yasak aşk!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi behra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yakın arkadaşım olsa ben knuşurdum, okudum biliyorum derdim. yaptığı şeyin yanlış olduğunu söyler, sonradan üzüleceği ve başka bi kadını üzeceği için uyarırdım. ama başka da bişi yapmazdım. devam ediyosa eder.

bu kişiyle samimiysen onu uyarabilirsin ama değilsen hiç karışma hatta ilişkini kes :31:

1. yaptığınız şey çok ayıp.kim olsa okurdu diye kendinizi haklı çıkarmayın bir de. Ben olsam okumazdım mesela...

2. Size ne de insanlara yanlışı doğruyu öğreteceksiniz ?Siz o arkadaşınızdan daha mı akıllısınız daha mı ahlaklı gördünüz de kendinizi ona ahlaklı ilişkiyi tembihleyeceksiniz?

kİMe göre yanlış? Neden insanların ilişki şekillerinin doğrusunu yanlışını insanlara dikte ediyorsunuz?Evli insanla ilişki yaşamak size göre yanlış olabilir, ama belki bana göre o kadar da yanlış değildir? Belki sokaktaki köpeğin bacaklarını kırıp çukura atmak kadar yanlış değildir (bakınız konyada yaşanan olay)

hıcbırsey soyleme ,
bırak yanlısını kendı gorsun
o arkadasına karsıda dha dıkkatlı ol bundan sonra

kimse burda okumazdım neden okudun demesin kım olsa meraklanırdı ve okurdu eğer arkadaşımla eğer samimiysem konusurdum sonuçta o benim arkadaşım hatasını göstermem gerek diye düşünürdüm

Hep aynı şeyler. Arkadaşımın face i açıktı, yada bunun gibi arkadaşım bir şey istedi şifresini bana verdiydi bende özel mesajlarına baktım böyle bir şeye şahit oldum. Bana pek inandırıcı gelmiyor böyle ilişkileri hep "arkadaş" ların yaşıyor olması.

Diyelim ki gerçek, o zaman ne fenadır ki insanlar sevgililerinden eşlerinden sonra en yakın arkadaşlarının da özelini didikler olmuşlar.

Son düzenleme:
iyi geceler herkese,
dün arkadaşım face de ki fotosunu değiştirmek için şifresini bana verdi fotoyu değiştirdikten sonra,
mesaj bölümüne gelindiğinde kimlerin mesaj attığı gözükyr bir de baktım ki eski dersane hocamız mesaj atmış gayri ihtiyari baktım
neler göreyim canım aşkım seni çok seviyorum falan falan
kız şehir dışında ünv okyr gelip gizlice buluşmuşlar falan
adam da evli,ben ne yapmayalım hiç bilmyrm şok oldum doğrusu:19:

Aferımm ıyı kı bakmıssın ayyy bır dee hocasıylaa bırlıktee bır dee nelerr gormussunn ustunee ustlukk bulusmuslarrr eee sen ne yapacaksın sımdıı??
Allah yardımcın olsun derdın cok buyuk.... :52:

Söylersin, Güzelce Arkadaş Gibi Uyarırsın..
Bütün İyi Niyetinle..

Özrü Kabahatinden Büyük,
Bir de Kalkar Sana Haklıymış Gibi ''Mesajlarımı Oku Diye mi Verdim Şifremi'' Der..
Haklı İken, Haksız Duruma Düşersin..:31:

Hiç Karışmamak En Mantıklısı..:34:

Hiç bir insan evli biriyle ilişki kurmanın kötü bir şey olduğunu bilmiyor değildir, biliyor ki samimiyetinize rağmen sana dahi anlatmamış. Karışma derim ben, herkes kendi seçimini yaşıyor bu dünyada.

1) Sizin mesajlarını okumaya hakkınız yok.
2) Okuduysanız bunu ona söyleme zorunluluğunuz yok.
3) Herkes kendi hayatından mesüldür.
4) Siz söyleyince ah canım evet, ayrılıyım o zaman mı diyecek?
5) Arkadaş olabilirsiniz ama onun çok özel olan durumlarına müdehale edemezsiniz.
6) Akla ihtiyacı olsaydı bunu size kendi söylerdi, anlatırdı demek ki o kadar da sıkı arkadaş olarak görmedi sizi.
7) Daha sayayım mı?:23:

Back
X