Yasak duygular

Ya niye anlaşılmıyor toplumda mi konuşayım hataliyim diyorum kabul ediyorum ordan bakınca evet iğrenç gibi görünüyoum ama bir kadını yargılamadan önce sizde bir kadın olduğunuzu unutmayınız
Ay çok şükür sizin gibi bir kadın değilim

25 yaşında 8 yıldır evli olmak nedir Allah aşkına. Üstüne birde 2 çocuk off. Hiç mi uyaran olmadı sizi. Dürüst Olucam Size de kızamıyorum açıkçası, küçük yaşta sizinle evelnen eşinize de biraz müstahak olmuş.

öncelikle insanların numarasını ekleyebilirsin,çok normal.
ama ilk işin yabancılardan whatsapp durumlarını gizlemek .
sonra da sana yakın davranan mesaj atan kişiyi hemen engellemek ,tek kelime dahi yazmadan
müge anlı böyle olaylarla dolu ,iyi niyetle bile cevap versen kötüye dönüyor çünkü.
bunlardan sonrası da aldatmaya giriyor malesef.

bir başka üyede yorum yapmış aynısını düşünüyorum yardım amaçlı gelip yardıma muhtaç birinden baska menfaatler beklemiş karşılık bulamayınca engellemiş işte Allah korumuş sizi yatın kalkın dua edin kurtulmussunuz bu karakter yoksunu insandan su durumda kendi uckurunu düşünen ve bunu yardım yoluyla yapan bi adamdan daha iğrenç ne olabilir ki

Ya niye anlaşılmıyor toplumda mi konuşayım hataliyim diyorum kabul ediyorum ordan bakınca evet iğrenç gibi görünüyoum ama bir kadını yargılamadan önce sizde bir kadın olduğunuzu unutmayınız
Kadın olunca aldatmak normal mi oluyor.
Kusura bakmayın ama siz pişman değilsiniz engel yediğiniz için kızgınsınız.Adam cinsellik istemese baya baya devam edecekmişsiniz.

Dilirim sin di yişi bi kinidiklirini

Biz senin yaşındayken bekar ve çocuksuz yaşıyorduk bu heyecanları. Koştur koştur koca bitmiş gibi okumadan etmeden evlenir bide çok geç kalmış gibi çoluk çocuk yaparsan yaşıtların dünyayı gezip,okuyup,eğlenirken sen evde çocuk bakarsın sonrada böyle boş boş işlerle uğraşıp egolarını tatmin etmeye çalışırsın. Cinsellik yaşamak yasakları çiğnemek ama adamla yazışmak normal öyle mi? Allah akıl versin,ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…