Merhaba arkadaşlar
Eşimin telefonuna bakarken yasaklı siteleri açan bi program yüklü olduğunu gördüm
3 senelik evliyi bu 3 içinde toplasanız 20 defa ilişkiye girmişsizdir.
Anlamadığım bi konu var ya ben abartılıyorum ya görmek istemiyorum..
Emzirmeyi kestikten sonra göğüslerim hamur gibi oldu eşim hiç dokunmuyor emzireiğimde bile dokunmuyordu beni hiç düşünmüyor kendi isteyince işini görür biter. Ben nerde yanlıs yapıyorum ne zaman yaklaşsam Yen'i gelin gibi ya karnı ağrıyor ya başı söylediğimde asla kabul etmiyor üstelik sinirleniyor ben suçlu çıkıyorum artık yaklaşmak istemiyorum bi evladımız var 2yaşıns girecek ona iyi bir baba ama bu sekilde ne olacak bilmiyorum
3 senede 20 kez çok aşırı az. her çiftin yapısı düzeni farklıdır ama bu gercekten çok az.
bazı çiftler ayda 20 kez bazısı 10 kez beraber olur ama sizin 2 ayda bir gibi gözüküyor. ciddi bir anormallik var. en başından beri mi böyleydi? ikiniz için de ilk miydi?
eşinizin isteksiz olması için bi kaç sebep geliyor aklıma
1. bi şekilde gururu kırılmış olabilir.
cinsellik sırasında onu yetersiz gördüğünüzü ima ettiyseniz boyut süre vs olabilir ya da kötü kokmak kilo kas durumuna yorum olabilir
ya da cinsellik dışında geçim konusunda ya da tamamen başka bi konuda kendisini yetersiz hissetmesine sebep olcak bi sorun olabilir. o yüzden kendisini size yetebilir görmüyor sizi mutlu etme cabasina girmekten kaçıyor olqbilir.
2.si sizin fiziki ruhsal durumunuz.
en başta temizlik beden kokunuz kilo durumunuz ve ruh haliniz. genelde yakınan düşük enerjili ve kendine güvensiz haldeyseniz onu da çok cezbetmiyor olabilir durumunuz.
3.su de adamın cidden metabolizması budur. hiç bu taraklarda bezi yoktur dicem ama o siteleri araması anlamına geliyor ise gerçekten o uygulama bu konularla alakası olduğunu gösteriyor. tatmin etme biçimi sapmış bu durumda.
bence kendinizi sorgulayın. temizlik ruh hali kilo durumunuzu en cazip hale getirin. kendinizle barışıksanız ve seksi buluyorsanız kendinizle ilgili süreç tamamdır. bundan sonra eşiniz yine de uzaksa o zaman eşinizi doktora gitmeye ikna edebilirsiniz. sizi tatmin etmiyorsa eşinizi bu sebeple boşama hakkınız var islam hukukunda. araştırabilirsiniz.