ay ben bu sigaradan nefret ediyorum katil olcam ya o derece nefret ediyorum:S ve cogu yer uygulamiyo. bahce, acik teras gibi adlarla cafelerinde sigara icilmesine izin veriyolar. sikayet edilcek numarayi da bilmiyorum ki ariim.
bu yasağın uygulanmadığı bir yere rastlamadım mersin de canım.
burda sigara içmek isteyen insanlar direkt mekanın kapısına çıkıyor.
çıkmazsa eğer garsonların çok defa insanları uyardığını gördüm.
şikayet için de 155 aranıyor. polis ve zabıta tutanak tutuyor.
İzmir , sokakları anason kokan memleketim ... Rakı&balık&roka vazgeçilmezi buranınaa şimdi böyle yazıyorum diyede alkolik sanmasın kimse bizleri O yüzden sigara tüketimi çok fazla..
Ve uyulmuyor burada çoğu yerde sigara kuralına.. Sigara kullanan biri olarak bende sinirleniyorum uyulmamasına. çunki beni bile rahatsız ediyor kışın kış günü yeleken yeleken camekanlar , dumandan oluşan sis bulutları..
valla bu yasa hepten kötü oldu, sigara içenler en güzel balkonlarda bahçelerde otururken, içmeyenler kapalı yerlere tıkılıyor
yolda bile yürüyemiyosun çarşıda, güya açık hava ama önündekinin arkandakinin dumanından içmiş kadar oluyosun
şu tabelalardaki numaralar işe yarıyor mu acaba, onu arasanız
benim bulunduğum yerde yasağa uyulmadığına rastlamadım mekanlarda
Maalesef... Umarım yanlış anlaşılmadım esencim, yani sigara kullanıyorsunuz diye tabii ki 2. sınıf vatandaş gibi davranılmayacak sizlere ama bizi de hepten buna mahkum etmeleri sinir bozucu
O dediklerimi saymıyorum bile chess, yeter ki uyulsun yeter ki uyulsun da biz içeride tıkılı kalalım
Kötünün iyisi hesabı :95:
O bile yok ki çoğu yerde
bi anda olmaz arkadaslar yavas yavas olacak....
eskiden otobuslerde devlet dairelerinde içilirdi...bunu aştık sıra bunda..unutmayalım biz gelenek göreneklerine baglı bir toplumuz bir anda kopamayız(!)
Hamileyim ve pasif içiciyim .yeminli mali müşavirin yanında çalışıyorum . Sevgili patronum burası benim özel bürom diyerek sigarasını purosunu tüttürüo . Müdür ve diğer elemanlarda aynı şekilde.Herkes bi yerden yakıo .Eskiden kahvehanelerde olan dumanlı ve pis kokulu hava şuan benim çalıştığım işyerini sarmış durumda.Sürekli camı kapıyı açıp havalandırmk istesekte fayda etmiyor .Bir kişi dudak tiryakisi birini söndürmeden diğerni yakıo . İnsanlar kesinlikle çok ama çok bencil.Kimsenin sigara içerek kendine zarar vermesi beni ilgilendirmez .Herkes özgürdür içebilri ama içmeyen insanlarada saygı göstermeleri gerekiyor.hamile olmadan önce bu kadar problem etmiyordum ama şimdi doğmamş bebeğime zarar veriyorlar resmen .
Dumansız hava sahası istiyorum
gelenek görenekle sigaranın ne alakası var canım, saygı meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?