Yasak duygular

Konu sahibi tabiki o durumda heryer berbat yıkılmış canlar gitmiş kısacası mahşer alanıyken böyle entrikalar çevirmesi hiç hoş bir durum olmamış yazık …fakat yorum yapanlar kadının 25 yaşına evlilik süresine çocuğuna dedikleri akıl alır gibi değil istediği zaman evlenir geç veya erken bu evliliğin gidişatını belirlemez güçlü ve sadık bir kadın veya erkek böyle oyunlara gelmez ister 17 ister 45 sanki 50 yaşında insan böyle şeyler yaşamıyor gibi yazılmış bu çok saçma

Ben şeye takıldım
“Okuyanları da görüyoruz” kısmına

Halkımızın bayıldığı bir laf var ya, okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır diye

Oysa okuyanlardaki eşek yüzdesi, okumayanlardaki eşek yüzdesinden çok daha düşüktür

Velhasıl okumak iyidir
Eşekliği azaltır

Konu sahibi, sen de okuyanlara bok atacağına keşke okusaydın, hayatı doğru sırayla yaşasan böyle ipinden boşanmış gibi başka adamla hem de deprem zamanı kırıştırmazdın

Mümkünse siz farklı erkeklerle konuşmayın yoksa her an kocanızı aldatabilirsiniz. Adamın da dediği gibi çok tehlikelisin.

O bırakmasaydı kim bilir daha neler yapacaktın?

Tabi tabi savunmaya bak!

Adam seni bırakmasaydı bakalım daha neler olacaktı ?

Üniversiteyi kazanır bir kampüse girersen kocanın o zaman vay haline.. Güngörmüşlük başka bir şeydir herkeste olmaz.

Bende hesap karıştı. Tam olarak kaç yaşında aldatmaya başladı,doğurdu kaç yaşındaydı?
Hep konulara sonradan katılmış olma mahcubiyeti var üzerimden.
Yine kendimi rezil ettim

Evli kadına teklif eden adamdan ne bekliyordunuz? Evli bir kadın olarak ilişkiden beklentiniz neydi? Bu sorularınızı cevabını verin biz de yardımcı olalım.

Allah kocana göz açıklığı versin de senin pisliklerini görsün ve seni bir an önce boşasın, bari adamın ve o masum kizin geleceğini mahfetmeden defol git hayatlarından ne bok yiyeceksen öyle ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…