• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasak..

İkisindende uzak duracaksın en mantıklısı bu kardeşiyle beraberken sürekli abisi burnunun dibinde olacak... Kapat bu sayfayı açmamak üzere bu iş olmaz !!!

vallahi zor durumdayim berbat telefon bu konuda :) anlasilmayan noktalari aydinlatabilirim
Telefona suçu niye atıyorsun yahu?
Gerekli yerlerde noktalama işaretleri kullanılsa ve olaylar güzelce anlatılsa anlaşılmayacak konu olmaz.
Kaç kişi anlamamış sence de suç telefonun mu o telefonu kullananın mı?

Telefona suçu niye atıyorsun yahu?
Gerekli yerlerde noktalama işaretleri kullanılsa ve olaylar güzelce anlatılsa anlaşılmayacak konu olmaz.
Kaç kişi anlamamış sence de suç telefonun mu o telefonu kullananın mı?
bende konulari telefondan yaziyorum daha hic anlamayan olmadi

Nasıl bir karambol bu acaba? Tam sizin için üzülücem bi gülme geliyo. İnsan basit bi durumu bu kadar saçma sapan hale getirir yani. Zamanında iki yakın arkadaşın arasında kalmak şeklinde başıma geldi aynısı, hiç de karambole gelmedim yokluktan e o olmazsa bu olur demedim yani...

Pskolojisi bozuk demek dogrumu bilemedim kizlar asktan sacmalamıs sanirsam yakin olayim derken göz cıkarmıs hatun

Konum nedense kapatilmis. Geyik amacli acmamistim. Bu surectede uyuyakalmisim lnsani ihtiyac.

Tum yorumlariniza gercekden tebessum ettim.

Cok uzun bi hikaye kisa tutmaya ozen gostericem.
Kendisi ne akrabam,unlu,sabikali, yada hastam degil. Kendisi ayni apartmanda oturdugumuZ. Birlikte cok cok zaman gecirdigim arkadasim. Ikimizde bekariz. Onu tanidigimda hayatimda hic kimse yoktu. Ilk goruste askti toydum,korkuyordum. Onun o yillarda sevglileri geldi gecti. Ben sisman dis teli olan kizdim. Sonra cok zayfladm telleeer cikti. Yurtdisina ciktim orda gecirdim degismimi. Dondugumde acilmakti niyetim artik ozguvenim tamdi. Acilamadim daha cok gorusmeye basladik arkadsca. Birlikte spor basket deniz kearinda sarkilar ortak arkadas grubu derken. Bigun kardsiyle oturuken optu beni. Beynimden vuruldum. Dahasi abisine bana asik oldugunu aciklamis zoraki bir iliski temeli atildi. Oysaki okadar emindim ki artik duygularin karsilikli oldugundan bunla ilglide size bi kac ornek vericem sora. Gecenlerde dugune gittik apartmandan birinin. Ve dans ederken tam "sevglimle" abiside kiz kardesiyle hadi krdesmle dans edicem dedi. Ve biz kaldik el ele nasi gidiyo dedi iyi dedm.. Ya senin dedm iyi dedi.. Sonra arka planda calan sarkiyla goz goze geldik cevirdim yuzumu. Sarki soylesene dedim. Bakti gozumun icin o masmavi derin gozleriyle. Tamam dedi. Ve ne sen leylasin nede ben mecnun...

zoraki sevgili nasıl olunuyor?
öpünce yapıştırıverseydiniz tokadı tavrınız belli olurdu zaten.
abisine aşıkken kardeşiyle çıkarsan yasak değilde imkansız olur işte böyle .
kendim ettim kendim buldum şarkısınıda siz ona söyleseydiniz keşke..

Ayrıl evet ama abisiylede olmaz . Yoksa korkundanmi ayrılamıyorsun abisiyle bag kopar diye ? Ailenin haberi varmi

Back
X