Siz Nasıl konuşuyorsunuz benimle ya bozamamakta kadar yapmadım şimdimi gidicem orda yazıda zaten bişey olmazda istese diyorum Nasıl İran bunlarAdam evli olduğunu öğtenmiş uzakduruyor efendice ya da size ilgili geldi birden hoş o olmasa başkası gel dese gidecek zihniyetin var gibi bence adam gibi boşanın sonra ne yapıyorsanız yapın
Evet biliyorum çok yakın örneği var zaten en yakın tanıdığımdan zaten bende istemiyorum Allah korkum var sonra anneyimSimdi bu yazdıgınızı okuyun baska bir gözle
Yanlıs bir sey oldugunu fark ettiniz degil mi??
Aman ha diyeyim, yol yakınken dönün, aklınıza iyiki burası gelmis de yazmıssınız
Cocuguna tutun, onunla vakit gecir; bütün gün evi sil süpür, o adamdan uzak durman gerek
Cocugunun boynunu bükme, sen yaparsın izi cocuguna yapısır ömür boyu cıkmaz.
Bizden nasıl bir yardım bekliyorsunuz onu pek anlamadık. Kocanı aldatman için diğer adama gidip senden mi bahsedelim kocanı mı oyalayalım?Arkadaşlar iyi akşamlar. Konuya Nasıl başlasam bilemiyorum.ben evli 29yaşında1 çocuk sahibi kadınım. Eşim beni önceden aldatmıştı ayrı bir telefon yakaladım.dayağınıda yedim herşeyini çektim.hatta kaynanam gelipte anlattı.neyse bu arada İzmir'de yaşıyorum.arkadaşlar eşim bu devamlı çalışıyo geceleri.ben 1sene önce birine ilgi duymaya başladım.ilk önce gıcık oluyordum Nasıl olduysa birden gönlümü kaptırdım.ne olur yargılamayın beni inanın bende hiç istemedim hatta evden çıkmadım.böyle şeyler bana ters gelir normalde güzel ama sert bi kadınım erkekler hep çekinir ama oldu işte.yazın aklıma gelip duruyordu neyse çıkarttım aklımdan derken dükkanına girdim mecburiyetten ve aşkım yine depreşti.bana çok ilgili davranıyo esnaf olduğu için kartını verdi ama müşterilerinede veriyo.bana ilgisi var sanki devamlı karşıma çıkıyo çocuğumu seviyo.ben aklımdan çıkartmak istiyorum ama çıkmıyo.instagramıma dükkanın instagram sayfasını ekledim oda beni ekledi önceden resimlerimi beğeniyordu şimdi beğenmiyo.karşımada çıkmıyo.geçen hafta dükkanına gittim çok resmi davrandı bilmiyorum neden.evli olmamdanmıdır sevgilimi edindi bilemedim.ama aklımdan çıkartmak istiyorum olmuyo olmuyo.sanki oda bana açılsa bişey olucak tabiki olmıcak ben Nasıl müsade ederim.arkadaşlar neolur yardım edin
İlgisi olsa bile ben bişey yapamam inanın Allahtan çok korkuyorum ama aklıma söz geçiremedim tamam dediklerinizi dinliceö teşekkürlerOnu görmekten vaz geçin ve sosyal medya hesaplarından da çıkarın bir an önce. zaten belli ki sizin davranışlarınızdan kendine karşı ilginizi anlamış. Resmi davranmaya başlamış. Onun size ilgisi yok boş hayaller kurmayın derim. Evinizle çocuğunuzla ilgilenin gerisi boş.
Ama yanlış anlıyorsunuz ben aklımdan çıkarmak istiyorum dedim
Hayır öyle bişey istesem zaten burda yazmam Çok korkarım öyle şeylerden ama Nasıl kaptırdım bende anlamadımYa boşandı ya unut. Dost hayatı yaşa mı diyelim. Yaptığın çok yanlış.
Allah yavrunuzu size bagıslasınEvet biliyorum çok yakın örneği var zaten en yakın tanıdığımdan zaten bende istemiyorum Allah korkum var sonra anneyim
Siz Nasıl konuşuyorsunuz benimle ya bozamamakta kadar yapmadım şimdimi gidicem orda yazıda zaten bişey olmazda istese diyorum Nasıl İran bunlar
Ben boşanmış bi ailenin çocuğuyum ve çok acı çektim şuan ailem bana destek vermiyo eşimlede aramı düzelttim ama ilk defa başıma geldi bişeyde yapmam zaten korkarım ama akla söz geçmiyor doğru diyorsunuz gerçekten dediklerinizi yapıcam teşekkürler ama boşanan ailenin çocukları çok sağlıklı büyümüyor ben yaşadımTamam adami ortadan kaldirdik, sizin hicbir sey hissetmediginiz, aldatildiginiz, dayak yediginiz esinizle evli kalmaniz normal mi? Yasadiginiz seyler evliligi temelden sarsan seyler zaten, unutmaniz, sindirmeniz mumkun mu? Hadi esinizi tamamen affettiniz bu adami da unuttunuz diyelim, yarin da baskasina asik olabilirsiniz cunku esinizle aranizdaki butun duygusal bag kopmus (eger kopmamis olsaydi su an bu durumda olmazdiniz) ayni seyleri tekrar, tekrar ve tekrar yasayabilirsiniz.
Ha eger yok ban bosanmayacagim, esim aldatmaya, dovmeye devam etsin bu adami da unutur giderim diyorsaniz yapacaginiz sey cok basit, sosyal medyada engelleyin ve isyerinin yakinina bile yaklasmayin, bir sure platonik aci cekersiniz sonra söner gider.
Hayır öyle bişey istesem zaten burda yazmam Çok korkarım öyle şeylerden ama Nasıl kaptırdım bende anlamadım
Terbiyesiz dökmek istesem zaten burda yazmamEyleme dökmenkalmış belki gidersin bilemem orasını
Bosanip karsilikli ne yapicaksaniz yapsaniz kari koca.
Ayyyyyyy bende birden Behlül'ü çok özledim. Ama aklımdan çıkaracağım söz. Nİhal'e ayıp olmasın.Yasak aşk-/ Aşk-ı Memnu deyin bari ..
Bihter Behlül özentisinden bi vaz geçin artık..
Lütfen şu libidolarını bi törpüle..
Bu lafları duyun ki hiç başlamadan bırakın. Kendine ancak kendin yardım edeceksin. Bırak instagramı falan görme duyma düşünüyorsan bile sakın hayata geçirme. İlla yapacaksan boşanıp öyle yap. İş büyürse çocuğunu falan da elinden alırlar yazık olurDediğin lafa bak nebiçim konuşuyosun sen ya sanki bişey yaşadım ben burda Nasıl kurtulurum diyorum yazdıklarınıza bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?