınızın üzerinde tek başınada durup hayatınızı idam ettirebilirsiniz... siz eğer seviyorum diyorsanız bazı şeylerdende vazgeçmek durumdasınız özellikle çocuklarınızdan. eğitirim çocuklarımı herşeyden iyi diyorsunuz eğitim insanı sürekli ayakda tutmaz sevgi saygı örf adet insanı ayakda tutar eğitimde arkasında gelir.. siz bence şuan sevginizi çocuklarınıza vermeniz gerekir veriyorum nerden biliceksiniz diceksiniz şimdi biliyorum ama anlattıklarınızdan görüyorum anlamak içinde münceccim olmak gerekmiyor siz oadama odaklanmışssınız ve o diyorsunuz herşeyden vazgeçebiliyorsunuz !!!

bu şekilde birşey duyunca aklıma bır yakınım geldi onun namına utandım yüzüm kızardı peki konu sahıbı çok fena bır durum bu çoçukların ilerde büyüyecek bu durumu ögrenseler ne diceksin annesi ben babanı sevmıyorum onu aldattım bak buda sevgılım mı diceksin ... bence eşini sevmıosan ayrıl ondan .. ve çoçuklarınla ayakta durmaya çalış eşini daha fazla kandırma !!

kimse bana ahlak dersi veremez, size mutlu yuvanızda mutluluklar dilerim... Benden bu kadar benim hakkımda ne düşünmek istiyor iseniz düşünün, ben buyum kardeşim. SON

a aaaa hem buraya böyle bi konu açıyo hemde haklıymış gibi bide bize posta koyup son diyo bide kimse bana ahlak dersi vermesin diyo çok ahlaklı bişey yapıyo sanki şuna bak ya başına gelicek var senin kızım dikkat et kendine bu yaptıkların duyulursa kocan sana tekmeyi koyarsa sevgilinde olmaz artık yanında kalırsın ortada ailende istemez seni ne yapıcaksın o zaman hiç düşündün mü

Son düzenleme:
peki bu adam nasıl bir kişilğe sahip ki SÖZDE! sevdiği, ona yıllar sonra özlediği sevgiyi ilgiyi verdiği kadını bir başka erkekle paylaşabiliyor???
seven erkek sevdiğini PAY-LA-ŞA-MAZ !! peki sizin büyük aşkınız sizi görüyor görüşüyor akşam olunca da sizi bir başka erkeğin yatağına evine nasıl geri gönderebiliyor??
böylesine bir çıkmazdasınız gidecek sığınacak yeriniz yok ( böyle söylüyorsunuz ya ) neden bu büyük aşkınızı sığınılabilecek bir yer olarak göremiyorsunuz?

büyük aşkınız da evli biri mi yoksa??
karşınızdaki adamın da size iyi gözle baktığını sanmıyorum
hatta kesinlikle sanmıyorum
tekrar ediyorum HİÇBİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI BAŞKASIYLA PAYLAŞAMAZ
VE HİÇ BİR ERKEK SEVDİĞİ KADINI EVLİYKEN BİR BİRLİKTELİK YAŞAYACAK KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRMEZ![/
QUOTE]
kesinlikle haklısınız:kkk:

a aaaa hem buraya böyle bi konu açıyo hemde haklıymış gibi bide bize posta koyup son diyo bide kimse bana ahlak dersi vermesin diyo çok ahlaklı bişey yapıyo sanki şuna bak ya başına gelicek var senin kızım dikkat et kendine bu yaptıkların duyulursa kocan sana tekmeyi koyarsa sevgilinde olmaz artık yanında kalırsın ortada ailende istemez seni ne yapıcaksın o zaman hiç düşündün mü

sizlerin koyduğu postadan sonra benimki hafif kalır, her bir şey oldum gözünüzde ne anneliğim kaldı ne kadınlığım... çıkartın kafanızı o gömdüğünüz kumdan bi bakın etrafınıza

sizlerin koyduğu postadan sonra benimki hafif kalır, her bir şey oldum gözünüzde ne anneliğim kaldı ne kadınlığım... çıkartın kafanızı o gömdüğünüz kumdan bi bakın etrafınıza

sadece boşanmadığına kızdı herkes okadar yoksa kimse sevemessin demedi demezde mutsuz olduğunuda herkes üzüldü çünkü kim ister evinde eşinle mutsuz olmak.... etrafımıza bakıp ne görmemiz gerekiyo bunu sölermisin rica etsem?

kim çıkaracak siz söyleyin ?

Ben söylerim cnaım, benim koşullarım sana uyacak mı peki?
Ben kendim çıkardım, birinin kolumdan tutup çıkarmasını beklemezdim..
Ayrıca "evlendiğime pişmanım" diye bir laf etmezdim.
Kafamı duvarlara vurmaz ve dert yanmazdım..
Pişmanlık diye bir statü olamaz, pişmansan boşan, ne duruyorsun? Pişmanım diye ömür geçer mi, herkese yazık, hepinize..

Nedir seni tutan anlamıyorum?

Son düzenleme:
Eğer böyle bir konuya böyle uç bir yorum yapabiliyorsanız konu direkt olarak sizinle de ilgili olmaya başlıyor demektir..Bundan kaçamazsınız..

Siz ve sizin gibi düşünenler aşkın arkasına saklanıp her türlü şeyi yapmanın mübah olduğunu savunuyor..

Buradaki herkes sanki ''otur evinde mutsuz ol her türlü kahrı çek, aşk diye birşey yok diyor..''

Fakat sizler bu ulvi duyguya tek sahip olanlarmış gibi bayrak sallıyorsunuz..

Herkesin dediği tek şey ; evlendiğin kişiyle aynı çatı altındayken başkasını düşünmen bile kabullnemeyecek bir ahlak yoksunluğu..

Öncelikle bulunduğun ilişki bitirilir sonrasında ne yapıyorsa yapar kişi..Mertçe olur bu hareket..Yapılan hata bile görünmez..Göze batmaz..

Bundan sonraki hayatına zaten kimse söz etmez ki..Şuana kadar buna yatkın bir yorum bile olmadı..

Fakat aynı çatı altında, aynı hava solundukça, aynı rızık yenildikçe bunu yapmak hainliktir..

Aynı şey şuan sizin ve sizin gibiler gibi düşünenlerin eşleri yahut sevgilileri yapsa HALA ''AŞK ÇOK ÖNEMLİDİR, HİÇBİRŞEY KENDİNDEN KIYMETLİ DEĞİLDİR..IYI YAPMIŞSIN KOCACAGIM MI ? diyeceksiniz ??

Bunu çok merak ettim..

Kimse kimseyi ahlaksızlıkla suçlayamaz... Ben ilk yaptığım yorumunda hala arkasındayım zahmet edip okursanız cümlemin sonunda eşinizden ayrılın ve hayatınızı yaşayın diye cümlem var... Siz sadece işinize gelen bir kelimeyi aradan çekip yorum yapmaya çalışıyorsunuz ayrıca alıntı yaptığınız yorumumun uzaktan yakından yazdıklarınızla hiçbir alakası yok ben onu başka bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım... İşte sadece bu kadar okuyup bu kadar yorum yapabiliyorsunuz...

konu sahibi arkadaşım ilk yazdığım yorumu tekrarlıyorum....

'''Sevmenin nesi günah!!! Evli insanlar aşık olamaz diye bir kaide yok tabiki olabilir insan kalbine söz geçirebilseydi adı kalp,yaşanılan aşk olmazdı... İnsanın kendisinin mulu olması bana göre herşeyden önce gelir kocandan,çocuğundan önce... İnsan kendisi önce mutluysa diğerlerinide mutlu edebilir o yüzden aşkını yaşamak istiyorsan yaşayabilirsin kimsenin hayatına o günah bu olmaz evlisin sen yapamazsın gibi kelimelerle müdahale etmesine izin verme... Burdan öyle yazarken ahkam kesmek kolaykii tatlım sen boşver eğer gerçekten seviyorsan o adamı önünde hiçbişey durmamalı ama öncelikle eş problemini çözmen lazım ondan sonra ne yaşıyorsan yaşamalısın... İnsan hayata bir kere geliyor öncelikle insan kendi için yaşamalı... :emir_bebek:''

sadece boşanmadığına kızdı herkes okadar yoksa kimse sevemessin demedi demezde mutsuz olduğunuda herkes üzüldü çünkü kim ister evinde eşinle mutsuz olmak.... etrafımıza bakıp ne görmemiz gerekiyo bunu sölermisin rica etsem?

her kadın aldatılır bizler farketmeden neler oluyor neler, bu sadace beniöm eşim için geçerli değil bunları neden görmezden geliyorsunuz

Ama hicbirseysin be arkadasım. bu ülkede hickimse seni bu yaptıklarından ötürü desteklemez ki. Birey olarak kendi kıymetini biliyorsun ki aşığım, aşkım icin ona gidiyorum falan diyorsun ama en büyük kötülüğü yine kendine yapıyorsun.

Terket kocanı, al kızlarını, boşan, ondan sonra kimi istiyorsan al hayatına. Sizin yani eşinizin ve sizin yaptığınız delikanlılık değil. Arkadan vurmak. Senin eşinden ne farkın var söyler misin bana.?

valla biz gayet etrafa iyi bakıyoruz bu yaptığını kimse hoş karşılamaz. bende hatayla yaptım böyle bişeyi ama yinede seni haklı görmüyorum ben çocukluktan cahillikten yaptım şimdi ki aklım olsa aklımdan bile geçirmezdm böyle bişeyi en byük pişmanlığım o oldu. erkeklere güven olmaz onlar tek bi sebebple evli kadınla görüşürüz rahat rahat istediklerini yapabilmek için seviyorum deseler bile akılarında tilkiler dolaşır amaçları farklı olur yaşım senden küçük olabilir ama bunun doğru olmucağını çok önceden farkettm inşalla ssende en kısa zamanda yaptığın yanlışın farkına vararsın

Ay yanlış oldu kadına kızacaktım bide beğendin işareti yaptım:69::69::69:

bana kimse hak vermedi, bir arkadaş verir gibi yaptı sonra tepkilerden korktuğu için cümleciğini düzeltti, kimse kimsenin günahını almasın , paylaştığıma pişman oldum...

Aynı dediğim gibi sen kendini tamamen haklı buluyosun ve ikisinide elinde tutabilecegini sanıyorsun.Biraz mantıklı düşün sana kim hak versin.Vicdanında mı anlamıyor yanlış yaptıgını ya.Sen kendi ahlakını sorgulamaya gelmemişsin buraya içini rahatlatmaya gelmişsin.Rahatlayamayıncada saçmalamaya başlamışsın.Okudugun anladıgım bu.

Konu sahibi, tamam esini aldatiyorsun, ve seninle ilgilenmeyerek bu duruma onun seni ittigini soyluyorsun... Ve esini sevmiyorsun...

Peki ayrilmani engelleyen durum ney? Neden hala evlisin?

Bu soruya cok net cevap ver lutfen.. 'Neden evlenilir?' veya 'tamam siz mutlusunuz, beni kendinizle kiyaslamayayin' gibi cevaplar vererek lafi dolandirma...

Senden sadece sorunun cevabini bekliyorum.. Ne yaptigin ile seni yargilamiyorum...

Back
X