• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YASAK AŞK

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum yoksa çıldırcam.Nerden başlasam bilemedim. Yakın bir arkadaşım var bugün telefonda konuşurken sesi çok kötü geliyordu . Neyi olduğunu sorduğuma pişman oldum anlattıklarından dolayı . Durum şu ki arkadaşim 36 yaşında 16 yıllık evli. 8 yaşında bir çocuğu var
Eşiyle aile zoruyla evlendirilmiş . Evlilik gibi görmediğini söyler dururdu evliliğini. Eşi çok iyi biridir . bir dediğini iki etmez . Her türlü evde yardımcı olur . Anlayışıdır . BİLDİĞİMİZ TİPİK TÜRK ERKEĞİ DEĞİL YANİ . Eşide aile dostumuzun oğludur ordan tanıyorum . Ben övmüyorum arkadaşm söylüyor bunları . Eşime hiç ısınamadım evde iki çok iyi arkadaş gibiyiz derdi. Yıllardır bir musabetleri olmamış , hatta ayrı odalar da uyuyup ayri odalarda oturuyorlarmis . Şimdi ise arkadaşımın 22 yaşında genç biriyle ilişkisi varmış. Birbirlerini çok seviyorlarmis evleneceklermis. Çocuk birliktelik teklif etmiş . Arkadaşm da gönüllü hissettim . Önce eşinle bosan o bunu haketmiyor dedim ailesineden korktuğu için bosanamayacagni söyledi . çocuk kaçalım demiş bunun da aklına yatmış . Nasıl güvenirsin dedim bağırdım çağırdım . Şok oldum . Uyku girmiyor gözüme . Çok seviyorum arkadaşmı nasıl doğruyu gösterebilirim onun için ne yapabilirim

Edit: Gelişmeler 11. sayfada

Son düzenleme:
Alın karşınıza anlatın güzelce bi sakinleşsin mantıklı düşünebildiğini hiç sanmıyorum. Kaçsa ne farkı olacak boşanmaktan da kötü çocuğu varmış bir de hem boşanmak doğru ise hiçte kötü birşey değil. Aileler ne kadar çaba sarfederlerse etsinler bu kişiyi eşine bağlayan çocuktan başka bir husus göremedim o yüzden ailesinide ikna etmek kendisine düşer kaçmak bunu kabul ettirmekten on beter umarım arkadaşınızı bi şekilde ikna edersiniz :KK43:

36 yaşında nasıl inanabiliyor 22 yaşında biriyle mutlu olacağına yaaa pess !!!
Akıl gercekten yaş ta degil baştaymis en büyük örneği .
Sen boşuna yorma bence kendini konu sahibi .zaten gül gibi kocasını aldatmış bu saatten sonra kaçsa nolur kacmasa nolur .
Naparsa yapsın .bırak sürünsünn dili yandığı zaman anlar nasılsa .kadına bak sinirlerimi ziplatti sabah sabah !!

8 yasında cocugu olan kadın afedersiniz ama sey derdine düşüp kaçalım macalım diyemez. Anneliğinden utan. Nereye kaçıyorsun. İnsan çocuğunu hiç mi düşünmez.

Boşasın kocayı ne halt ediyorsa etsin. Boyle tipler bi dala tutunmadan ötekini bırakmazlar. Kocasıyla yıllardır kotu evliliğini sorun etmemiş, Yeni aday bulunca bi anda mı dank etmiş. Sen uyarını yap. Gerçi neyi uyarcaksın. Çocuğunu düşünmeyen neyi dusunecek ki?

Ne kadar dejenere bir toplum haline geldik.

Arada jenerasyon farkı olan bir erkek çocuğu ile ve de üstelik evli bir kadın ne halt yiyor.

Önceden abla, abi, amca kavramları vardı.Şimdi maaşallah herkes birbirine yürüyor.45 yaşındaki herif 20 yaşındaki kız çocuğuna göz koyabiliyor, aynı şekilde ablası yaşındaki kadın da erkek çocuğa.

22 yaşında çocuğun işi gücü sosyal bir statüsü var mı ki, ya da kendisi çalışıyor mu? Kaçacaklar ya ondan soruyorum, taş mı yiyecekler

22 yaşında bi oğlanın aklı genelde çükündedir, istisnası 1 2 yi geçmez, ergen çünkü, yaşı gereği öyle...arkadaşında cinsel açlık içinde sanırım, bırak, şeytan azapta gerek

22yasında türk toplumunda adam rahat yatıp kalkacagı birini bulmus kacırırmı. faydalanır ama yarın arkadasın cok sert düser kendi ceker cezasınıda ben cocuguna acırım.madem kocası iyi karısı baskasıyla kactı yaftasını cocuguna annen baskasıyla kactı yaftasını yasatmaması gerekir.
keske bosansa medeni olark en dogrusu bu

22 yaşında bir adam 36 yaşında bir kadına ne verebilir ki ? Erkeklerin de geç olgunlaştığını hesaba katarsak...

Ailesinden korktuğu için boşanamıyor ve kaçmayı tercih ediyor. Çocuğu da hiç umrunda değil sanırsam. Evlilik olarak görmediği yuvadan , evladından , ailesinden , tanıyan eşi dostundan hepsinden olacak. Mantıksızlık silsilesi yazık.

Vazgeçirebileceğinizi sanmıyorum. Çocuğunu bile gözü görmüyorsa siz ne kadar etkili olabilirsiniz ki. Bırakın kaçsın , birkaç aya perişan halde geri döner. Yani bir musibet bin nasihatten iyidir hesabı. Çocuğu da mı götürmeyi düşünüyor ?

bir tanıdıgım vardı kadın dul kaldı ve karsısına cıkan her etkegin dogru söylediğine inanıyordu 37 yasındaydı 20 li yaslardakiler evlenelim diyormus hatta baska bir tanıdıgım 23 yasındaki oglan hakkında onla evlensek tarzı konusuyoduki sadece bir kere görüstüler ve o ona bakmaz.

bunları okuyunca gerçekten üzülüyorum.
o çocuğa ne olacak şimdi?
büyüyünce ne anlatılacak ona?
ona gelene kadar nasıl büyüyecek bir ergenlik geçirecek?
benim yıllar oldu çocuğum olmuyor.
böyle çocuklarını düşünmeden maceraya atılanların bize verecek hesabı olmalı.

Okduda kaçtılar diyelim,30 yaşında tam zirveyi yaşarken çocuk 45 yaşındaki kadını napıcam ben dicek.
Kendini kandırmasın ergen çocukla bi geleceği olmadığını biliyo

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum yoksa çıldırcam.Nerden başlasam bilemedim. Yakın bir arkadaşım var bugün telefonda konuşurken sesi çok kötü geliyordu . Neyi olduğunu sorduğuma pişman oldum anlattıklarından dolayı . Durum şu ki arkadaşim 36 yaşında 16 yıllık evli. 8 yaşında bir çocuğu var
Eşiyle aile zoruyla evlendirilmiş . Evlilik gibi görmediğini söyler dururdu evliliğini. Eşi çok iyi biridir . bir dediğini iki etmez . Her türlü evde yardımcı olur . Anlayışıdır . BİLDİĞİMİZ TİPİK TÜRK ERKEĞİ DEĞİL YANİ . Eşide aile dostumuzun oğludur ordan tanıyorum . Ben övmüyorum arkadaşm söylüyor bunları . Eşime hiç ısınamadım evde iki çok iyi arkadaş gibiyiz derdi. Yıllardır bir musabetleri olmamış , hatta ayrı odalar da uyuyup ayri odalarda oturuyorlarmis . Şimdi ise arkadaşımın 22 yaşında genç biriyle ilişkisi varmış. Birbirlerini çok seviyorlarmis evleneceklermis. Çocuk birliktelik teklif etmiş . Arkadaşm da gönüllü hissettim . Önce eşinle bosan o bunu haketmiyor dedim ailesineden korktuğu için bosanamayacagni söyledi . çocuk kaçalım demiş bunun da aklına yatmış . Nasıl güvenirsin dedim bağırdım çağırdım . Şok oldum . Uyku girmiyor gözüme . Çok seviyorum arkadaşmı nasıl doğruyu gösterebilirim onun için ne yapabilirim
16 yıllık evli, 8 yaşında çocuğu olan 36 yaşındaki bir kadın doğruyu göremiyorsa sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok bence... Bazı insanlar böyle oluyor. Olan çocuğa olmasın diye öncelikle boşanmasını sonra da ne yapacaksa yapmasını önerip buna ikna etmeye çalışabilirsiniz. Umarım anne olduğunu hatırlar ve çocuğunu harcamaz.

Çok af edersiniz ama insanın onuru gururu olmalı ,öncelikle sen bir annesin ,kendi yanlış duyguların için kimsenin yani eşinin ve çocuğunun pskolojisini bozamazsın , hakkın yok buna...Kişi yanlış veya doğru istediğini yapsın , boşanmaktan korkuyor ama bu yaşanılar çirkinlikleri yapmaya korkmuyorrr...
Bu tarz düşünceye sahip olan kadın laftan anlamaz, 22 lik gencin ne yapıcağı zaten belli ,şahsımca her zaman görüşüp konuştuğunuz kişilere dikkat edin ve seçin .

Zaman kötü...Hemcinsim olarak şahsen utandım arkadaşınızdan ....

İrtibatı kesin.ne b.k yerse yesin afedersiniz.O yaştaki çocuğu nasıl bırakmayı düşünebilir bu kadın ki eşinin onca güzel özelliği varken bunları sevmeye neden alıştırmamış kendini ? Dünyada daha neler göreceğiz

Back
X