yaşama sevincimi geri istiyorum..

Şükredin sağlık yerinde
Dua edin
Hobi edin
Gezin tozun
Sevdiğiniz arkadaşlarınızla takılın
Dans edin
Örgü örün
Alışveriş yapın
Kendinize bakım yapın
Işe girin
Hayvan sahibi olun
Sinemaya gidin
Kitap okuyun
Bulmaca çözün
Evden daraldıysanız tasının
Sahil kasabasına yerleşin
Veya kucuk bi tatil
Akraba ziyareti
Sosyal sorumluluklar üstlenin
Tarla bağ bahçe toprakla uğraşın
Bisiklet
Dağ yürüyüşü
Dil öğrenin
Okuyun bolumu yükseltin

Ya yasamı sevmek ıcın çok neden var
Maddi zorluklar olsa Bile gönül istesin yeterki

Ben de tam tersi başıma ne gelirse gelsin hep bir umut hep bir yaşama sevinciGayette sorunlu bir hayatım var oysa ki.Umut olmadan yaşanır mı yahu.Her sabah kalkınca gülümseyerek aynaya bakın güzel şeyler düşünün.Ben gece yatarken çok hayal kurarim sorunlarımı düşünmekten çok hayallere dalip giderim.Orada herşey dört dörtlükPozitif etkisi oluyor bunun.

Sevgili değil benim istediğim yuva kurmak..yaşım geldi geçiyo..herkesin bunaltması..evlenmen lazım yaşın geçiyo vs..bu arada 31 yaşındayım..

Evlenip mutsuz olmaktansa bekar kalip mutlulugun ve ozgurlugun tadini cikarmak daha guzel

25 yasindayim ve bosanali bi ay olmadi hayatimin en dibini yasiyorum

Keske ben de 31 yasinda hic evlenmemis ve cektiklerimi cekmemis olmak isterdim

Uzulursun mutlaka ona dicem yok ama kendini bu kadar yipratma senin sikayet ettigine sahip olmak isteyenler var

Daha 25 yaşındasın kanka bu ne karamsarlık
31 yaşı da gömmüşsün
Gençsin güzelsin boşver evliliği fln bekar kalıp alayına git ben öyle yapıyorum geçende sokakta yürürken arabasından yakışıklı bir herif baktı ben de dönüp ona baktım el salladım üstüne adam direğe geçircekti nerdeyse

Ben 30 dan sonra olgunlastim ama sen daha hayatin bilincinde degilsin
Illa insani hayata baglayan yuva mi ? Sevgilimi baska bir nefes mi ?
Hicbir sorununuz yokken karamsarliga dusmusseniz ileride yuva kurunca cocuklarin derdi hastaligi kocanin derdi derken siz yikilirsiniz
Az toparlanip silkelenin once kendiniz ivin yasayin ve mutlu olun
Ailenizle vakit gecirin
Spora yazilin
Hayat yeterince zor zaten simdi hicbir sebep yokken sirf yuva kurmak istiyorum ol diye boyle depresif takilmanin manasi yok

31 yasi gommedim aslinda ki evlenmek icin ideal yaslardan diye gorurum yanlis anlasildiysam basta konu sahibi olmak uzere herkesten ozur dilerim

Aslinda cok karamsar degilim cok az evli kaldim bosanali da yeni daha sadece etkisinden hala pek cikamadim eskiler geliyo aklima ister istemez

Ama dedigim gibi hic eskide yasadiklarimi yasamamis olmak isterdim

Bu arada cok guzel bi enerji verdin cok tesekkur ederim az once yine eskilere gitmistim icim acildi

Bende 27 de evlendım ama su an keşke otuzdan sonra evlenseydım dıyorum bekarlık gıbısı yok . Tekrar okul okuyun kurslara gidin ney kurusuna gidin resim vs Deniz varsa orda sahilde dolaşın kafeye cay kahve içmeye gidin . Bekarlık gibiydi var mı ya . Koca derdimi cekceniz amannnnnnn

Ben de ayni ne kadar oldu sizin bosanali
1 sene fakat kurtulamadım boşansam da :) hala yeniden evlenme derdindeydi düzelmiş gibiydi ama ben yapamıcam sanki ne onunla ne de başkasıyla. Erkeklerden soğudum kimseye güvenim kalmadı zaten zor beğenen biriyim :)

Bende o yaslarda evlendim o karamsarliklar bende de vardi.simdi guzel olan dunya tatlisi bi kizim var.esimle oyle boyle geciniyoruz dusunuyorum geceden beri.gece esim bana sunu soyle yap bunu boyle yap bik bik cocugu tembihler gibi konusuyor biktim bu huyundan.evlenince cookk mutlu olmuyorsun yani.baska dertler baska sorunlar cikiyor.

Farkında olmadan depresyon da olabilirsiniz, bi psikoloğa gitseniz iyi olur, belki 1-2 terapi seansıyla yoluna girer herşey, en azından bakış açınızı değiştirir

Evlenen bekar olmak
Bekar evli kalmak istiyor zaten

1 sene fakat kurtulamadım boşansam da :) hala yeniden evlenme derdindeydi düzelmiş gibiydi ama ben yapamıcam sanki ne onunla ne de başkasıyla. Erkeklerden soğudum kimseye güvenim kalmadı zaten zor beğenen biriyim :)

Daha o moddan cikali yeninopdugun icin boyle hissediyosundur mutlaka mutlu olacagin biri cikar karsina lakin bu duruma gelinen biriyle bi daha olmaz kanimca

Daha o moddan cikali yeninopdugun icin boyle hissediyosundur mutlaka mutlu olacagin biri cikar karsina lakin bu duruma gelinen biriyle bi daha olmaz kanimca
Bende hep olmaz diyorum ama olur olur diyor olmazsa da hayatına birisi giremez diyor boşandığımdan beri hayatıma karışmaya hala devam ediyor bırak hayatıma birinin girmesini normal kız arkadaşlarıma kadar karışıyor. Çok pişmanım yeniden evlenelim diyip duruyor ruhum daraldı artık ne onu ne kimseyi çekecek durumda değilim. Karşıma seveceğim mutlu olacağım birinin de çıkacağına inanmıyorum ZAten. Bekarlık kadar güzel birşey Yok

İnsan kendinde olmayanı arıyor hep ama önce kendinle mutlu olmayı bilmelisin, bence kendinize yoğunlaşın. Evlilik olur ya da olmaz bunu sorun etmekten çıkmanız lazım.

Madem bu kadar seviyomus ne diye bosanmis

dışarı cıkın, sosyal aktivitelere katılın, kursa gidin, hayvan edinin. hepsi gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…