Ne alaka yahu çalışınca bunalıma girilmiyor mu belki eş kaynaklı yada başka birşey.Çalışmak çalışmak çalışmak.işleyen demir ışıldar. ..arkadaşınızi bu durumda maddi sebeplerden ötürü çalışmak yerine (maddi durumları iyi demişsiniz) üretmek için çalışsaydı bunalıma girmezdi.
Yani daha iyi kazancı olacak bir iş bulamaz açıkçası. Zaten eşi her ay en az 10 bin TL hesabına otomatik gönderir, o da istediği gibi harcar eder. Yani çalışmadan d mutlu olabilen bir çok insan var. Kira gelirleriyle geçinen sayısız insan var. Ama hepsi bi şekilde gününü geçiriyor, hayattan zevk almayı biliyor.tabi ki bir psikologla görüşsün
bu kadar para içinde iki üç online seans nedir ki yani?
bir de kadınların ne olursa olsun eşimin durumu iyi çalışmıyorum olayına katılmıyorum.
aynı durumda erkek olsa yine de çalışır
sonra kadın erkek eşitliği diyoruz
az olsun benim olsun.
he tabi ki saçma sapan işlerde az paraya çok mesaili çalışmam açıkçası eşimin durumu iyiyse.
ama en azından durumumuz sıkıntılı olmadığı için iyice araştırıp bir iş bulabilir bir kadın bence.
ekonomik özgürlük iyidir.
Ağır depresyon geçiriyorum sanki diyor.
Psikolojik tedavi de gördü bu yüzden.
kısmen fayda gördüm diyor
İyi okuyun.evliliği iyi yazmış.sorunu yok diyor.ayrıca hiçbir aktivite yapmak istemiyor diyor..birşeyerle uğraşmak,üretmek her zaman dinç tutarNe alaka yahu çalışınca bunalıma girilmiyor mu belki eş kaynaklı yada başka birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?