kimseden madalya beklentim yok, bu tepkileri alacağımı bile bile açtım bu konu başlığını, her istediğini yap, isteklerine engel koyacak isen neden kendini bile bile kısıtlıyorsun yada neden kısıtladın ? ben istedikklerimi eşimle birlikte yapmak için evlenmiştim hayal kırıklığı oldu ve şimdi bu haldeyim kimine göre şikayet kimine göre günah çıkartma bu , ben halimden memnunum ve boşanacağımda, istenmediğim yerde neden durayım ki ömür dediğin bu kadar ucuz satın alınacak bir şey değil, kıymetimi bilenin yanında olcağım tabi kimse kusura bakmasın , çocuklarım için katlanmıştım bu güne kadar ama sırf onlar mutlu olacaklar huzur bulacklar diye kendimden bu kadar ödün veremem, her gece yanlız yatmanın evde yanlız kalmanın ne demek olduğunu bilmeyenler yada tahmin edemeyenler var aranızda yorumlardan bu sonuca çıktım hak vereceğinizi beklemiyorum zaten Türk milletiyiz ya namusumuza örf anannelerimize düşkünüz ya bırakın Allah aşkına yaaa, benim gönlüm nerde mutlu ise orda olacam tıpkı şu an siz eşleriniz ile mutlu olduğunuz gibi bende mutlu olacam...