yasak aşk!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi behra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

behra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
24
0
36
İstanbul
iyi geceler herkese,
dün arkadaşım face de ki fotosunu değiştirmek için şifresini bana verdi fotoyu değiştirdikten sonra,
mesaj bölümüne gelindiğinde kimlerin mesaj attığı gözükyr bir de baktım ki eski dersane hocamız mesaj atmış gayri ihtiyari baktım
neler göreyim canım aşkım seni çok seviyorum falan falan
kız şehir dışında ünv okyr gelip gizlice buluşmuşlar falan
adam da evli,ben ne yapmayalım hiç bilmyrm şok oldum doğrusu

arkadaşınızla konuşsanızmıki acaba yaptığın yanlış falan diye bilemedim şimdi :26:

kendinden utanmaklaa başlayabilirsin işe...arkadaşın sana güvenip şifresini vermiş sende msjlarnımı okudun..sananeki insanların özel hayatndann..ahlak bekçisimisinn?öyleysenn neden okuyosun özel msjlarını...

maalesef mesajını okuyarak çok ayıp etmişsiniz ne kadar yakın ark. olsanızda okunmamalıydınız. birşeyde yapmayın zaten yapsanızda işe yaramaz evli bir erkekle sevgılı olacak kadar gözünü karartan bir kimseyi siz vazgeçiremezsiniz

mause yi getirince kimlerin mesaj attığı görlyr ya bilerek bakmadım ismi çıkınca adamın açtım ben de.kız zaten hep hocadan bahsederdi eşini çok sevdiğinden falan

kim olsa bakar diye düşünyrm hocanın ismi çıkınca ,okudum artık oldu bi kere

bencede karışma o arkadaşının sorunu seninle paylaşırsa fikrini söylersin

mause yi getirince kimlerin mesaj attığı görlyr ya bilerek bakmadım ismi çıkınca adamın açtım ben de.kız zaten hep hocadan bahsederdi eşini çok sevdiğinden falan

neden kıvırıyosun anlamadım.açmışsın msjını okumşsun en azından yürekli olda evet okudum de..çok ayıp yaa sizeneki gelip burda başka insanların hayatını konu olarak açıyosunzz birazcık utanın kendinzden

siz hiç karışmayın ya şimdi bide arkadaşınız sen msjlarımımı okuyorsun fln derse aranız bozulabilir.Az önce bir arkadaşında dediği gibi evli bi adamla beraber olacak kadar gözünü karartysa siz ne yapsanızda görmez duymaz

pardon da sizene siz neden başka insanların haytı hakkında cevap verme gereksiniminde bulunuyorsunuz cevap verme

pardon da sizene siz neden başka insanların haytı hakkında cevap verme gereksiniminde bulunuyorsunuz cevap verme

başka insanların hayatı hakkında yorum yapmıyorum canımm anlayamadysan zorlamaa:))iyi geceler

kzılar lütfen agresifleşmeyelim. Konu sahibinin bi art niyeti olsa burda napmalıyım diye bize sormaz üzerine gtmek yerine düzgünce konuşsak? tmm okuması yanlış olabilir ama bunu güzel bir dille söyleyebilir dimi neden illa tartışmaya açık kapı bırakacak şekilde söylüyorsunuzki bunu biraz sakin olalım hanımlar

insanlar burda sorunları soruları varsa paylaşıyorlar insanları yargılama amacına gerek yok bence, çözümünüz varsa soyleyin geçin kimsenin tadı kaçmasın boylece :124:

evvet okumam gerekirdi ama okudum bi kere keşke okumaz olaydım diyorum

Burada atıp tutan mesajları niye okudun,utanmaz,arlanmaz sayan bayanlar sanki kendileri olsa okumazlardı yemesinler beni.......Kim olsa merak eder bakardı eğriye eğri doğruya doğru....Kaldı ki arkadaşınız da madem böyle bir b..k..ması var niye mesajları önceden silmiyor ya da demiyor ki mesajlarımı görürse diye.......Demek ki görün istemiş o da...Hiç tasa etmeyin ne hali varsa görsün edepsiiizzzz.....

evvet okumam gerekirdi ama okudum bi kere keşke okumaz olaydım diyorum

ben size hak veriyorum ben arkadşaımın msjlarını kesinlikle okumam ama msjlarda hocamın adınıda görürsem buda neyin nesi der bende bakardım o yüzden sizi kesinlikle yargılamıyorum.Konumuzla alakalı ben size bir örnekle cvp vereyim.
Benimde bir arkadaşım maalesef evli bir adamla ilişki yaşıyordu ben onu defalarca uyardım ikaz ettim yeri geldi çok sert ve ağır konuştum ama kendisi kesinlikle beni dinlemedi bildiğini okudu aramızın bozulduğuyla kaldık. Sonradan aramız düzeldi çünkü kendisi çok samimi arkadaşım fakar diyeceğim şu ki arkadaşınız gözünü karartmış asla sizi dinlemez görmeyin duymayın bilmeyin en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…