- 23 Ocak 2016
- 34.595
- 50.561
- 598
Yukardaki yorumlarda alıntılamışlarHiç alıntılayan yok mu silmiş kk hanımları bilginiz olsun alıntı yapın ilk yazanlar şimdi merakta kaldık
Ay çok şükür sizin gibi bir kadın değilimYa niye anlaşılmıyor toplumda mi konuşayım hataliyim diyorum kabul ediyorum ordan bakınca evet iğrenç gibi görünüyoum ama bir kadını yargılamadan önce sizde bir kadın olduğunuzu unutmayınız
önceki sayfada var:)Hiç alıntılayan yok mu silmiş kk hanımları bilginiz olsun alıntı yapın ilk yazanlar şimdi merakta kaldık
Kadın olunca aldatmak normal mi oluyor.Ya niye anlaşılmıyor toplumda mi konuşayım hataliyim diyorum kabul ediyorum ordan bakınca evet iğrenç gibi görünüyoum ama bir kadını yargılamadan önce sizde bir kadın olduğunuzu unutmayınız
Ben göremedimYukardaki yorumlarda alıntılamışlar
Senin bu yorumuna asıl midem bulandı sen nerden biliyorsun ki okumadım yada ne yaşadım dilerim bu kınadığın şeyleri. Başına gelmeden ölmesin okuyanida görüyoruz bu okumak yada okumamak bir olay değil burda bana hakaret ede bilirsn ama gözün açılmış fildir fildir muhabetini kabul etmem asla 8 yıldan beri eşimi aldatmadim macare girismedim boşluğuma geldi evet hataliyim diyorum zaten vicdan muhasebesini yapmiycm buraya yazıyorsam zaten nasıl duygular içinde olduğumu tahmin etmeniz gerekir
Ben göremedim
Teşekkür ediyorum
dimi ya katılıyorumÜlkedeki salak kadın potansiyeli asabimi çok kötü bozuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?