Yasak duygular

eşiniz sağsa haline üzüldüm ya bide çoçuklar 25 yaş, 8 yıllık evlilik konuyu nerden tutarsanız orası elinizde kalıyor

bu kadar taşlanmasına anlam veremedim zaten kendi de hata yaptığının farkında erkek yapınca bu kadar tepki görmüyor hangi erkeğin arkadaşı aldattıysan git yengeye söyle söylemelisin diyor. hiçbiri demez. bence bir hata yapmışsınız ama unutmaya çalışın böyle insanların size iyi niyetle yaklaşmayacağını da anlayın herkes kolay lokma arıyor

En iyisini yapmış ne bekliyorsun boşanda gel demesinimi neymis duygusal boşluktaymis deprem bolgesyle uzaktan yakından alakam olmamasına rağmen 6 ay etkisinden çıkamadım siz ne ara fırsat buldunuzda sevgili yaptınız Hadi onu geçtim yapıyosunz bosaninda yapın bari

Ablam sen ne ara kocanı buldun tanıştın evlendin üstüne 2 çocuk buldun, üstüne kendine flört buldun? Senden hızlısı yok maşallah.

Buna benzer bi konu vardı, yardıma gelen adamla telefonlaşmışlardı yardım hakkında, bi süre geçtijten sonra kadın bi yardım için daha adamla telefonlaşmıştı kocası, neden hala konuşuyorsun bırak ben hallederim demişti de kadın işte kocam beni neyle itham ediyor diye tartışmışlardı. Tartışmada büyümüştü falan. bu konu o konu mu? Koca haklı mı çıktı acaba? Neyse konuya geleyim hatanızı anlamakta iyi bişey suçluluk hissediyorsunuz, aptal gibi hissediyorsunuz iyi yani. Gerisini bilemicem.

Hata yapmışsınız adam da karaktersiz miş

Yaptığınız seyin affi yok ama yol yakinken dönün ve o adamın numarasini engelleyin ve hic birsey olmamis gibi davranin bir daha da bu hataya dusmeyin evlatlariniz icin.

Ya niye anlaşılmıyor toplumda mi konuşayım hataliyim diyorum kabul ediyorum ordan bakınca evet iğrenç gibi görünüyoum ama bir kadını yargılamadan önce sizde bir kadın olduğunuzu unutmayınız
İyi de siz bu kepazeliği kadın olduğunuz için mi yaşadınız da bu açıdan empati bekliyorsunuz? Ben bir kadın olarak mutsuz evliliğimi bahane edip eşime ihanet etmem. Eşimle mutsuzsam, önce boşanırım. Sonra başka insanlara ilgi duyarım. Ne ilgisi var hepimizin kadın olmasıyla?
O kadar onursuzca davranışın içinde yapılan tek onurlu şey de numaranızı silmek halbuki. Ve siz onca şeyin içinde buna kırıldınız demek.
Vah ki ne vah.

Aynı konu gelmiş aklımıza.

Baska bir konu daha acilmisti. Yardim icin gelmis ama sevgili olmuslardi. Yani bu insanlar da yardjm icin mi gidiyor baska bisey icin mi anlamadim. Kocasinin numarasini da verebilirdi

Sen cinsellik yaşayamam dedin o da sinirlenip engelledi seni olay bu.Allah’ın sopası yokki, yol yakınken dön kızım bu sevdadan! o da evlidir yada değildir önemli değil. sen kendine bak olacak iş değil kendine gel hazır engellemişken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…