Yasak iliskiden hamile kalmak

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
Yakin erkek akrabam evli ve karsi tarafta evli ve birlikte olmuslar kadin hamile kalmis ve cocugu dunyaya getirmis ,adam esimden asla ayrilam ve o cocugu kabul etmem diyor sonucta benim haberim yoktu kadin korunmamis diyor yasa karsisinda cocugu kabul etmeme durumu varmi

Yuh artık hangi köşesinden tutsam elimde kalıcak o yüzden sadece yuh diyorum

Korunmak sadece kadının görevi değil ikiside hatalı önce bir bunu netlestirin. Adamda kadın kadar iffetsiz yani üzülürek söylüyorum çok sevdiğiniz akraba abiniz iffetsiz ve rezil bir adam . E madem kadın kocasının üzerine kaydetmiş dava falan açılmasın çocuk kadının kocasının olarak büyüsün . Ayrıca bir hata yaptı madem adam çocuğu üzerine almak zorunda iffetsizlik yapan her iki kişide cezasını çekmeli

Üşenmeden buraya da yazacam BDV deki konunuzdan gelip. İffetsiz kadın derken kadın iffetsiz de akrabanız namus temsili mi?? Erkek başka bir kadın ile yatabilir korunmak kadının görevidir. Erkek her haltı yiyebilir çocuk oldu diye Bi sorumluluğu yok sonuçta sadece sevişti.. Çocuk onu ilgilendirmez.. Bu ne saçmalık arkadaşım eşşek gibi de kabul edip alacak nüfusuna

Kabul etmeme hakkı var tabii, adam 50 kadından 50 çocuk yapsın hiçbirinde kabul etmesin. Tabii ki yasa akrabanızdan yana olur.
Şaka mısınız nesiniz, kadınların hele hele evli barklı kadınların bunu sorması da ayrı abes.

O kadar iyi biliyor kendi korunsaymış yasak ilişkilerin yumağına girinceye kadar edepsiz.
Yapmasını biliyorsa bakmasını da bilecek.

Kadın dibine kadar yanlış ama hemen kadın iffetsiz oluyor bunu yazanda bir kadın üstelik o adama sen evli barklı insansın utanmıyormuşum dermişmi acaba

Kadın dibine kadar yanlış ama hemen kadın iffetsiz oluyor bunu yazanda bir kadın üstelik o adama sen evli barklı insansın utanmıyormuşum dermişmi acaba
Acayip sinir oldum canım ya hemen kadın suçlu çocuğu üstüne geçirmiş diyor e tabi alacak üstüne bu çocuk senden yani eşşek gibi kabul edeceksin.. Sevişmek aldatmak yasak ilişki evlenmeden zina serbest ama çocuk hariç öyle mi.. Bir de diyor ki iffetsiz kadın hemen adamın üstüne yazdırmış yahu bunda yanlış ne var tabi ki öyle yapacak kadının yaptığı çok yanlış gibi anlatıyor bir de hakkını arıyor. Yüzsüz ya . Ne ala vallahi

Adam zenginse demek..

Kabul etmeme gibi bir lüksü yok. Öncelikle çocuk şuan kaydedildiği babanın üzerinden düşülmeli, soybaginin reddi davası açılması lazım. Bu davayı gerçek baba olduğunu iddia eden kişi ya da görünürde baba açabilir. Nüfustaki baba ile soybagi kesildikten sonra asıl baba ya tanıma yoluyla çocuğu tanıyacak ama anladığım üzere kendisi gönülsüz. Işte burada babalık davası gündeme geliyor. Davayı anne açabilir.

Heee korunması gereken sadece kadındı di mi?

Ay ay ay eşini de pek severmiiiisss

Yaparken çok güzeldi ama

Tü pis yazıklar olsun !!!
Nasıl korumadın !!!
Tükür kız şunun yüzüne okuma öyle boş boş

Nah.
Konuyu yazan kişinin adamın karısı olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…