Bu çok akıllı adamın akrabası konu sahibi başka yere konu açmışNerden anladın kız? Ben bir yer mi kaçırdım?
bu nasıl bir düşünce tarzıdır ? ''akrabam-YASAK ilişki-hamile BIRAKMIŞ-eşiyle ayrılmak istemiyor-iffetsiz KADIN''Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis
Çocuğu sanırım kendi eşinin üzerine kaydettirmiş ben de öyle anladım ama bilemeyeceğim tabi.sarmaşık ilişkilerbu nasıl bir düşünce tarzıdır ? ''akrabam-YASAK ilişki-hamile BIRAKMIŞ-eşiyle ayrılmak istemiyor-iffetsiz KADIN''
kadın kendi kendine hamile kalmamış değil mi sonuçta,yasak olduğunu bilmesine rağmen akrabanız hamile bırakmış onu,bu durumda iffetsiz olan yalnızca kadın mı oluyor? Valla çok iyi yapmış çocuğu adamın nüfusuna yazdırarak. Hem o çocuğun suçu ne,neden sahipsiz bırakılıyor? Babası olacak adam kendi zevkinin derdine düşerek kalkışmış bir işe,çocuğun suçu ne?
Burayi acikcasi ben de anlayamadim, cocuk yapilirken adamin nasil haberi olmayabilir ki
Karısını aldatırken aklı nerdeymiş erkek akrabanın acab, çocuk kendininse mecbur kabul edecek. Karısı ne diyor bu konuda. Nasıl hala evlilerYakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?