Yasaların hayatımızdaki yeri ve bilinçlilik

Senin için çok üzüldüm.
Yok artık ya, nasıl hamileyken sen; bu kadar duyarsız olabiliyorlar?
Terbiyesizler cidden

Umarım bir gün bıraktırırsın canım

Bunu bir sigara içenden duymak çok güzel...
Umarım bir gün sigarayı bırakırsın canım. :92:

bi anda olmaz arkadaslar yavas yavas olacak....
eskiden otobuslerde devlet dairelerinde içilirdi...bunu aştık sıra bunda..unutmayalım biz gelenek göreneklerine baglı bir toplumuz bir anda kopamayız(!)

İnşallah :13:

İyi yapıyosun az bile öylesine

İnanamıyorum ya... O zaman şikayet etmesek de olur bu ne böyle :95:
Fenerbahçe'de çok ünlü bir mekanı ben de şikayet ettim vaktiyle ama sonuç vermedi.
Neymiş para yediriyorlarmış yetkili mercilere, oradan sonuç çıkmazmış

Ben de bu merete fena halde bağımlı biri olarak yasaktan dolayı mutsuzum. Güzel bir mekanda kahvemin yanında tüttürememek acaip şekilde sinirlerime dokunuyor
Maalesef... :95:
güzel ülkemde hangi yasağa/yasaya uyuyorlar ki buna uyulsun:94:
her şeyi işlerine geldiği gibi yapıyorlar

Of of zhebanim... :44:
Teşekkür ederim canım ama biz dışlanan kısımız bu toplumda, yasaklara uyuyoruz çünkü
Bilemiyorum ama bu çok ciddi bir sorun çözümü bulunmazsa nolacak bilemiyorum, dışarı çıkmak artık fobi oldu.
Saçlarımı koklayıp sigara kokusunu almaktan gına geldi of

Olmak zorundayız artık sanırım... :44:

bende yasa cıktıgından beri kapalı alanlarda sigara icildigine rastlamadım tabiki kapalı bir alanda icilmemesi gerek havasız neticede ama belli bir kısmı acık yerler var mesela oralarda sorun olmuyor bence...ben sigara kullanmıyorum ama sigara kullananlarında bu ozgurlugune cok fazla mudahale etmemek gerekiyor bence sigara icilen ve icilmeyen diye yerler olmalı mekanlarda varmı bilmiyorum rastlamadım hic...

Son düzenleyen: Moderatör:
yasak sakaryada uygulanıyor , en azndan ben uygulanmadıgına sahıt olmadım suana kadar
ama mesela oyle bıseyle karsılassam : uyarırım , baktım takmıyorlar mı sıkayet edıcegımı soylerım yıne mı takmıyorlar ararım 155 i tutanak ıcın cagarırım akılları baslrına gelır ..

hıckımsenın ınsanların sağlıgıyla oynamaya hakkı yok . aman bır sıgara dumanı ıste dememk lazım
ayrıca iğrenç kokuyo ya nefes alamıyorum kokusu uzaktan bıle gelse ..

Şu sigaralar tamamen yasaklansa çok mutlu olucam, gerçekten.

Sakın yasakları savunan biri olduğumu düşünmeyin ama bu ülkede sigara yasağına ihtiyaç var. Hatta kökünden kaldırılmasına ihtiyaç var.

Ben otobüs durağında beklerken sigarasını üstüme üstüme üfleyen insanlardan bıktım.

Ben kafede otururken sigarasını üstüme üstüme üfleyen insanlardan bıktım.

Sigara içenlerin hakkı varsa benim de var.

Alerjik astımı olan biri olarak gerçekten sigara kokusundan rahatsız oluyorum.

Kibarca uyarınca anlamıyorlar, sana ne diyorlar.

Ben pasif içici olmak istemiyorum.

Ben başkaları yüzünden nefes darlığı çekmek istemiyorum.

Ben dolmuşa, otobüse bindiğimde yanımda yürüyen kültablaları otursun istemiyorum.

Ben sigara içen insanlar biraz da içmeyenleri düşünsün istiyorum !!

Çok şey istediğimi de sanmıyorum.

Sigara kullanmıyorum , ki yanımda da içilmesinden nefret ediyorum!
Ne yazıkki bizimde iş yerinde uyulmuyor , neden ? Çünkü müşterileri kırmamak için
Ama bu iş böyle olmaz ki .
Bir kafeye gidiyorsun orda sigara içmek yasakken , o cafenin yanındaki büfede sigara satılması yasak değil ama
Bende işletme sahibi olsam bende uymazdım bu kurala, böyle saçma yasamı olur..
Sigara satmak yasak değilken , sigara içmekmi yasak olacak..

Arkadaşlar herşey bir yana polisin bunu anlamamazlıktan gelmesi çok acı.
Hangi üst mercilere başvurabiliriz şikayet için? :26:

Arkadaşlar herşey bir yana polisin bunu anlamamazlıktan gelmesi çok acı.
Hangi üst mercilere başvurabiliriz şikayet için? :26:

bak bunu bende merak ediyorum bu cezayı kim kesecek, sanırım polis değil ama:26:

Sigaranın açık alanda bile yasaklanması gerek bence..
Küçük kulübeler falan yapılsın, girip orada içsinler..

Bazılarınız belki bu fikrimi tuhaf karşılayacak ama..
Kızımın elinden tutup yolda yürürken, insanların ellerinde tutup (yürüyerek içen denyolar varya, onlardan bahsediyorum) içtikleri sigaranın dumanı direkt kızımın yüzüne geliyor ve hatta sigara birgün kızımın yüzünü yakacak ve ben de katil olacağım diye ödüm kopuyor..

Dün konsolosluğun kapısında sıramı bekliyorum, hani çiçeklikler oluyorya, kenarına oturuluyor. Onlardan birinin kenarına oturdum, tam arkama da bir genç oturdu ve sigara yaktı. Rüzgarın etkisiyle tüm duman bana geliyor. Bu ne ya?? Zaten içinde 100 çeşit iğrenç, zehirli gaz olan ve bir d esenin sigara yüzünden katrana dönüşmüş olan pis ciğerlerini dolaşmış havayı ben mi teneffüs edeceğim??

Çok acıyorum sigara içenlere, çok..

Son düzenleme:
Sigaradan çok rahatsız olurum. Yanımda içilmesinden hiç hoşlanmam. Sigara yasağını destekliyorum. İçenler sadece kendilerini zehirleseler umrum olmaz ama içmeyenleri de zehirliyorlar. Buna hakları yok!

hatta işverenler sigara içenleri işe almamalı, şimdi sigara içen bi üye arkadaşımız sigara içenleri öldüründe kurtulun diye isyan etcek ama
haksızmıyım ya, sigara içen elemanlar kapıda lak lak yapabiliyoken, içmeyenler çalışmaya devam etmek zorunda kalıyo
bu da yasanın sigara içmeyenlere zararlarından

bak bunu bende merak ediyorum bu cezayı kim kesecek, sanırım polis değil ama:26:

Ben de bilmiyorum ki bilen varsa yardım etsin sıkıldım bu illetten...

Evet aynı şeye biz de maruz kalıyoruz.
Akşam eve gittiğimde 1 gün de saçım ve üstüm sigara kokmasın ya of

Sigaradan çok rahatsız olurum. Yanımda içilmesinden hiç hoşlanmam. Sigara yasağını destekliyorum. İçenler sadece kendilerini zehirleseler umrum olmaz ama içmeyenleri de zehirliyorlar. Buna hakları yok!

Yanınızdaki kaç içici bunu umursuyor peki?

Bu konuda da çok mağduruz evet
Maalesef... :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…