• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YASAK AŞK

Şunu düzeltmenizi isterim.

"yasak aşk" gibi kelimelerle durumu masumlaştırmayı doğru bulmuyorum.

O....pluktur onun adı.

Son düzenleme:
Kocami sevemiyorum yılan gibi görüyorum o gelene kadar gelsin yazık adama ilgi göstereyim diyorum , o gelince yılan görmüşüm gibi oluyorum derdi bi kaç sene öncesine kadar . yaptıklarından pişman yanlış olduğunu biliyor ama kendini engelleyemiyormuş .

ne denir bilemedim, öyle hassas konu ki insan bisey demeye cekiniyor. sadece diyecegim sakin ha kacmasin sonu cok karanlik gözüküyor.

Yasak aşk denilen şey de bence hiç masum değil. Aşk yaşayanacaksa yasak ortadan kalkmalı öyle yaşanmalidir yüzden masumlastirmak gibi derdim yok . Söyleyecek çok şey var ama insan çokladigini görmeden ölmez derler ağzımı açmıyorum
Şunu düzeltmenizi isterim.

O "yasak aşk" diye kelimelerle durumu masumlaştırmayı iyi bulmuyorum

O....pluktur o.[/QU

Kocami sevemiyorum yılan gibi görüyorum o gelene kadar gelsin yazık adama ilgi göstereyim diyorum , o gelince yılan görmüşüm gibi oluyorum derdi bi kaç sene öncesine kadar . yaptıklarından pişman yanlış olduğunu biliyor ama kendini engelleyemiyormuş .
Bizi hayvanlardan ayiran en buyuk ozelliklerimiz vicdanimiz dusunebilmemiz ve irademizdir..bu ucunu kullansin.cocugunu yatarken izlesin.dusunsun..esini dusunsun muhakkak sayisiz guzel gunleri olmustur vicdanini dinlesin..ve tum bunlardan sonra irade gostersin.bu hayatta tadamadigimiz cok sey var.varsin 22 yasindaki cocukla yasamasa olmiycek sonucta.bende evliyim.hicbi evlilik dortdortluk gitmiyoki.ne yapalim esimizden soguyunca hemen baskasiyla kacmayi mi dusunelim.bu insanin kendinden ve sorunlarindan kacma cabasindan oteye gitmez.yagmurdan kacarken de doluya tutulmak kacinilmazdir

Arkadaşınin kusura bakma da kanında varmıs zaten. O çoktan gitmiş bile. Ama çok pişman olacak. 22 yaşında çocuk hatta ergen napsin ondan kaç yaş büyük koca kadını. Çıtır kızlar varken. İşte biraz gönül eglendirip atcak kapıya. Hayır parcalayasim geliyor böyle insanları. Evliliğin kötü gitse bile nasıl aldatirsin kocanı. Boşa yani çok mu zor. Sonra napiyorsan yap

Allah akıl fikir versin. Burada kocasını sevip de hiçbir destek göremeyen, evde her işi omuzlarına yüklemiş kadınlar var. Bi de böyle cinsel münasebet olmadan arkadaş arkadaş yaşayıp yine kadının bir dediğini iki etmeyip üstüne aldatılan erkekler var.
Böyle erkekler böyle kadınlara denk geliyor şaşıyorum.
Bence boşanmaya ikna et. Nereye kaçıyor ne kadar kaçabilir ki..

Bırak kaçsın akıl yoksunu.
Sonra kıçına tekmeyi yesin hakettiğini bulsun.
Sende burdan bildir bizde keyif kahvesi içelim.
Böyle insanları kınamıyorum ama tiksiniyorum.

Lütfen o kadına şunu söyleyin, kendi ile erkek arasında 14 yaş farkı varmış, kızı (çocuğunun kız olduğunu söylemiştin yanlış anlamadıysanız) ile o erkek arasında 16...
O ne demek istediğimi anlayacaktır.

Etrafında anlatacağı kimse yok . yol gösterecek kimse yok . Görüşmeyi keserdim direk net. Ama elimden geleni yapsam en azından kaçmasını engellesem o bile kârdir evladı için . belki zaman la gözü açılır

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum yoksa çıldırcam.Nerden başlasam bilemedim. Yakın bir arkadaşım var bugün telefonda konuşurken sesi çok kötü geliyordu . Neyi olduğunu sorduğuma pişman oldum anlattıklarından dolayı . Durum şu ki arkadaşim 36 yaşında 16 yıllık evli. 8 yaşında bir çocuğu var
Eşiyle aile zoruyla evlendirilmiş . Evlilik gibi görmediğini söyler dururdu evliliğini. Eşi çok iyi biridir . bir dediğini iki etmez . Her türlü evde yardımcı olur . Anlayışıdır . BİLDİĞİMİZ TİPİK TÜRK ERKEĞİ DEĞİL YANİ . Eşide aile dostumuzun oğludur ordan tanıyorum . Ben övmüyorum arkadaşm söylüyor bunları . Eşime hiç ısınamadım evde iki çok iyi arkadaş gibiyiz derdi. Yıllardır bir musabetleri olmamış , hatta ayrı odalar da uyuyup ayri odalarda oturuyorlarmis . Şimdi ise arkadaşımın 22 yaşında genç biriyle ilişkisi varmış. Birbirlerini çok seviyorlarmis evleneceklermis. Çocuk birliktelik teklif etmiş . Arkadaşm da gönüllü hissettim . Önce eşinle bosan o bunu haketmiyor dedim ailesineden korktuğu için bosanamayacagni söyledi . çocuk kaçalım demiş bunun da aklına yatmış . Nasıl güvenirsin dedim bağırdım çağırdım . Şok oldum . Uyku girmiyor gözüme . Çok seviyorum arkadaşmı nasıl doğruyu gösterebilirim onun için ne yapabilirim
aileden korktuğu için boşanamayan kadın, kaçmaya nasıl cesaret edecek?
boşanmak kolay da kaçmayı, aldatmayı hiç kimse affetmez, ne eşi ne ailesi.

Etrafında anlatacağı kimse yok . yol gösterecek kimse yok . Görüşmeyi keserdim direk net. Ama elimden geleni yapsam en azından kaçmasını engellesem o bile kârdir evladı için . belki zaman la gözü açılır
Cidden bırak kaçsın.
O cinsellikte yaşamıştır zaten.
Kaçsın ki kocası ne mal olduğunu anlasın.
Aldatıldığını anlasın.
Yoksa bi kişinin aldatılmasına göz yummuş olacaksın.
Hiç karışma pisliği sana bulaşmasın.
Sonra yardım yataklık etti derler.
Bırak ne hali varsa görsün.

Lütfen o kadına şunu söyleyin, kendi ile erkek arasında 14 yaş farkı varmış, kızı (çocuğunun kız olduğunu söylemiştin yanlış anlamadıysanız) ile o erkek arasında 16...
O ne demek istediğimi anlayacaktır.
Çok haklısınız . Birde bunu deneyeceğim

sen ne dersen de şu anda arkadaşının aklı başka yerde olduğu için seni dinlemez. eğer kaç yaşında çoluklu çocuklu kadın gerçekten zeka eksikliği yoksa 22 yaşında bir erkeğin gerçekten kendisini sevdiğini ve aşkının arkasında durup evleneceğini, çocuğunu kabulleneceğini falan düşünmez. arkadaşının aradığı sadece heyecan ve cinsellik. uyarını yap ve bence görüşmeyi kes.

Cidden bırak kaçsın.
O cinsellikte yaşamıştır zaten.
Kaçsın ki kocası ne mal olduğunu anlasın.
Aldatıldığını anlasın.
Yoksa bi kişinin aldatılmasına göz yummuş olacaksın.
Hiç karışma pisliği sana bulaşmasın.
Sonra yardım yataklık etti derler.
Bırak ne hali varsa görsün.
Bundan korkmuyor değilim

Birbirlerini çok seviyorlarmis evleneceklermis. . Önce eşinle bosan o bunu haketmiyor dedim ailesineden korktuğu için bosanamayacagni söyledi .
Konudaki 2 alakasiz cumleyi bulun:işsiz:

Neyse inandim canim yaa. Bosver sen karisma. Arkadasin zaten munasebeti yokmus. Kadinin cani seks istemis

Çok anlayışlı bildiğimiz tipik Türk erkeği değil ilginç.... Eeee ama sevmiyor...
Arkadaşımı çok seviyorum...
Vah vah...tipik Türk erkeği nedir en çok onu merak ediyorum...
Ancak meselinize gelirsek bu tür kadınlık gururunu ayaklar altına alan müsveddeleri burada paylaşmak yerine arkadaşlığınızı kesin...
Konu başkasına aşık olması değil evliyken kaçmayı yasak ilişkiyi göze alması yoksa ne halt etmiş çok mühim değil bir kere ar damarı çatlamış....

8 yaşındaki çocuğundan da mı utanmıyormuş? Bırakıp nereye kaçacak?
Hiç olgunlaşmamış, yaşayamadıklarından dolayı aklı kalmış o çağlarda demek ki...
Konuşun ama o çocuk için konuşun.
Boşanmak istemeyip bu evden cenazen çıkar diyen adama da güvenemedim pek, aldatıldığını öğrense öldürmek istemeyeceği ne malum..
Umarım bir şey olur dank eder kafasına ama yaşamadan zor gibi...

Allah'ım sen koru...

Back
X