• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasak..

Amma da saçma yahu. Kardeşi öptü diye ne hemen çıkıyorsunuz madem kardeşi sevmiyorsunuz ittirip tokat filan atsaydınız. Kusura bakmayın ama çok saçma abiyi seviyorsunuz ama abi size bakmıyor bari kardeşle çıkayım demişsiniz...
demedim aslinda cok karambole oldu. Benim sorum ciddeb unutmaya yonelikti gittim bile ama yok olmuyor zaman duruyor sanki. Nefesim kesiliyo

Hatam var yok diyemem. Ama kardesinin asik oldugu bi kiZi abi napsin. Yesilcam degil. Hayatin gercegi ergen de degiliz. Baya acidan icim icimi kemiriyo.
Sacmaliosun :) abisi istemezse diye kardesine karsilik vereyim dedin yani :) yani sevdigini elde edemiosan elde ettigini sev:))

Birde cat diye opmek ne ya:) bu cesareti nasil alio? Ayni anda ikisine mi yesil isik yaktin? Opusurjen karsilik verdinde kendinj borclu mu hissettin yoksa :)))

Arkadaşının abisine mi aşık olmak imkansız? Ben bunun neresinde imkansızlık var vallahi anlayamadım aşk romanlarını fazla mı okuyorsunuz fazla melankolik bir yapınız mı var bilemiyorum.

Edit: Ha sevgilinin abisine mi aşıksın? Çok karışık anlayamadım bir daha düzeltirsen sevinirim.
sanırım tam olarak konu sahibi onu kastediyor sevgilisinin abisine bastan beri cok asıkmıs:deli:

Gene yazmadan geçmeyeceğim başlık yasak olunca insanlar dünkü konunuzda neler düşündüler yani bunun neresi yasak?
Kardeşle evli olsanız anlardım yasak demenizi ama bilemiyorum kusura bakmayın da saçma baya hayatı siz kendinize zorlaştırmışsınız.
Madem kardeşi sevmiyorsunuz ayrılın hatta ben olsam apartmandan taşınırdım.

Opusmedik,optu aramiz iyiydi ama o isigi yakmadim. Tepki verdim kalktim. Kizdim sonra cok ozurler diledi abisine ailesine bahsetnis benden. Sonrasi karambole gelisti

sanırım tam olarak konu sahibi onu kastediyor sevgilisinin abisine bastan beri cok asıkmıs:deli:

Ha şimdi anlaşıldı teşekkürler. :) Konu sahibi senin bence yoğun bir özgüven problemin var ciddiyim. Zamanında kendini hiç beğenmiyormuşsun, sonradan düzeltmelere gitmişsin ama hala o özgüvensizliğini aşamamışsın. İlk ilgi gösteren insana da kapılmışsın hoşuna gitmiş bu ilgi, ancak aradığın tutkuyu bulamadığın için abi daha çekici gelmiş. Toplumda da kardeşi bırakıp diğer kardeşle ilişkiye başlamak hoş karşılanmayacağından imkansızı sevme yolunda iyice saplantılı bir hale bağlamışsın. Bu çocuğun abisi değil de arkadaşı olsaydı belki de bu kadar takık olmayacaktın. Ben ciddi ciddi psikoterapiye başlamanı tavsiye ediyorum.

Telefondan yaziyorum azizligine ugruyorum kusura bakmayin. Yanlis anlamissiniz.abisine ben yillardir asigim. Once kardes sonra abiye asik olmadim yani.

Opusmedik,optu aramiz iyiydi ama o isigi yakmadim. Tepki verdim kalktim. Kizdim sonra cok ozurler diledi abisine ailesine bahsetnis benden. Sonrasi karambole gelisti
Karambol derken?
Ne oldu da ilişki yaşıyorsunuz.
Biri beni aydınlatsın,nasıl karambol olır.
Karambol anlık değil midir?
Siz diyemediniz mi ben senden hoşlanmıyorum,olmaz diye.

Tekrar soruyorum cidden psikoloji okudunuz mu?
Zerre inanmıyorum şuan size.

Bu arada isimle ilgili yorumlari kendinize saklarsaniz sevinirim.

Bu arada isimle ilgili yorumlari kendinize saklarsaniz sevinirim.
İnanır mısınız ilk kez birinin profiline girip işine baktım.
Bu kadar alakasız olamaz.
Memleketin psikologları bu halde olursa vay halimize.

Yorumlarımı kendime saklayacağım,vakit kaybı oldu bu 'yasak' muhabbeti.

Isle ozel hayati karistirmak derler buna. Kurumsal bir sirkette destek veriyorum. Isim iyi takmayin kafaniza bunlari.

Back
X