Yaşama sevincim kalmadı. .

ayrilin der ya bazi insanlar. neden ayrilicaksiniz? 18 yil boyunca emek verdiniz. eger 3 -5 yillik evli olunca evet kesin ayrilin derdim ama suan cocuklarin okullari vardir eminim. ve siz de eger baska biriyle evlenme ihtimalini dusunmeyen bir bayansaniz ayrilmayin simdi cok sevimsiz seyler yazacagim ama elimde degil.
madem aldatan taraf erkek ve durumu iyi siz ayrilin baskasi gelsin rahatca yasasin oh ne ala.cocuklariniz univ bitirsin evlensin sonra yanliz ibik gibi kalin bu da cabasi. birakin gezin eglenin yiyin parasini. ohh caniniza degsin ohh sefaniz olsun.
Kesinlikle öyle düşünüyorum bende..yukarıda da yazmıştım ayrılsam gelecek o kadın benim 18 yıllık emeklerimin üstüne oturacak öylemi. .yooo bunu kendime yapamam..evet kırgınım ama aptalca değilim. .birgun ayrılmak istersem herşeyi garanti altına alır öyle giderim .şimdi bu duygu karmaşası içinde kafayı toplayıp doğru bir adım atmak çok zordu zaten..

Olsun canim bi sonraki tramvaya binersin.

Bosan tabiki.
Himm yani böylesine ciddi bir kararı bu kadar hafife alır şekilde söylemeniz ilginç. .ya evli değilsiniz yada çok genç. .
Size şu kadarını söyleyeyim hayat insanın karşısına iyi insanlar çıkartacak diye bir kural yok..bir sonraki TRAMVAY raydan çıkıp uçuruma da atabilir..eşimi seviyorum o iyi bir eş ve baba..bu hatadan pişman. .herşeyi düzene söküp beni mutlu etmek için parçalıyor kendini..sorun bende..ama geçecek.

Kesinlikle öyle düşünüyorum bende..yukarıda da yazmıştım ayrılsam gelecek o kadın benim 18 yıllık emeklerimin üstüne oturacak öylemi. .yooo bunu kendime yapamam..evet kırgınım ama aptalca değilim. .birgun ayrılmak istersem herşeyi garanti altına alır öyle giderim .şimdi bu duygu karmaşası içinde kafayı toplayıp doğru bir adım atmak çok zordu zaten..
ayni fikirdeyim. ayrilmanin da bir yeri zamani ve mantigi var. siz yeni evli olsaniz tabiki dakika durma ayrilin derim. insanlar aldatan sevgilisini affediyor sonra utanmadan gelip 18 yillik evlilige "bosan" bu kadar basit diyor. yok ya...
bosanin 18 yil boyunca cektikleriniz de yaniniza kar kalsin. baska bir kadin da gelip ohhh diyip yesin. yok oyle bir dunya. sizin de emeginiz var esinizin parasinda. 18 yil nelerini cektiniz kim bilir. disardan atip tutmak kolay. dayak yoksa baska tiksindirici birsey yoksa maddi durumu iyi bir adami beni aldatti diye 20 yilin sonunda bosayacak bir bayanin da oldugunu sanmiyorum. klavye sovalyeligi yapmayalim hayat o kadar Bosan canim diyecek kadar kolay degil. insanlar bes parasiz ve yeni evli oldugu kocasindan bosanamiyor aldatti diye. lutfen yani sacmalik zaten. cocuklarinizla keyfinize bakin ne yaparsa yapsin keyfi bilir.

Back
X