yasak aşk!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi behra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya canım bu durumu sana anlatmadıgına göre belkıde sandıgın kadar samımı degılsın bu arkadaslınla???

bende okurdum:) ne yalan söliiim ki sonrada bişi blmiomuş gibi yapardım çünk sölesen üste çıkacak özelmi ne hakla okuon vs.

Burada atıp tutan mesajları niye okudun,utanmaz,arlanmaz sayan bayanlar sanki kendileri olsa okumazlardı yemesinler beni.......Kim olsa merak eder bakardı eğriye eğri doğruya doğru....Kaldı ki arkadaşınız da madem böyle bir b..k..ması var niye mesajları önceden silmiyor ya da demiyor ki mesajlarımı görürse diye.......Demek ki görün istemiş o da...Hiç tasa etmeyin ne hali varsa görsün edepsiiizzzz.....

çok doğrı:46::46::46:

ben size hak veriyorum ben arkadşaımın msjlarını kesinlikle okumam ama msjlarda hocamın adınıda görürsem buda neyin nesi der bende bakardım o yüzden sizi kesinlikle yargılamıyorum.Konumuzla alakalı ben size bir örnekle cvp vereyim.
Benimde bir arkadaşım maalesef evli bir adamla ilişki yaşıyordu ben onu defalarca uyardım ikaz ettim yeri geldi çok sert ve ağır konuştum ama kendisi kesinlikle beni dinlemedi bildiğini okudu aramızın bozulduğuyla kaldık. Sonradan aramız düzeldi çünkü kendisi çok samimi arkadaşım fakar diyeceğim şu ki arkadaşınız gözünü karartmış asla sizi dinlemez görmeyin duymayın bilmeyin en iyisi[/QUOTEben de henüz bir şey söylemedim arkadaşıma ama biz öğrenciyken başlamışlar ilişkileri diye düşünüyorum.beni dinlemez dediğiniz gibi

kesinlikle dinlemez hiç karışmayın bilmiyomuş gibi davranın size açıldığında fikirlerinizi söylersiniz ama ısrar etmeyin faydası olmaz:31:

okurdum evet yalan degil belki saygısızlık ama okurdum yani:)) ama okudugum seylerle ilgilide kimseye bahsetmem gormemis gibi davranırdım

ya canım bu durumu sana anlatmadıgına göre belkıde sandıgın kadar samımı degılsın bu arkadaslınla???

bu durumdan hiç kimsenin haberi yok ikisi dışında rol yapmışlar.dersanedeyken sürekli hocadan bahsederdi hocanın eşiini çok sevdiğini söylerdi falan.belki söylese vereceğim tepkiden çekinmiş olabilir.

Hahhaha ne cok yalancı ınsan var ya :))
Başkalarının mjını asla okumazlarmış ..
Eğer arkadaşım bana sıfresını verecek kadar guvenıyorsa zaten gızlımız saklımız yok demektir. , gözüm çarptıysa ve okuduysam da dırek onunla konusur mjını gordugumu ve yaptıgının ne kadar ahlaksız bısey oldugunu anlatmaya calısırdım : anlamıyorsa kendı bılır , ben ustume dusenı yapmış olurdum..

adamın arkadaşımı kandırmış olabileceğini de düşünyrm bilmiyorum yani şok oldum siz olsanız şaşırmazmısınız?

ben de alsam okurdum..
kötü bi niyetle değil asla..
arkdaşım bana şifresini verdiyse bakardım ne var ne yok..
samimi arkadaşlarımın telini karştırıken izin almadığım gibi..
ama gördüklerimide asla saklamazzdım.faceni karıştırırken msjlarını okudum ne yapıyosun sen diyip başlardım anlatmaya..
eğer şifresini çalıp da okusam msjları yaptığım çok ayıptı ever..
bana şifresini veriyorsa izin alma gereği hiçte duymam...
hele bu samimi bi arkadaşımsa hiç bişey yokmuş gibi davranamam asla..
sonunda beni silsede yaptığı hatayı söylerim ona

Son düzenleme:
Kim olsa okur,insanız sonuçta
Yakınlık dereceniz nedir bu arkadaşla ?
Yakın bi arkadaşınızsa uyarın,devam ederse arkadaşlığınızı gözden geçirin derim
Çok yakın değilse zaten muhattap olmaya değmez

dün akşam gördüm mesajları.çok yeni daha.arkadaşım şehir dışında yüz yüze konuşrm belki.ailesi duysa böyle bir şeyi okuldan alırlar.nasıl bi cesaret bilemyrm ama üzüldüm

çok yakın dostum diyebilirim

Bilmenizi dert etmez zaten büyük ihtimalle
Siz üstünüze düşeni yapın uyarın
Baktınız anlamıyo,düşmeyin daha fazla üstüne
Yüksek ihtimal,yana yakıla gelip anlatacak size pişman olduğunu ilerde

Madem cok yakin bir dostun, gayet yumusak bir sekilde soylersin. "Canim, bellki kizacaksin ama, ben senin mesaj kutuna girdim, 1-2 mesaj okudum. Sunu sunu gordum, bana hic anlatmamistin, sasirdim" diye baslayabilirsin. Bu sekilde isine karismak gibi olmaz da, nabzini olcersin iste. Kizacak mi, yoksa acilacak mi o zaman belli olur. Soylenmeye baslarsa konuyu kapatirsin :)

Şifreyi verdiğine göre mesajları okumana pek bisey demez bence.uygun dille konuşmaya çalış ve tepkini belli et.ben olsam öyle yapardım.yanlis bisey yapıyor. ve seninde en yakın dostun uyarmak gorevin.ben kesinlikle karışma diyenlere karşıyım!ne demek karışma ya o senin dostun canin..yanlısını düzeltmek uyarmak senin gorevin.o adam kandırmış olabilir ve arkadasında boş bı anına gelmiş ve etkilenmiş olabilir kimse uyarmazsa yaptıgı yanlısı nasıl fark edecek?arkadasin yaptıgı yanlısı kabul etmez de sen karışma derse sana,dostumu uyarmak görevimdi,ben elimden geleni yaptım sonucuna sen katlan dersin sonra istersen karışmasın ama ilk etapta mutlaka konuşmalısın.

merhaba arkadaşlar, ben de bundan 3 yıl önce babamın cep telefonu mesajlarını okumuştum. birini aramak için bana telefonunu vermişti, odada konuştum telefonda, sonra baktım mesajlarına. evet doğru değildi yaptığım ama baktım. ve ne gördüm biliyor musun? bir başka kadın tarafından gelen gayri ahlaki mesajlar :( ortada ciddi bir ilişki ve aşk vardı mesajlardan anladığım kadarıyla. bir klasör dolusu mesajları vardı. anneme söyleyemedim, çünkü annem cesaretli bir kadın değildir, babamdan boşanmazdı, hasta olurdu annem :( yoksa söylerdim anneme ama yapamadım. ben 29 yaşındayım ve babam bugüne kadar hayatıma o kadar karışmış bir insandır ki, attığım her adımı aslında farkında olmadan bilinç altımın yönlendirmesiyle ona göre atmışım aslında. yani babam benim hayatıma karışırken aslında bir yandan da kendi hayatını gayet rahat yaşıyormuş. ben eşimden ayrıldım, şimdi uzun süredir biri var hayatımda ama mezhep farklılığı var aramızda. bana göre hiç sorun olmayan bir şey ama babama göre dünyanın sonu asla kabul etmez ve yazın evlenmeyi düşünüyoruz. annem, babamın asla onaylamayacağını söylüyor. babamı kırmak da istemiyorum ama sevdiğim insandan da vazgeçmek istemiyorum. şimdi size soruyorum arkadaşlar, siz olsaydınız vazgeçer miydiniz? babamın yaptığı mı daha etik? babam resmen annemi aldatmış (şu anda devam ediyor mu bilmiyorum), ama ben namusumla evlenmek istiyorum ortada ayıp bir şey yok sonuçta. çıldırmak üzereyim :((

sana şifresini bu kadar rahat verdiğine göre bilinmesindende rahatsızlık duymıycak biri
sen onu uyarırsan ne hakla karışıyon sanane diyebilir
O er geç Allah'ından bulur
ben olsam ondan iğrenir tüm münasebitimi anında keserdim

o kişi zaten yanlış yaptığını biliyordur siz merak etmeyin. zaten doğru bir şey olduğuna inansa aleni olurdu ve herkes bilirdi. onun mesajlarını karıştırmakla zaten yanlış yapmışsınız bence bilmiyor gibi davranın ki konusunu açsanız da onun söyleyeceği şey "sen neden benim mesajlarımı okudun?" ya da "biliyorum yanlış olduğunu"dur.

Back
X