- 19 Mayıs 2020
- 47.838
- 215.053
- 598
Öyle bir memleket yok, akrabanıza söyleyin. Çocuk onun çıkarsa paşa paşa kabul edecek.Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
Ablanizin azıcık onuru varsa, o başkanından çocuk yapan rezil adamı boşae ve uğraşmaz böyle pis meselelerle.Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
İşte cocuk onunsa ben kabul etmiyorum diyemez kiEvet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
Akrabanızın nasıl haberi yok yahu? Çocuk yapmış kadından çocuk. Nasıl olmuş o çocuk?
Nasıl?adamın dediği kadının kocası sanırım.
Her ikiside iğrençYakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Buradaki tek iffetsiz, evli olduğu halde ilişki yaşayan insan müsvettesi.iffetsiz kadin
Benim de aklıma gelen bu. Bence de karısı. Adamı aklamaya çalıştığına göre öyle olmalıNeresine üzülüyorsanız tam olarak adam pipisinin keyfini sürmüş iş ciddiye binince de paçası tutuşmuş, siz kafasız kadın akrabalara da üzülmek mi düşüyor
Bana bak kız bu kadar üzüldüğüne göre sen adamın karısı mısın doğru söyle bak
İlişki yaşamışlar yeterince iğrenç değilmiş gibi adam kadın önlemini almış zannetmiş salakBurayi acikcasi ben de anlayamadim, cocuk yapilirken adamin nasil haberi olmayabilir ki
Nerden anladın kız? Ben bir yer mi kaçırdım?İlişki yaşamışlar yeterince iğrenç değilmiş gibi adam kadın önlemini almış zannetmiş salak
Nasıl?
Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?