Yasak aşk

Çocuk kocandan mı şüphedeyim

Yapmayın nolur siz de. Neden bu eleştiri dozunu ayarlayamıyoruz? Saygısız bir tutum nefreti doğurur. Neresinden dönülse kardır, boşanmasını söylemek bile yeterken, hemen itham ediyoruz insanları.

.ama aklımdan çıkartmak istiyorum olmuyo olmuyo.sanki oda bana açılsa bişey olucak tabiki olmıcak ben Nasıl müsade ederim.arkadaşlar neolur yardım edin kısmı yeterince açıklayıcı sen adamdan ışık görür görmez evet açılmasını istiyorsun.
Kocam beni dövdü,horladı,hatta kayınvalide dahi bana hak verdi deyip bu gönül kayışını haklı çıkarmaya çalışıyorsun.Bak arkadaşım büyük konuşmak istemiyorum.Gerçekten inanıyorum ki başa geliyor,en inandığın doğruları bile çiğneyip geçebiliyorsun.Ama gittiğin yol yol değil.Eşini de geçtim sorumlu ve sana muhtaç bir çocuğun var.Aklı erdiğinde bu sitede konu açıp "annemin evlilik dışı ilişkisi var çok mutsuzum babama söylesem biliyorum kötü şeyler olacak" gibisinden çare arayacak belki.BKNZ:eski konulardan bulabilirsiniz örneklerini,çoğu o kadar yürek parçalayıcı ki.Çocuk girmiş 17-18 yaşında kaç yaşındaki annesinin elinden telefonunun düşmediğini,erkeklerle konuştuğunu ne yapması gerektiğini bilmediğini söylüyor.Buradaki bayanlardan çare umuyor.Bu sadece bir örnek.Çocuğunu kendinden uzaklaştırma.
Kimsenin eşi dört dörtlük değil,sorsak herkes bir şekilde çekmiş,adam senin çocuğunu iki sevdi diye mi iyi oldu zannediyorsun.Ya da varacağın o insan daha mı iyi çıkacak sanıyorsun???
Lütfen düşünün bunları bir kez olsun

Yapmayın nolur siz de. Neden bu eleştiri dozunu ayarlayamıyoruz? Saygısız bir tutum nefreti doğurur. Neresinden dönülse kardır, boşanmasını söylemek bile yeterken, hemen itham ediyoruz insanları.
Iyi de kocasını aldatan kadından her şey beklenir

Allah herkesi kınadığı günahla sınasın.

Ben çok üzülüyorum böyle şeylere ya..kadın ne yapayım da adamı tavlayayım dememiş nasıl aklımdan çıkarırım demiş. Evli bir kadının gözü eşinden başkasını görmemeli katılıyorum ama bu kadını içine düştüğü şu kötü ruh halinden kurtaracak kelimelere odaklasanız kendi zekanızı burda namusunuzu ispat etmek yerine.

Gitme görme instagramından engelle yoluna bak. O sana gelse sen ona gidersin bu çok net.Allahtan korkun biraz Allahtan.

Adam akıllı geri vazgeçmiş işte evli olduğunu bildiği için bide esnaf müşteriler duyarsa ne olacağını farketmiş yanlıştan dönmüş
Sen hala benim resimleri mi beğenmiyor beni görmezden geliyor derdindesin
Sende en kısa zamanda kafandan sil
Eşinden ayrıl

Ne yapalım iyi ki aldatıyorsun diye alkış tutalım tamam
Evet herkes aldatsın lütfen kocasını aldatan bayanları eleştirmeyelim

boşanın hemen.ondan sonra ne yapıyorsanız yapın
böyle bir durumda evliliği sürdürmek olmaz
daha net bir tabirle iğrenç olur

Yazıktır günahtır iftiraya girer bu nasıl bi soru içim acıdı kınamayın hiç bişeyi
Kadına çok sinirlendim de Evet haklısın ağır bir yorumdu ama çok sinirliyim ya aldatmayı normal görüyor

Ne yapalım iyi ki aldatıyorsun diye alkış tutalım tamam
Evet herkes aldatsın lütfen kocasını aldatan bayanları eleştirmeyelim

Siz yanlış anlıyorsunuz beni. Diyorum ki; çocuk eşinden mi şüpheliyim demek günah almak olur. Ağır itham.

Onu görmekten vaz geçin ve sosyal medya hesaplarından da çıkarın bir an önce. zaten belli ki sizin davranışlarınızdan kendine karşı ilginizi anlamış. Resmi davranmaya başlamış. Onun size ilgisi yok boş hayaller kurmayın derim. Evinizle çocuğunuzla ilgilenin gerisi boş.

Simdi bu yazdıgınızı okuyun baska bir gözle
Yanlıs bir sey oldugunu fark ettiniz degil mi??
Aman ha diyeyim, yol yakınken dönün, aklınıza iyiki burası gelmis de yazmıssınız
Cocuguna tutun, onunla vakit gecir; bütün gün evi sil süpür, o adamdan uzak durman gerek
Cocugunun boynunu bükme, sen yaparsın izi cocuguna yapısır ömür boyu cıkmaz.

Belli ki esinize olan askiniz tamamen bitmis, neden bosanmiyorsunuz? Sonra istediginiz gibi yaşarsınız.
Zaten aldatildiginizi ogrendiginiz an bosanmaniz gerekirdi, neyi bekliyorsunuz anlamadim, esiniz, onun sevgilisi, siz ve sevgiliniz olarak toplu bir yasam planlamiyorsunuz herhalde

Adam evli olduğunu öğtenmiş uzakduruyor efendice ya da size ilgili geldi birden hoş o olmasa başkası gel dese gidecek zihniyetin var gibi bence adam gibi boşanın sonra ne yapıyorsanız yapın

Ama yanlış anlıyorsunuz ben aklımdan çıkarmak istiyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…