E adı üstünde uzlaştırmacı.Peki uzlastirmaci suçlu tarafı arayıp şerefin namusun üstüne soz veriyor musun diye sorar mı. 1 saat beni ikna etmeye çalışır mi
bunu hıcbır savcı yapmaz o uzlastırmacıdır mahkeme oncesı uzlastırmacılar devreye gırerMerhaba iyi akşamlar, yasal süreçlerle ilgili bir sorum olacaktı.
Daha önce evli bir adamın beni rahatsız etmesi üzerine onu savcılığa verdim, ve dava sonucu haklı bulunan taraf ben oldum. Artık benlik bir durum kalmadığıni sanıyordum, geçende beni savcı aradı uzlaşma için sizi ofisime bekliyorum dedi. bende gittim bir şekilde görüştük. Ama tuhaf olan savcı bu adamı affetmem için çok çabaladı insanız hepimizin zaafı var hataları var bir kereye mahsus affedin onu, dedi ve adamı arayarak sesini hoparlöre aldı namusun şerefin üzerine yemin ediyor musun bir daha rahatsız etmicegine dedi adam da söz verdi ama ben bu savcıdan şüphelerim ve uzlaşmayi kabul etmedim. İşte kabul etmezseniz mahkemede onunla yuzyuze gelirsiniz ben sizi düşünüyorum başınız ağrımasın diye vazgeçin diyorum dedi, bende ona benim mahkemelik. Bir isim yok kendisi haksız bulunduğu için hakim karşısına çıkacak onu affedemem benm can güvenliğim hersey den önem li dedim.. adam 1 saat beni ikna etmek için uğraştı ama başarısız oldu, açıkçası para ile savcıyı tuttuğunu düşünüyorum içime bir şüphe girdi,,,
Savcı değildir o uzlaştırmacı kişidir
Savcı oldugunu o mu söyledi size yoksa siz mi savcıdır dediniz
Dava başına ücret alıyorlar o yüzden sizi ikna etmeye çalışıyor
Kabul etmemekle iyi yapmışsınız
Güzel ülkemde bir sürü hukuk mezunu genç, üç kuruşa çalışırken ya da işsiz kalırken aldıkları kısa bir kursla ve adiyeden adam ayarlayarak dosya almayı garantiledikten sonra hukuk hakkında birşey bilmeyen adamları uzlaştırmacı atayınca böyle oluyor, cinsel taciz doyasında kadını dava edersen o adamı bir daha görürsün sıkıştırmak bu ülke adaleti hakkında ne duyarsan şaşırmam diyorum ama gene şaşırtmayı başarıyorlar.
Peki bisey sorabilir mym.. Ben haklı bulundum ve mahkemeye cikacahimi düşünmüyorum böyle bjsey doğru mu
Uzlaşmacı savci olmaz ayni durum benimde basima geldi muhasebeciydi adam bana sordu pisman o ikna edin diye sölemiş ama karar senin dedi bana hic sesi cikmadi ki durusmaya sen degil avukat gidiyor istemezsen eğer.Merhaba iyi akşamlar, yasal süreçlerle ilgili bir sorum olacaktı.
Daha önce evli bir adamın beni rahatsız etmesi üzerine onu savcılığa verdim, ve dava sonucu haklı bulunan taraf ben oldum. Artık benlik bir durum kalmadığıni sanıyordum, geçende beni savcı aradı uzlaşma için sizi ofisime bekliyorum dedi. bende gittim bir şekilde görüştük. Ama tuhaf olan savcı bu adamı affetmem için çok çabaladı insanız hepimizin zaafı var hataları var bir kereye mahsus affedin onu, dedi ve adamı arayarak sesini hoparlöre aldı namusun şerefin üzerine yemin ediyor musun bir daha rahatsız etmicegine dedi adam da söz verdi ama ben bu savcıdan şüphelerim ve uzlaşmayi kabul etmedim. İşte kabul etmezseniz mahkemede onunla yuzyuze gelirsiniz ben sizi düşünüyorum başınız ağrımasın diye vazgeçin diyorum dedi, bende ona benim mahkemelik. Bir isim yok kendisi haksız bulunduğu için hakim karşısına çıkacak onu affedemem benm can güvenliğim hersey den önem li dedim.. adam 1 saat beni ikna etmek için uğraştı ama başarısız oldu, açıkçası para ile savcıyı tuttuğunu düşünüyorum içime bir şüphe girdi,,,
Daha önce başka bir konudan davam vardı. İlk duruşmaya mecburen çıkıyorsun. Sonra avukatın katılabilir o da varsa tabi.Uzlaşmacı savci olmaz ayni durum benimde basima geldi muhasebeciydi adam bana sordu pisman o ikna edin diye sölemiş ama karar senin dedi bana hic sesi cikmadi ki durusmaya sen degil avukat gidiyor istemezsen eğer.
Ben çıkmadım bilemem ama can guvenligim yokdiyerek uzaklastirma aldirmistim beni ilk durusmaya cagirmadilar 2.de de onunla birlikte almadilar.Daha önce başka bir konudan davam vardı. İlk duruşmaya mecburen çıkıyorsun. Sonra avukatın katılabilir o da varsa tabi.
Daha henüz sorusşturma aşaması bitmiştir, yani adamın sizi rahatsız ettiği kesinleşmiştir. Ama şimdi kovuşturma aşamasına geçilecek yani dava kısmına. Siz şikayetçi olarak davalara gitmek zorundasınız tabi ki, gitmek istemiyorsanız bir avukat tutun.Peki bisey sorabilir mym.. Ben haklı bulundum ve mahkemeye cikacahimi düşünmüyorum böyle bjsey doğru mu
evet mahkemede yüz yüze geleceksiniz. Duruşmalara katılmazsanız davanız düşerHayır kendisi savcı olduğunu söyledi, ama kabul etmezseniz o şahısla mahkemede yuzyuze geleceksiniz dedi ben buna da inanmadım ama yine de böyle bisey var ki mrk ediyorum
Özel değilse polis size nasıl ulaştı ve nasıl taciz etti? Yahu bu insanlar bunun suç olduğunu bilmiyor mu, neden kendilerini küçük düşürüyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?