Ailem istemiyor okul okumama zamanında işin vermediler ,e tabi okumayınca da çalışamadım ,Çalışmama nedeniniz nedir?
Kitap , film evde yapılcak ne varsa yapıyorum ama yok olmuyor , hayatım elimden kayıp gidiyor ve ben tutamıyorumKendinizi mutlu etmek adına maske harici Kitap/gazete okuyun biraz sinemaya tiyatroya gidin yeni bir dil öğrenin vs evde olmanız demek kendizi köreltmenizi gerektirmiyor
çok kısa bir öneride bulunucam ve çok işine yatıcam :) hemen evden cik ve sosyalleş spor olur kurs olur ne olursa olur ama dışarı at kendini 4 duvara tıkılmaHayat bana cok garip geliyor bazen, istedigim okulu okuyamadim , calismiyorum da (nedeni elimde olnayan sebepler) bu durumda surekli evdeyim , zaman zaman boguluyorum ,sikiliyorum haliyle , ev isleri bitmiyor,,, yasamak bana sacma geliyor mutlu olmaya calismak , bunun icin mucadele etmek, hislerimi kaybetmis gibiyim , kendimi mutlu etmek adina bakim , maskeler vs. Yapiyorum farkli yemek tarifleri ama hep icimde bir bosluk var sizce bu normal mi ?? Cevaplayan arkadaslara simdiden teskrler
Biliyorum bende insanlar evde kala kala takıntı ,hastalık hertürlü şey başına geliyor , bakın biz küçük kasabada yaşıyoruz ailem çevre baskısından okutmadı beni dolayısıyla dışarı da çıkmam pek mümkün değil anca akraba ziyaretleri yada annemle çarşı vs.çok kısa bir öneride bulunucam ve çok işine yatıcam :) hemen evden cik ve sosyalleş spor olur kurs olur ne olursa olur ama dışarı at kendini 4 duvara tıkılma
canım hayat sadece senin ve 1ömrün var 2. yok malesef... ya böyle toplum aile baskısına dayanarak 4 duvarın içinde yaşıcaksin ya da kozadan çıkan bir özgür kelebek olcaksin... bu konuda kimse yardım edemez sana sadece sana senin seçimlerin yardim edebilirBiliyorum bende insanlar evde kala kala takıntı ,hastalık hertürlü şey başına geliyor , bakın biz küçük kasabada yaşıyoruz ailem çevre baskısından okutmadı beni dolayısıyla dışarı da çıkmam pek mümkün değil anca akraba ziyaretleri yada annemle çarşı vs.
Elimden gelse emin olun bu zindan hayatı yaşamam , liseyi dışarıdan bitiriyorum inşl, üni. De bu şekilde bitirsem iyi olurdu onun dışında zaten küçük yer pek yapabileceğim birşey yokk..Anne-babaların biz doğurduk dolayısıyla çocuğumuzun hayatıyla, seçimleriyle ilgili kararları biz veririz zihniyetine ne demeli bilemiyorum.Kendilerince bir çok nedeni olabilir...fakat asıl ben size kızdım.hayatınızdan memnun değilseniz harekete geçip değiştirmek için çabalamalısınız.Ailem istemedi ben de okumadım nasıl bir mantık ki? Siz bir bireysiniz ve hayatınızla ilgili kararı verecek yaştasınız.Önünüzde koca bir hayat var.bir hedef belirleyip harekete geçin derim ben.
O hissi iyi bilirim. Ben ailemi de karşıma alıp istediğim okulu okudum, şuan istediğim hayalimde olan işi yapıyorum ama bu his hala var. İnsanoğlu hedefine ulaştıkça yenisini koyuyorKitap , film evde yapılcak ne varsa yapıyorum ama yok olmuyor , hayatım elimden kayıp gidiyor ve ben tutamıyorum
Manavi bişey mi yani , şöyle ki bende düşünüyorum ,öğretmen olmak istiyordum mesela ama artık sanki öğrrtmenlik te mutlu etmezdi... benim ki daha çok , doyumsuzluk değil, hevesini kaybetmekO hissi iyi bilirim. Ben ailemi de karşıma alıp istediğim okulu okudum, şuan istediğim hayalimde olan işi yapıyorum ama bu his hala var. İnsanoğlu hedefine ulaştıkça yenisini koyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?