Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Konu sahibi, bu olay nasıl patlak verdi? Kadın neden çocuğu arabanızın nüfusuna geçirmek istiyor? Çok mu zengin akrabanız?
E koca reddetcekmiş. Kimin üstüne geçirsin babanın üstüne geçirecek tabi :) İnşallah zengindir akrabası da

Ha kadin iffetsiz sizin ki iffet abidesi
E tabiki ne kadar iffetli bir adam görmüyor musunuz evliyken aldatıp üstüne çocuk yapıyor ve haberi olmuyor iffetsiz kadının ortaya çıkıp onu suçlaması falan saçma yani tek başına yapmış etmiş kadın sonuçta adam ne yapmış ki aa ! Çok iffetli bir adam maşallah böyleleri varmıymış ya

Adam cok iffetliydi de,o yuzden mi evli barkli haliyle, gidip evli barkli kadini hamile bıraktı?
Simdi de çocuğu istemiyormus bak sen, onu tohumlarini saca saca gezerken dusunecekti.
Karisi da bu skandala ragmen adami boşamiyorsa al birini vur ötekine, tam muge anli tarzi aile modeli.

Ben de ilk okuduğumda '' Vah vah, adamın gazozuna ilaç mı attılar ki?'' diye düşündüm bir an. Ama sadece bir anlığına. Sonra aklım başıma geldi.

O hocanın eli öpülür ne haklı.

Varmış varmış... masalah iffet paçalarından taşıyor

Kadın iffetsiz ya sizin çürük bakış açınız göre, o halde adam iffetli olsaymış da kadınla ilişki yaşayıp, hamile bırakmasaymış.
Oh iyi yapmış.
Kuzu kuzu alacak üzerine çünkü soy bağı oluşmuş. O istemese de devlet baba hallediyor.
Karısının yerinde de olsam pis donuna kadar alır boşarım.

Evli bir erkek ve bir başka kadın ilişki yaşıyorsa eşine sadakat yemini olan erkek en başta suçludur, hatalıdır. Diğer kadına kötü sıfatlar kullanmanız hiç hoş olmamış.
çocuğun nasıl yapıldığını biliyoruz, hamilelik sürecini de biliyoruz. Kadın ifftesiz olsaydı hamileliğinde adamı rahatsız ederdi. Etmemiş ki adamın haberi olmamış. bir çocuğun kimliği çıkarılırken kafamıza göre anne baba ismi yazdırabiliyor muyuz bu konuda fikrim yok. Öyle olsaydı insanlar zengin kişilerin kütüklerine yazdırıverirlerdi, adamın babalığından haberi olmamasını benimaklım almadı. DNA sonucunda baba belli olur, babası o kişiyse dava açması için belli bir yaşa gelmesi gerekir mi bilmiyorum. Kabul etmek ve bakmak zorunda olur diye düşünüyorum.
O kişi iyi düşünsün, başka çocukları da çıkar mı?Hemen kadına kötü damgasını yapıştırıp işin içinden çıkmakla kurtulmuş. Yaparken iyi kadındı da çıkarına ters düşünce kötü kadın olmuş. Kadının koynuna girmeseymiş.
Madem bir iş işledin önlem al be adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…