Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
Öyle bir memleket yok, akrabanıza söyleyin. Çocuk onun çıkarsa paşa paşa kabul edecek.

Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
Ablanizin azıcık onuru varsa, o başkanından çocuk yapan rezil adamı boşae ve uğraşmaz böyle pis meselelerle.
Ayrıca çocuk adaminsa kabul etsin, nafakasını ödesin bir zahmet ya, sevişirken iyi çocuk olunca kabul etmiyorum ne güzel memleket.

Neresine üzülüyorsanız tam olarak adam pipisinin keyfini sürmüş iş ciddiye binince de paçası tutuşmuş, siz kafasız kadın akrabalara da üzülmek mi düşüyor

Bana bak kız bu kadar üzüldüğüne göre sen adamın karısı mısın doğru söyle bak

Yasaları bilmem de nasıl hamile kalınıyorsa aynı şevk ve iştiyakla sahip çıkmak gerektiğini biliyorum. Bu işin üzülen yine işin masumları olacak, kadının kocası, adamın karısı ve en önemlisi bebek.

Bu bakış açısına sahip bir adam ki akrabanız iffet, namus, vicdan tüm olayı kadının üzerine atıp gitmiş. Kendisi evli olduğu halde evli bir kadınla beraber olmayı midesi almış ama iffetsizlik yine kadına kalmış.

Kadın masum demiyorum kadın değerlerimizden ne kadar sorumlu ise erkek de o kadar sorumlu.

Kadın babalık davası açar adamın da çocuğu çıkarsa üzerine mecburen alacak ama herşeyi geçtim çocuğu olduğunu bile bile atacak mı bu denli vicdansız mı akrabanız

Her ikiside iğrenç

Benim de aklıma gelen bu. Bence de karısı. Adamı aklamaya çalıştığına göre öyle olmalı

Öyle bir dünya yok. Çocuğu paşa paşa kütüğüne geçirecek, nafaka verecek, mirastan pay ayırayacak. Kanunen başka bir ihtimal yok. İffetli akrabanız bir daha sonuçlarını kaldıramayacağı kararlar almasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…