yaşamak bu değil...

üniversite mezunuyum, e siz zorlanmıyor musunuz yani yetiyor mu ki size kazandığınız ben mi abartıyorum bilemedim ki :)

Tam anlatamadım galiba

İş bizim

Yani tüm hayatım o iş ile kazanılıyor

Evimin kredisi de arabam da benzinim de faturalarım da yediğim yemek de pedim de o iş ile karşılanıyor

Kuaföre gideceksem de pantolon alacaksam da

10 yaşındaki çocuğumun tüm gideri de

Çocuk büyüyüp 20 olsa da şu anki standardı artı 2000 olacaksa bu az değil ki

Ayrı bir işiniz olduğunda ayrı gideriniz de olacak aile işi olduğunda gider ortak gelirden karşılanıp kalanı harcanıyor işte

uluslararası ilişkiler bitirdim okul bitti direkt çalışmaya başladım bizim firmada o şekilde oldu

Piyasasa muhtemelen asgari ucretli is bulursunuz.
Elinize suan bahsettiginizin 3te 1i para kalmaz.

Ben gida sektorundeyim. Butun iibf ya okul yillarinda bir yerlere kapagi atmis, ya bankaya ya memurluga girmis; ya da garson, barmen, barista olabilmek icin yarisiyor. Barmenin galatasaray siyaset mezunu o kadar soyleyeyim 😃

Piyasasa muhtemelen asgari ucretli is bulursunuz.
Elinize suan bahsettiginizin 3te 1i para kalmaz.

Ben gida sektorundeyim. Butun iibf ya okul yillarinda bir yerlere kapagi atmis, ya bankaya ya memurluga girmis; ya da garson, barmen, barista olabilmek icin yarisiyor. Barmenin galatasaray siyaset mezunu o kadar soyleyeyim 😃
otur oturduğun yerde kaşınma diyorsunuz yani😂
aslında biliyorum şartlar çok zor iş aramak iş bulmak yıpratıcı süreçler hele bu pandemi döneminde, çok şükür en azından bir gelir kapımız var, ama dediğim gibi bazen çok yoruluyorum ve ne için tüm bu emeğim diyorum, evet bazı eksiklikler var ama bunlar halledebilecek şeyler, ani ve pişman olacağım kararlar vermek istemiyorum hem belki derdimi anlatırsam sorunlarım çözülür, onlar benim bu kadar memnuniyetsiz olduğumu bile bilmiyorlar, içimde yaşıyorum her şeyi :)

Back
X