Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bayanlar lütfen biri bana yardımcı olsun yasak bi aşkım var ve napcağımı bilmiyorum bana biri yardımcı olsun akıl verin bana
merhaba bayanlar lütfen biri bana yardımcı olsun yasak bi aşkım var ve napcağımı bilmiyorum bana biri yardımcı olsun akıl verin bana
yasak aşk dediğine göre evli bir adamla berabersin
gerçekten yardımmı istiyorsun hani samimi napıcam diye yoksa nasıl evden onu kparabilirim nasıl boşayabilirim diyemi ...
!!!
bakk arkadaşım
o adam eğer evliyken senle ise sen hayatında olsanda olmasanda bir başkasıyla olacak eğer kendini seviyorsan o adamdan ayrıl ... emin ol ne ahhlar ne küfürler alıyorsun kaç aile kaç insan senin ve o ş..siz yüzünden mutsuz,acı çekiyor ve hayalleri yıkılmış durumda ve de gözyaşları gece gündüz akıyor evlenmeden biriyle bunu anlaman mümkün değil
ha diyorsanki onu boşaman için yardım edelim
senin gibiler yüzünden ceza almaya niyetim yok burda durup küfür yazamıcam ama hani senin gibi biri karşımda olsa yemin ederim ne yapacağımı beyninde hayal olarak bile kuramaz kimse
kusura bakma ama çok abartmışsın gibime geldi. belki de ne biliyim din, mehzep farkıdır. belki ben çok iyi niyetli düşünüyorum ama seven iki insanın arasına kimse giremez ki. Tabi ben gerçek aşktan bahsediyorum, tek sevişmelik yalan dolan, heyecan için başlanan "aşk" diye tabir edilen ilişkilerden değil.
Evli bi adama aşık olmuşsa eğer ve o kişi de onu seviyosa, adamın mutlaka ayrılması lazım; çünkü evlilik demek iki insan birbirine göbek bağıyla bağlı demek değildir. yanlış bir evlilik yaşıyorsa insan başka birine de aşık olabilir. Zaten evliliği kutsal olarak düşünen bir insansa ve aşık da olduysa bu zaten evlilik kuramının bozulması demektir bana göre. Bu süreçte eğer aşık olan kişi evlilik yaşamını devam ettirirse tabi kendi ayılığı olur orası ayrı :) Bence mutsuz evliliktense mutlu bekarlık daha iyidir. Belki de bu yüzden evliliğe inanmıyorum. Of kafam karışmış benim konudan konuya atlıyorum yatıyım en iyisi![]()
arkadaslar lutfen bana yardim edin.. benim de bir yasak askim var.. benim bir sevgilim var sadece cikiyoruz nisanli falan degiliz ama baska birine asik oldum.. sevdim resmen nasil oldu bilemiyorum.. yasak askim da beni seviyor.. ama ben hic birsey yapamadigim icin yasak askim mecburen uzaklarda simdi. ailemin de baskisi cok yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal.. cok bunaldim.. sevgilimden ayrilmami istedi benimle ol dedi ama yapamadim vicdan azabi cekerdim cunku.. sizce yanlis mi yapmisim.. ama yasak askimi kaybettim.. cunku o sevdigimi baska biriyle paylasamam dedi ve benden uzakta...cok ozluyorum aklim onda halaa....unutamiyorum..
arkadaslar lutfen bana yardim edin.. benim de bir yasak askim var.. benim bir sevgilim var sadece cikiyoruz nisanli falan degiliz ama baska birine asik oldum.. sevdim resmen nasil oldu bilemiyorum.. yasak askim da beni seviyor.. ama ben hic birsey yapamadigim icin yasak askim mecburen uzaklarda simdi. ailemin de baskisi cok yukari tukursem biyik asagi tukursem sakal.. cok bunaldim.. sevgilimden ayrilmami istedi benimle ol dedi ama yapamadim vicdan azabi cekerdim cunku.. sizce yanlis mi yapmisim.. ama yasak askimi kaybettim.. cunku o sevdigimi baska biriyle paylasamam dedi ve benden uzakta...cok ozluyorum aklim onda halaa....unutamiyorum..