• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasak sevdam

yasmin_fb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
164
0
46
İstanbul
merhaba bayanlar lütfen biri bana yardımcı olsun yasak bi aşkım var ve napcağımı bilmiyorum bana biri yardımcı olsun akıl verin bana

kim yasak?
ne yasak?
niye yasak?
azcık açıklasaydın pek güzel olurmuş

merhaba bayanlar lütfen biri bana yardımcı olsun yasak bi aşkım var ve napcağımı bilmiyorum bana biri yardımcı olsun akıl verin bana

Bir gün "yasal bir aşkınız" olursa bir başkası -sizin yaptığınız gibi- onunla "yasak bir aşk" yaşayabilir... Hayatında bir başkası olana aşık olunabilir ama onunla aşk yaşanamaz; bu, size ait olmayan bir cumhuriyete dahil olma çabasıdır ve eninde sonunda "sınırdışı" ilan edilirsiniz... :51:

yasak aşk dediğine göre evli bir adamla berabersin

gerçekten yardımmı istiyorsun hani samimi napıcam diye yoksa nasıl evden onu kparabilirim nasıl boşayabilirim diyemi ...
!!!

bakk arkadaşım
o adam eğer evliyken senle ise sen hayatında olsanda olmasanda bir başkasıyla olacak eğer kendini seviyorsan o adamdan ayrıl ... emin ol ne ahhlar ne küfürler alıyorsun kaç aile kaç insan senin ve o ş..siz yüzünden mutsuz,acı çekiyor ve hayalleri yıkılmış durumda ve de gözyaşları gece gündüz akıyor evlenmeden biriyle bunu anlaman mümkün değil

ha diyorsanki onu boşaman için yardım edelim

senin gibiler yüzünden ceza almaya niyetim yok burda durup küfür yazamıcam ama hani senin gibi biri karşımda olsa yemin ederim ne yapacağımı beyninde hayal olarak bile kuramaz kimse

evli biriyle berabersin muhtemelen.. yalnız ne konuda yardım istiyosun?? adam mı seni bırakmıyor, sen mi ondan ayrılmak istemiyorsun?? biraz daha açsan konuyu?

Birgün normal bir ilişkiniz olursa o ilişkinize 3.kişilerin dahil olabileceği ihtimalini ortaya çıkarır "yasak aşk yaşamak". Eden bulur demişler ya hani, o hesap ;)

yasak denilince benimde aklıma evli biriyle yaşadığın şeyler geliyor aklıma..

vazgeç..tamam aklını kalbini tutamadın ama sus kendinde kalsın..insanların hayatında yedek olma..bak arkadaşım evli bir adamdam aşk meşk bekleme..kandırılırsın cidden..aşk istese eşi var zaten..onunki ilgi açlılığı maymun iştahıdır..muz görmüş maymunla berabersin başka bişey değilki..
yazık valla doğru anladıysak..yani kutu kutu pensemi oynuyorlardıda araya seni kattılar??sana yazık başka değil..kendini toparla..kimsenin evliliğiylede oynama..

adı üstünde yasak aşk işte..uzak dur..inan böyle kadınlara kadın gözüyle değil halk arasında deniyorda ben demem öyle bakılıyor..sana demiyorum yanlış anlama..yaşadığın kişi görüyor onu diyorum..--YASAK!!!!!!--

yasak aşk dediğine göre evli bir adamla berabersin

gerçekten yardımmı istiyorsun hani samimi napıcam diye yoksa nasıl evden onu kparabilirim nasıl boşayabilirim diyemi ...
!!!

bakk arkadaşım
o adam eğer evliyken senle ise sen hayatında olsanda olmasanda bir başkasıyla olacak eğer kendini seviyorsan o adamdan ayrıl ... emin ol ne ahhlar ne küfürler alıyorsun kaç aile kaç insan senin ve o ş..siz yüzünden mutsuz,acı çekiyor ve hayalleri yıkılmış durumda ve de gözyaşları gece gündüz akıyor evlenmeden biriyle bunu anlaman mümkün değil

ha diyorsanki onu boşaman için yardım edelim

senin gibiler yüzünden ceza almaya niyetim yok burda durup küfür yazamıcam ama hani senin gibi biri karşımda olsa yemin ederim ne yapacağımı beyninde hayal olarak bile kuramaz kimse

kusura bakma ama çok abartmışsın gibime geldi. belki de ne biliyim din, mehzep farkıdır. belki ben çok iyi niyetli düşünüyorum ama seven iki insanın arasına kimse giremez ki. Tabi ben gerçek aşktan bahsediyorum, tek sevişmelik yalan dolan, heyecan için başlanan "aşk" diye tabir edilen ilişkilerden değil.

Evli bi adama aşık olmuşsa eğer ve o kişi de onu seviyosa, adamın mutlaka ayrılması lazım; çünkü evlilik demek iki insan birbirine göbek bağıyla bağlı demek değildir. yanlış bir evlilik yaşıyorsa insan başka birine de aşık olabilir. Zaten evliliği kutsal olarak düşünen bir insansa ve aşık da olduysa bu zaten evlilik kuramının bozulması demektir bana göre. Bu süreçte eğer aşık olan kişi evlilik yaşamını devam ettirirse tabi kendi ayılığı olur orası ayrı :) Bence mutsuz evliliktense mutlu bekarlık daha iyidir. Belki de bu yüzden evliliğe inanmıyorum. Of kafam karışmış benim konudan konuya atlıyorum yatıyım en iyisi:1:

kusura bakma ama çok abartmışsın gibime geldi. belki de ne biliyim din, mehzep farkıdır. belki ben çok iyi niyetli düşünüyorum ama seven iki insanın arasına kimse giremez ki. Tabi ben gerçek aşktan bahsediyorum, tek sevişmelik yalan dolan, heyecan için başlanan "aşk" diye tabir edilen ilişkilerden değil.

Evli bi adama aşık olmuşsa eğer ve o kişi de onu seviyosa, adamın mutlaka ayrılması lazım; çünkü evlilik demek iki insan birbirine göbek bağıyla bağlı demek değildir. yanlış bir evlilik yaşıyorsa insan başka birine de aşık olabilir. Zaten evliliği kutsal olarak düşünen bir insansa ve aşık da olduysa bu zaten evlilik kuramının bozulması demektir bana göre. Bu süreçte eğer aşık olan kişi evlilik yaşamını devam ettirirse tabi kendi ayılığı olur orası ayrı :) Bence mutsuz evliliktense mutlu bekarlık daha iyidir. Belki de bu yüzden evliliğe inanmıyorum. Of kafam karışmış benim konudan konuya atlıyorum yatıyım en iyisi:1:

abattığını demişsin ama benzer youm yapmışsın arkadaşım dalgın günündemisin:1::1: yani o arkadaş eğer doğru anlayıpta dediyse son dediklerinde haklı ama..yani onun için yarım istenmezki:)) ya konu sahibi yok ortalarda ama bana herkes doğru anlamış gibi geliyor valla..evli birinin aşık olması bana tiksindirici geliyor..boşansın ne yaparsa yapsın yani..konu sahibi sevilseydi yada gerçekten dürüst biri için yardım isteseydi zaten adam boşanır onu alırdı haksızmıyım??konu sahibi bence hata yapıyor çok..kadınları böyle maşa etmesinler yaa:43::43:

konu sahibi konuyu açmış bi tane soruya bile cvp vermemiş çoğunlukla herkezin düşüncesi aynı evet eğer evli bir adamla beraberse gerçekten çok tiksindirici :47:

arkadaslar lutfen bana yardim edin.. benim de bir yasak askim var.. benim bir sevgilim var sadece cikiyoruz nisanli falan degiliz ama baska birine asik oldum.. sevdim resmen nasil oldu bilemiyorum.. yasak askim da beni seviyor.. ama ben hic birsey yapamadigim icin yasak askim mecburen uzaklarda simdi. ailemin de baskisi cok yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal.. cok bunaldim.. sevgilimden ayrilmami istedi benimle ol dedi ama yapamadim vicdan azabi cekerdim cunku.. sizce yanlis mi yapmisim.. ama yasak askimi kaybettim.. cunku o sevdigimi baska biriyle paylasamam dedi ve benden uzakta...cok ozluyorum aklim onda halaa....unutamiyorum..

arkadaslar lutfen bana yardim edin.. benim de bir yasak askim var.. benim bir sevgilim var sadece cikiyoruz nisanli falan degiliz ama baska birine asik oldum.. sevdim resmen nasil oldu bilemiyorum.. yasak askim da beni seviyor.. ama ben hic birsey yapamadigim icin yasak askim mecburen uzaklarda simdi. ailemin de baskisi cok yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal.. cok bunaldim.. sevgilimden ayrilmami istedi benimle ol dedi ama yapamadim vicdan azabi cekerdim cunku.. sizce yanlis mi yapmisim.. ama yasak askimi kaybettim.. cunku o sevdigimi baska biriyle paylasamam dedi ve benden uzakta...cok ozluyorum aklim onda halaa....unutamiyorum..

sevgilinden ayrıl yasak aşkına koş nokta.

sevgilinizde sizi sarıp sarmalasaymış başka birine ilgi duymazmışsınız..kırmadan incitmeden ayrılın,bir başkasına aşığım demeniz gerekmiyor..yürmüyor deyin,içimde bişiler bitti deyin..ama çok ilgi ve sevgili biriydiyse o zaman işin zor tabii çocuk dicekki suçum ne..

hatalısın tabiiki,birini kandırıyorsun ötekini kaybetmek üzeresin..

Son düzenleme:
her insan her insana aşık olabilir, bunda ne var ki?
yani bi adamın evli olması çok çekici çok karizmatik olmasını engellemiyor ve malesef aşk ''evet bu doğru adam buna aşık olmalıyım'' diye kendi yarattığımız bi kavram değil. konu sahibini savunmuyorum yaptıgı yanlış sevgilisi var cünkü, ayrılmalıydı, yasak aşk dediği adamla birlikte olsa da olmasa da. aklı onda cünkü... adam çat diye eşini boşayamaz, arada resmiyet var, dahası adam da acaba aşık mı bunu bilemeyiz. adamın tavrı pek hoşuma gitmedi evet.
evlenmeden anlayamazsın denmiş fakat, eşimi benden daha çok mutlu edecek biri varsa, biri eşimin kalbini benden daha çok çarptırabiliyosa, eşimi ben değil o hakediyordur. ben böyle bi durumda hiç sorun çıkartmadan boşanırım. eşim benden boşanmadan onunla gizli saklı ilişki yaşıyorsa bu durumda tabiki suçlu.
ama konu sahibi, bu adam boşansın diye uğraşırsa ben hiç kızmam
kimse durduk yerde karısını boşamaz çünkü.

Back
X