Yasak aşk

Adam evli olduğunu öğtenmiş uzakduruyor efendice ya da size ilgili geldi birden hoş o olmasa başkası gel dese gidecek zihniyetin var gibi bence adam gibi boşanın sonra ne yapıyorsanız yapın
Siz Nasıl konuşuyorsunuz benimle ya bozamamakta kadar yapmadım şimdimi gidicem orda yazıda zaten bişey olmazda istese diyorum Nasıl İran bunlar

Evet biliyorum çok yakın örneği var zaten en yakın tanıdığımdan zaten bende istemiyorum Allah korkum var sonra anneyim

İg de resimlerinizi beğense eşiniz görmeyecek mi??

Ona ne diceksiniz kafamda deli sorular

Bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz onu pek anlamadık. Kocanı aldatman için diğer adama gidip senden mi bahsedelim kocanı mı oyalayalım?

Beni yargilamayin diyosunuz.
Tm yargilaniyorum.
Bi isim yok burda.
Bye.

Ne dükkanı o girmeye mecbur olduğun. Pes. Mahallenin esnafıyla niye sosyal ağ üzerİnden iletişime geçiyorsunuz?

Ya boşandı ya unut. Dost hayatı yaşa mı diyelim. Yaptığın çok yanlış.

İlgisi olsa bile ben bişey yapamam inanın Allahtan çok korkuyorum ama aklıma söz geçiremedim tamam dediklerinizi dinliceö teşekkürler

Adinla konu açmışsin ne dememizi bekliyorsun git adamla işi pişir mi diyelim. adam anlamış evli olduğunu bırakmış ilgisini Allahtan sert birisin yumuşak olsan ne olacaktı çocuğuna sakin ola kötü birşey yaşatma nnickinde berbat inş esin öğrenir yazdıklarını

Ama yanlış anlıyorsunuz ben aklımdan çıkarmak istiyorum dedim

Tamam adami ortadan kaldirdik, sizin hicbir sey hissetmediginiz, aldatildiginiz, dayak yediginiz esinizle evli kalmaniz normal mi? Yasadiginiz seyler evliligi temelden sarsan seyler zaten, unutmaniz, sindirmeniz mumkun mu? Hadi esinizi tamamen affettiniz bu adami da unuttunuz diyelim, yarin da baskasina asik olabilirsiniz cunku esinizle aranizdaki butun duygusal bag kopmus (eger kopmamis olsaydi su an bu durumda olmazdiniz) ayni seyleri tekrar, tekrar ve tekrar yasayabilirsiniz.
Ha eger yok ben bosanmayacagim, esim aldatmaya, dovmeye devam etsin bu adami da unutur giderim diyorsaniz yapacaginiz sey cok basit, sosyal medyada engelleyin ve isyerinin yakinina bile yaklasmayin, bir sure platonik aci cekersiniz sonra söner gider.

Evet biliyorum çok yakın örneği var zaten en yakın tanıdığımdan zaten bende istemiyorum Allah korkum var sonra anneyim
Allah yavrunuzu size bagıslasın
Hata yapmadan buraya yazmanız iyi oldu, bazı sert yorumlar var ama üzülmeyin
Bunlar da insanı kendine getiriyor bazen, sert tokat gibi carpıyor insanın yüzüne
Siz sevilmeye ac kalmıssınız, esinizden bosansanız keske
Her sevgi gösterisine de inanmayın, insanlar cok ückagıtcı olmuslar artık.

[QUOTE="CerenAkbulut, post: 45130200, member: 4724 öyle bişey istesem zaten burda yazmam Çok korkarım öyle şeylerden ama Nasıl kaptırdım bende anlamadım[/QUOTE]
Unut bacım unut. Türkiye burası. Üçüncü sayfalara düşersin sonra.

Siz Nasıl konuşuyorsunuz benimle ya bozamamakta kadar yapmadım şimdimi gidicem orda yazıda zaten bişey olmazda istese diyorum Nasıl İran bunlar

Eyleme dökmenkalmış belki gidersin bilemem orasını

Ben boşanmış bi ailenin çocuğuyum ve çok acı çektim şuan ailem bana destek vermiyo eşimlede aramı düzelttim ama ilk defa başıma geldi bişeyde yapmam zaten korkarım ama akla söz geçmiyor doğru diyorsunuz gerçekten dediklerinizi yapıcam teşekkürler ama boşanan ailenin çocukları çok sağlıklı büyümüyor ben yaşadım

Dediğin lafa bak nebiçim konuşuyosun sen ya sanki bişey yaşadım ben burda Nasıl kurtulurum diyorum yazdıklarınıza bakın
Bu lafları duyun ki hiç başlamadan bırakın. Kendine ancak kendin yardım edeceksin. Bırak instagramı falan görme duyma düşünüyorsan bile sakın hayata geçirme. İlla yapacaksan boşanıp öyle yap. İş büyürse çocuğunu falan da elinden alırlar yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…