Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demedim aslinda cok karambole oldu. Benim sorum ciddeb unutmaya yonelikti gittim bile ama yok olmuyor zaman duruyor sanki. Nefesim kesiliyoAmma da saçma yahu. Kardeşi öptü diye ne hemen çıkıyorsunuz madem kardeşi sevmiyorsunuz ittirip tokat filan atsaydınız. Kusura bakmayın ama çok saçma abiyi seviyorsunuz ama abi size bakmıyor bari kardeşle çıkayım demişsiniz...
Sacmaliosun :) abisi istemezse diye kardesine karsilik vereyim dedin yani :) yani sevdigini elde edemiosan elde ettigini sev:))Hatam var yok diyemem. Ama kardesinin asik oldugu bi kiZi abi napsin. Yesilcam degil. Hayatin gercegi ergen de degiliz. Baya acidan icim icimi kemiriyo.
sanırım tam olarak konu sahibi onu kastediyor sevgilisinin abisine bastan beri cok asıkmısArkadaşının abisine mi aşık olmak imkansız? Ben bunun neresinde imkansızlık var vallahi anlayamadım aşk romanlarını fazla mı okuyorsunuz fazla melankolik bir yapınız mı var bilemiyorum.
Edit: Ha sevgilinin abisine mi aşıksın? Çok karışık anlayamadım bir daha düzeltirsen sevinirim.
sanırım tam olarak konu sahibi onu kastediyor sevgilisinin abisine bastan beri cok asıkmıs![]()
Çocuk öpmüş bunu buda ekstra düşünce yapısıyla artık onun helaliyim demiş olmalıKardeşiyle neden sevgili olduğunuzu anlatır mısınız?
Karambol derken?Opusmedik,optu aramiz iyiydi ama o isigi yakmadim. Tepki verdim kalktim. Kizdim sonra cok ozurler diledi abisine ailesine bahsetnis benden. Sonrasi karambole gelisti
Sanirim oyle dusundum:)Çocuk öpmüş bunu buda ekstra düşünce yapısıyla artık onun helaliyim demiş olmalı![]()
İyi de sevmediği bir insanla nasıl sevgili olabiliyorsun ki nasıl sarılıyorsun nasıl öpüyorsun yani tarif etme tabi de içi almaz insanınSanirim oyle dusundum:)
İnanır mısınız ilk kez birinin profiline girip işine baktım.Bu arada isimle ilgili yorumlari kendinize saklarsaniz sevinirim.
Hmm terzi kendi söküğünü dikemezmiş yani bugün de bunu anladık tekrardan :)Bu arada isimle ilgili yorumlari kendinize saklarsaniz sevinirim.