esim de davet etmek zorunda degilsin diyo.o da aramizda kalmaktan yoruldu.cunku eltimin bana altigi 10 liralik bi esarp bile sorun oldu niye ona da almamis diye.yazliktaydik bir gun boyunca odasindan cikmadi.pisirdigimiz yemegi yemedi.kendine yemek pisirdi bi esarp yuzunden.Yaptığınız her güne her toplantıya davet etmek zorunsamisiniz?bu ne saçma sapan şey böyle..mesafeli olun sorun kendiliğinden çözülür..
gece de hic uyumamis tansiyonu cıkmis hastaneye gotrmusler sabah
esim de davet etmek zorunda degilsin diyo.o da aramizda kalmaktan yoruldu.cunku eltimin bana altigi 10 liralik bi esarp bile sorun oldu niye ona da almamis diye.yazliktaydik bir gun boyunca odasindan cikmadi.pisirdigimiz yemegi yemedi.kendine yemek pisirdi bi esarp yuzunden.
Akraba günü müydü? Yani kv nin akrabaları falan mı? Öyleyse davet bekleyebilir ama davet etmek zorunda değilsin.
Eğer arkadaş günüyse hiç davet etmek zorunda değilsin.
Bosver o zaman. O boyle yaparak senin ustunde baski kurmaya calisiyo. Hic yuz verme.yok canim benim akrabalarim
Böyle bişey yaşamış olsam çağırmazdım galiba. Benimde kayınpederim eşime karşı böyle eşimden sürekli ısrar bi üstüne düşme bekler. Yapmayıncada kendince küser. Onlara gittiğimizde yanımızda oturmak istemez, sürekli namaz kılar. Eşim çareyi taviz vermemekte buldu. Eskiden çağırdığı yerlere çağırmıyor hergün arıyorsa haftada bir arıyor. Kayınvalidemde bana sürekli çağırsa ne olur eskisi gibi aramıyor vs diye dert yanar . Böyle kabul ettik onları biz. Sizde çağırmayın artık hatta söylemeyin
aslında bu benim icin o kadar onemli bi konu degil.kv diyo ki ben her yere cagiriyorum.ama cagirdigi felan da yok zaten cagirmadi diye de boyle tansiyonum felan cikmaz.cagirmamasi daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?