• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YASAK AŞK

ayrıyeten kocayı sevmemiş tamam da çocuğu nasıl bırakıp kaçıyor aklım almıyor cidden

İşte bunlar hep cehalet.Küçücük yaşta ne istediğini bilmeden ,ki ailesine göre bilme hakkı da yok,kocaya yollanıyor.Ne iğrenç bir durum,ne kötü bir tabir,ama öyle.
Kadın yaşayamadığı gençliğinin ateşiyle hareket ediyor ama ateş dediğin sadece can yakar.
Arayış içindeymiş zaten ve karşısına bu bebe çıkmış,onun da derdi yatmak sadece.
Senin yapabileceğin hiçbir şey yok,çünkü zaten aklı ile düşünemiyor kadın o da hormonların etkisinde.
Sen bulaşma yeter.

Niye kaçıyor..
Bi açıklama haketmiyor mu 16 yıllık eş?
Ailesini eşini çocuğu bırakıp gitmek neden?
Travma yaşatmak mi istiyor herkese..
Evliliğini bitirebilir.. kendi hayatini kurabilir.. kaçmak ne demek?
8 yaşında herseyin farkında çocuğunu dusunmeyen 16 yıllık eşini düşünmeyen biri.. yazık..

Şu aldatan kadın konularında çocuk varsa eğer ,ne bicim anne insan çocuğundan utanır falan denmesini cidden anlayamıyorum ya .Kadın bi hata içinde okey de çocuktan niye utansın,annelikle bu aynı şey mi yani.

Kocası çok iyi diyorsun ama adamın iyi olması iyi bir evlilik getirmez adamla ayrı odalarda diyosun bi de.Bu durum onu dışarı itmiş demekki bırak naparsa yapsın.Sen ona sadece kaçmasının yanlış olduğunu bunun çocuğu etkileyeceğini söyle.Boşansın ister 20lik takılsın ister 30lukla

Ne diller döktüm . o yaşta bi çocuk daha söylediğiniz gibi aklı başında bile değil. sadece elde etmiş seni bırakacak Hatta kullanacak dedim . sana verdiği evlenelim umudu yalan dedin . çünkü çocukla internetten tanışıyor ve ne bir halt olduğunu da bilmiyor . Çok seviyoruz diyip duruyor büyülenmis gibi .görmediğin bir çocuğun neyinden etkilenirsn ki . ilgi yok bişey yok anlayamadım . Çok üzgünüm onun adinaa eşine söylesem arası ni bozdum sanacak bilmiyorum . ama en kötü Eş bile erken olsun kadın olsun bunu haketmiyor bence. ve bir açıklama hakkediyor. konuştuğu çocuk çocuğuna kızım o benim diyormuş . ergenlik hevesi gibi anlayacağınız allah kimseyi şeytana ve nefsine uydurmsn. Eşiyle daha önce konuşmuş. boşanmayı aklından geçirme bi evden cenazen çıkar anca demiş.

O 22 yaşındaki cocukta hiç mi akıl yok ya o kadar çıtır kızlar varken napcak 36 yaşında kadını :110:

adam da enteresan.
seni istemeyeni ne diye zorla tutuyorsun ki evinde?
lafım çıkmasın diye kadını boşamıyorsun ama kadın dışarda seni aldatıyor daha mı iyi yani?
gitmek isteyeni salacaksın arkadaşım bunu hep savunmuşumdur.
senin o arkadaşın işi arap saçı olur sen uzak dur güzelim.

Satacak adam seni kocanın edemediği tatmini umarım öyle bulursun de bir daha da görüşme başlığı görünce daha romantik bişey sanıp atladım ama sinirlerim bozuldu

Kocasina anlatin bosasin. Madem kendi bosanmaya yaklasmiyor.

O da gitsin istedigiyle istedigi seyi yapsin.

Tabi ucu siddete veya cinayete dayanmayacaksa.

36 yaşındaki bir evli kadınla sevgili olan 22 yaşındaki erkeğin niyeti birliktelik teklif etmesinden belli.
Ortada aşk felan yok

Aralarinda hic bi munasebet olmadigi halde cok iyi bir koca.. Her türlü yardimci olan bir dedigini iki etmeyen. Böyle bi adami kandirmak çok ağır birşey olur. Baskasina asiksa bosanmali.

Ya 36 yasinda 22 yasinda birine nasil asik olunurki. 22 yas cok küçük ne istedigini biliyormudurki o cocuk2

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum yoksa çıldırcam.Nerden başlasam bilemedim. Yakın bir arkadaşım var bugün telefonda konuşurken sesi çok kötü geliyordu . Neyi olduğunu sorduğuma pişman oldum anlattıklarından dolayı . Durum şu ki arkadaşim 36 yaşında 16 yıllık evli. 8 yaşında bir çocuğu var
Eşiyle aile zoruyla evlendirilmiş . Evlilik gibi görmediğini söyler dururdu evliliğini. Eşi çok iyi biridir . bir dediğini iki etmez . Her türlü evde yardımcı olur . Anlayışıdır . BİLDİĞİMİZ TİPİK TÜRK ERKEĞİ DEĞİL YANİ . Eşide aile dostumuzun oğludur ordan tanıyorum . Ben övmüyorum arkadaşm söylüyor bunları . Eşime hiç ısınamadım evde iki çok iyi arkadaş gibiyiz derdi. Yıllardır bir musabetleri olmamış , hatta ayrı odalar da uyuyup ayri odalarda oturuyorlarmis . Şimdi ise arkadaşımın 22 yaşında genç biriyle ilişkisi varmış. Birbirlerini çok seviyorlarmis evleneceklermis. Çocuk birliktelik teklif etmiş . Arkadaşm da gönüllü hissettim . Önce eşinle bosan o bunu haketmiyor dedim ailesineden korktuğu için bosanamayacagni söyledi . çocuk kaçalım demiş bunun da aklına yatmış . Nasıl güvenirsin dedim bağırdım çağırdım . Şok oldum . Uyku girmiyor gözüme . Çok seviyorum arkadaşmı nasıl doğruyu gösterebilirim onun için ne yapabilirim

Sen bir şey yapamazsın
Bundan vazgeçirsen bile bir kere rahat batmış ona illa bir yerden patlak verecek
Allahım doğru yola sevk et diye dua etmekten başka yapılacak bir şey yok
Bir kadının gözü evladını bile görmüyorsa, koca melek olsa kaç yazar

Malesef hem cinslerimizin bu tarz ilişkilerdeki yanlışı göremeyecek kadar kör olmalarına anlam veremiyorum ...

Zamanında evlenmiş hiç sevmemiş , sevgiye ilgiye açmış da vs vs.

Kendinde çocuğunun pskolojisini bozabilecek
ve kaçacak kadar cesareti bulabiliyorsa , boşanma cesaretini de bulabilir.

Boşanırsın kimseyi ilgilendirmez .İster 20 ister 70 olsun farketmez ne yaparsan yap .

Ancak kadın veya erkek evli iken bir başkasını hayatına sokması veya sokmak istemesi kendine olan saygısını yitirir...

Sanane canım ya kendi hayatı. Başkalarının hayatlarına nasıl bu kadar kafa yorabiliyorsunuz anlayamıyorum. Şükret canım en büyük derdin bu olsun, insanların ne dertleri var

Kaçsa bile en fazla bir yıl sonra çocuk onu bırakır hevesini alır. Sonra ne yapacakmış. Evine çocuğuna dönemez ailesi de kabul etmez. Ne yapacak ondan sonra. Lütfen arkadaşına burda yazılanları söyle ya da okut. Aklını başına alsın. Kocaman kadın bunları nasıl düşünemez. Kocasının kıymetini bilsin ya da bosansin.

Arkadasina soyle hayatinin en buyuk hatasini yapar.dunya sexten ibaret degil.22 yasindaki cocuk hevesini iyice alir sonra disarda kiz pesinde kosar.onu da laflariyla gomdukce gomer asagilar.esiyle evli gibi olmayabilir.36 yasinda ve oglu var.genc kiz degilki ask pesinde kosuyor.hayatta asktan daha ustun degerler var.ki simdinin asklari insanin midesini bulandiriyor ask degil bu cagda cogu insanin yasadigi ask adi altinda rezalet.huzur.sadakat asktan cok daha kiymetli.canim benim yapmasin etmesin arkadasin boyle bi hatayi..benim cevremde de iki kisi var boyle.toplumda bunun ornekleri maalesef cok artti.evli olmak namuslu olmakla ayni anlama gelmiyo.bi kamyon pislik donuyo evliliklerde maalesef.marifet tertemiz es tertemiz bi anne olmak...yoksa evli kadina bekar evli yahut dul adam o kadar cokki.

Kocami sevemiyorum yılan gibi görüyorum o gelene kadar gelsin yazık adama ilgi göstereyim diyorum , o gelince yılan görmüşüm gibi oluyorum derdi bi kaç sene öncesine kadar . yaptıklarından pişman yanlış olduğunu biliyor ama kendini engelleyemiyormuş .

Back
X