Konum nedense kapatılmış. Geyik amaçlı açmamıştım. Bu surectede uyuyakalmışım lnsani ihtiyaç.
Tüm yorumlarınıza gerçekten tebessüm ettim.
Çok uzun bi hikaye kısa tutmaya özen göstericem.
Kendisi ne akrabam,ünlü,sabıkalı, yada hastam değil. Kendisi aynı apartmanda oturduğumuz, Birlikte çok çok zaman geçirdiğim arkadaşım. İkimizde bekarız. Onu tanıdığımda hayatımda hiç kimse yoktu. İlk görüşte aşktı, toydum,korkuyordum. Onun o yıllarda sevgileri odu. Ben şişman,diş teli olan bir kızdım. Sonra çok zayıfladım teller çıktı. Yurtdışına da çıktım orda geçirdim değişimimi. Döndüğümde açılmaktı niyetim artık özgüvenim tamdı. Açılamadım, daha çok görüşmeye başladık, arkadaşça. Birlikte spor basket deniz kenarında şarkılar ortak arkadaş grubu falan filan derken. Birgün kardeşiyle otururken beni öptü. Beynimden vuruldum. Dahası abisine, bana aşık olduğunu açıklamış, zoraki bir ilişki temeli atıldı. Oysaki okadar emindim ki artık duygularının karşılıklı olduğundan bunla ilgili de size bi kaç örnek vericem sonra. Geçenler de düğüne gittik, apartmandan birinin. Ve dans ederken "sevgilimle", abisi de kız kardeşiyle dans ediyordu. Erkek arkadaşım hadi kardeşimle dans edicem dedi. Ve eş değiştirdik, biz kaldık el ele nasıl gidiyor dedi, iyi dedim.. Ya senin dedim, iyi dedi.. Sonra arka planda çalan şarkıyla göz göze geldik çevirdim yüzümü. Şarkı söylesene dedim. Baktı gözümün içine o masmavi derin gözleriyle. Tamam dedi. Ve ne sen leylasin nede ben mecnun...şarkısını söylemeye başladı.