iyi geceler herkese,
dün arkadaşım face de ki fotosunu değiştirmek için şifresini bana verdi fotoyu değiştirdikten sonra,
mesaj bölümüne gelindiğinde kimlerin mesaj attığı gözükyr bir de baktım ki eski dersane hocamız mesaj atmış gayri ihtiyari baktım
neler göreyim canım aşkım seni çok seviyorum falan falan
kız şehir dışında ünv okyr gelip gizlice buluşmuşlar falan
adam da evli,ben ne yapmayalım hiç bilmyrm şok oldum doğrusu
mause yi getirince kimlerin mesaj attığı görlyr ya bilerek bakmadım ismi çıkınca adamın açtım ben de.kız zaten hep hocadan bahsederdi eşini çok sevdiğinden falan
mause yi getirince kimlerin mesaj attığı görlyr ya bilerek bakmadım ismi çıkınca adamın açtım ben de.kız zaten hep hocadan bahsederdi eşini çok sevdiğinden falan
pardon da sizene siz neden başka insanların haytı hakkında cevap verme gereksiniminde bulunuyorsunuz cevap vermeneden kıvırıyosun anlamadım.açmışsın msjını okumşsun en azından yürekli olda evet okudum de..çok ayıp yaa sizeneki gelip burda başka insanların hayatını konu olarak açıyosunzz birazcık utanın kendinzden
pardon da sizene siz neden başka insanların haytı hakkında cevap verme gereksiniminde bulunuyorsunuz cevap verme
evvet okumam gerekirdi ama okudum bi kere keşke okumaz olaydım diyorumkzılar lütfen agresifleşmeyelim. Konu sahibinin bi art niyeti olsa burda napmalıyım diye bize sormaz üzerine gtmek yerine düzgünce konuşsak? tmm okuması yanlış olabilir ama bunu güzel bir dille söyleyebilir dimi neden illa tartışmaya açık kapı bırakacak şekilde söylüyorsunuzki bunu biraz sakin olalım hanımlar
evvet okumam gerekirdi ama okudum bi kere keşke okumaz olaydım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?